darii_iia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Witamy się. ;) Krosia jak na swoje 12 lat świetnie się trzyma, śliczna suńka. :) Uwielbiam takie potulne miśki jak Toro, cudo. :loveu: A no i przykro z powodu terenów. :shake: Quote
polciuaa Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 przejeżdżałam wczoraj tam przez mazaniec, strasznie ten las wygląda. :roll: Quote
KT Arts Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Nom, jest masakryczny.. ;/ darii_iia - witam, dziękuje bardzo :) Quote
KT Arts Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Wrzucę Wam coś weselszego :) [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia] Dwie nowe obroże mojej roboty :) Jak Wam się podobają? Do zielonej w komplecie jest jeszcze smycz :)[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
KT Arts Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
*Magda* Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Niufciak']http://4.bp.blogspot.com/-qVB-qDOU4Nk/T6kxgaXJ9VI/AAAAAAAAEQE/r7iXUrLEDWg/s640/DSC_0690.JPG [FONT=Georgia]http://4.bp.blogspot.com/-lZEe9c33NHM/T6kx3l1RS2I/AAAAAAAAEQM/kEzNfkc9TmQ/s640/DSC_0712.JPG [/FONT] Jaki glut :D:D:D A Krosia jakie ma ząbki :) Na zdjęciu obroża wygląda na niebieską ;) albo jestem daltonistką :hmmmm: Tak ogólnie, fajne obróżki :) Quote
polciuaa Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 ja też widzę niebieską. :evil_lol: a po ile takie obróżki robisz? ;> Quote
kalyna Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 ooo fotki :loveu: psiaki jakie szczęśliwe :loveu: dla mnie to nawet turkus jest :lol: Quote
darii_iia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='dogomanka_']ja też widzę niebieską. :evil_lol: [quote name='kalyna'] dla mnie to nawet turkus jest :lol: Daltonistki. :shake: Przecie od razu widać, że to fioletowy ! :evil_lol: ** Cudne psiny i zdjęcia. :loveu: Quote
polciuaa Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='darii_iia']Daltonistki. :shake: Przecie od razu widać, że to fioletowy ! :evil_lol: ** Cudne psiny i zdjęcia. :loveu: taa? a ja myślałam, że różoffy :evil_lol: Quote
darii_iia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='dogomanka_']taa? a ja myślałam, że różoffy :evil_lol:[/QUOTE] różoffy też może być, ale chyba jednak podchodzi bardziej pod żółć... albo od razu uznajmy że oba są pomarańczowe. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='darii_iia']różoffy też może być, ale chyba jednak podchodzi bardziej pod żółć... albo od razu uznajmy że oba są pomarańczowe. :evil_lol:[/QUOTE] Przyjżyjcie się jeszcze raz ;) Jedna jest biała, a druga czarna :evil_lol: Quote
KT Arts Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='magdabroy']Jaki glut :D:D:D A Krosia jakie ma ząbki Na zdjęciu obroża wygląda na niebieską albo jestem daltonistką Tak ogólnie, fajne obróżki [/QUOTE] Glut to standardzik :D Krosia już ma chore ząbki : ( Dziękuję dziękuję :) Ogólnie rzecz biorąc, to chyba jesteś daltonistką hihi :P [quote name='dogomanka_']ja też widzę niebieską. a po ile takie obróżki robisz? ;>[/QUOTE] Ooo, druga daltonistka :d A obróżki robie dla siebie, tak tylko :) efekt nudy i przypływu weny twórczej :D [quote name='kalyna']ooo fotki psiaki jakie szczęśliwe dla mnie to nawet turkus jest[/QUOTE] Daltonistka numer 3 hahaha :D hehe, mam jesczze kilka, ale powolutku :) Dziękuję, moje psiaki ostatnio baardzo się cieszą :P chyba coś biora w tajemnicy :P :P [quote name='darii_iia']Daltonistki. Przecie od razu widać, że to fioletowy ! ** Cudne psiny i zdjęcia.