Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

do żadnego Tofika się nie przyznaję ;) nie znam gościa :) Buba musi być wesoła! no coś ty halcia! ;)

ale za to Mniejszemu/Wallyemu napisałam tekst-jaki to spokojny smutas, jaki nieszczęśliwy i co? już za bramą schroniska okazał się wesolutki :) do tego szybki jak rakieta, i kto to przewidzi? :)
Buba! gdzie twój dom?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli Dziewczyny nie pojadą w weekend do Bubci (czyli nic nowego nie dojdzie), spróbuję coś umotać z tego, co jest i nim zacznę ogłaszać wrzucę Wam do wglądu/ uwag na wątek. OK?

Posted

[quote name='Ulka18']Tekst o Toffiku pisala chyba Murka, tak mi cos kolacze po pustym moim lebie.[/QUOTE]

"depresant" hi hi szczególnie jak sie " przeżerał" przez tapicerkę w drzwiach 2 razy a 350 zł każda - powinnam dostać nagrodę za wspieranie rzemiosła Hiiiiiiiiiiii Hiiiiiiiiiiii Albo warczy prosto w pysk astkowi Hiiiiiiiiiii Gryzie żuli - no czarna depresja po prostu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

Doróbcie jej fotek - a la portrettt!!! ;-) Strony wcześniej zadałam pytania, jeśli to nie kłopot, zerknij proszę. Może uda Wam się pozbierać jeszcze jakieś info/ zasięgnąć języka, by coś pouzupełniać.

Posted

Jak damy rade z budy wydrzec,bo niekoniecznie wyjdzie...a jak wyjdzie to trzeba tłusty kadłubek przewrócic do góry nogami...:diabloti::evil_lol:/u mojej suni nie ma sladu,tylko sadło na sterylke wskazuje/

Posted

O jednak będziecie, ja niestety wyszło na to ,że wioze dyrektora jakiegoś na Balice.... jakbyście były tak do 10, co pewnie niemożliwe.. to się może spotkamy, bo ja musze go zabrać koło 10, tak czy siak rzeczy Wasze z bazarków zostawię rano w schroniksku i od razu kołdrę zawiozę, jakbyście znalazły skrywane ;) huszczaki to cyknijcie plisss:)