[/QUOTE] No to daltonistka numer 4? hehe Dziękuję :loveu: [quote name='dogomanka_']taa? a ja myślałam, że różoffy [/QUOTE] hahahaha ! :P [quote name='darii_iia']różoffy też może być, ale chyba jednak podchodzi bardziej pod żółć... albo od razu uznajmy że oba są pomarańczowe. [/QUOTE] hyhy jedna na pewno :D [quote name='magdabroy']Przyjżyjcie się jeszcze raz Jedna jest biała, a druga czarna[/QUOTE] Ło matko, teraz to pojechałaś :P Kobitki, jedna obroża jest pomarańczowa, a druga ZIELONA !! albo seledynowa jak kto woli, w rzeczywistości ten kolor jest bardziej żywy, mocniejszy :) Fajnie ze wam sie podobają, trochę się nad nimi napracowałam :P hehe jak na razie spisuja się ładnie :) Krosia tez dorobiła się obroży, a dokładniej zielonego sznurkowego zaciskowego czegoś :) ma to na fotkach na szyi :) Dobra, zmykam na lekcje :D Quote
sator_k_ Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Jak dobrze, że w końcu masz ten aparat, bo piękne zdjęcia Ci wychodzą :) http://4.bp.blogspot.com/-lZEe9c33NHM/T6kx3l1RS2I/AAAAAAAAEQM/kEzNfkc9TmQ/s1600/DSC_0712.JPG Urocza :D Quote
polciuaa Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='magdabroy']Przyjżyjcie się jeszcze raz ;) Jedna jest biała, a druga czarna :evil_lol:[/QUOTE] dobrze gada! polać jej! :evil_lol: a nie chciałabyś sprawić mi takiej dla mojego potwora też? :razz: Quote
KT Arts Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='dOgLoV']sliczne zdjęcia :loveu: Dziękuję :loveu: [quote name='sator_k_']Jak dobrze, że w końcu masz ten aparat, bo piękne zdjęcia Ci wychodzą :) http://4.bp.blogspot.com/-lZEe9c33NHM/T6kx3l1RS2I/AAAAAAAAEQM/kEzNfkc9TmQ/s1600/DSC_0712.JPG Urocza :D hehe, ja też się cieszę :) Dzieki :loveu: [quote name='dogomanka_']dobrze gada! polać jej! :evil_lol: a nie chciałabyś sprawić mi takiej dla mojego potwora też? :razz: a tak swoja droga to trzeba się kiedyś zgadać na jakieś coś :D Nie mam już z czego.. Quote
Ania&Kasia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 "a tak swoja droga to trzeba się kiedyś zgadać na jakieś coś :-D" haha xD Kiedy i na co? ;) albo może powtórka z ostatniego wypadu co ty na to? :evil_lol: Quote
vege* Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 śliczne kolory mają te obróżki :loveu: no i zdjęcia też piękne :loveu: Quote
polciuaa Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Niufciak'] a tak swoja droga to trzeba się kiedyś zgadać na jakieś coś :D Nie mam już z czego..[/QUOTE] hahah, spoko spoko. :D ja chętnie. :D Quote
KT Arts Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='Ania&Kasia']"a tak swoja droga to trzeba się kiedyś zgadać na jakieś coś :-D" haha xD Kiedy i na co? ;) albo może powtórka z ostatniego wypadu co ty na to? :evil_lol:[/QUOTE] Haha, nooo :P Ale bez Brata :) [quote name='vege*']śliczne kolory mają te obróżki :loveu: no i zdjęcia też piękne :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='dogomanka_']hahah, spoko spoko. :D ja chętnie. :D[/QUOTE] :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Strach się bać :P Quote
KT Arts Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
KT Arts Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
vege* Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-hnjds9RStoE/T6ksd3GROmI/AAAAAAAAENQ/jbAMltcPtJI/s640/DSC_0571.JPG takiego to tylko tulić i całować :loveu::loveu::loveu: [FONT=Georgia][/FONT] Quote
Recommended Posts