Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buba pojechała specjalnie na zrobienie zdjęc. Dziękujemy bardzo bastis, która specjalnie przyjechała pod klinikę /Buba jeżdziła z chorym kolegą/, żeby Bubie zrobic najaktualniejsze zdjęcia.

Posted

Fantastyczna wiadomość i trzymam kciuki, żeby się udało.
Buba wygląda ślicznie - kilka lat młodziej.
Widać, że u Anny dziewczynka odżyła - jak po wizycie w SPA.
Coś fantastycznego!

Posted

Emigrantka napisał(a):
Lo matko - jaka piekna......

Anna, dzieki ... i kto robik zdjecia - dzieki

:D

zdjęcia robiła dogomaniaczka Bastis
Agnieszko DZIĘKUJEMY za piękne fotki :loveu:
jak mi Aga więcej zdjęć prześle to wstawię

a Buba przepięknie wygląda
Ania się nią cudownie opiekuje :)

Posted

Jeżeli cudowna opieka polega na głodzeniu psa to faktycznie, się nią opiekuję. Buba jak dają jeśc to mało ze skóry nie wyskoczy. Boję się, że jak trafi do adopcji to ją znowu utuczą, ona tak "głodno" patrzy.

Posted

AnnaA napisał(a):
Jeżeli cudowna opieka polega na głodzeniu psa to faktycznie, się nią opiekuję. Buba jak dają jeśc to mało ze skóry nie wyskoczy. Boję się, że jak trafi do adopcji to ją znowu utuczą, ona tak "głodno" patrzy.

Aniu nie bądż taka skromna:eviltong:

Posted

Anna- czy jak Buba pojedzie do swojego domku to czy moze JA moglabym do Ciebie na kuracje odchudzajaca?

Bo juz wszystkiego proboiwalam i nic na mnie nie dziala :(

Tak ma miesiac moze?

Ladnie proszeeee ;)

Posted

Bardzo proszę, tylko przywiez ze sobą jakieś urzadzenie do zamykania lodówki na klucz. Do najblizszego sklepu 3 km to napewno uda Ci sie zrzucic te pare kg.

Posted

To ja sie juz pakuje...........

Jakie tam nablizsze lotnisko kolo Ciebie jest?

W przyszly tygodniu bede miec paszport ( w koncu sobie wyrobilam) - masz szczescie ze caly urlop juz mam rozpisany bo pewnie bym sie z ta klodka pojawila faktycznie na kuracje....

:D

Posted

[quote name='Emigrantka']Ooooooooo - wiemy konkretnie do kogo? Prosto do domku tam SWOJEGO czy tam by jej dopiero domku szukali? Buba bedzie mieszkac w jednym domu z nasza mielecka Klunia. Zdjecia Kluni wstawialam na mieleckim watku, to dobry dom, Pani bardzo fajna.

WYJAZD DLA BUBY BEDZIE W PIATEK Z KATOWIC.

Szczegoly przekazania Buby dogadam z AnnaA.

Anna, prosze o sprawdzenie paszportu Bubowego, czy wszystko aktualne, szczepienie p. wsciekliznie, itd.

Posted

Dzieje się. Buba, o ile pamiętam, ma aktualne szczepienia. Pamietajcie tylko o oględzinach lekarskich nie wcześniej, niż 3 dni przed wyjazdem - lekarz musi stwierdzić, że pies jest zdrowy.

Posted

Buba bedzie mieszkac w jednym domu z nasza mielecka Klunia. Zdjecia Kluni wstawialam na mieleckim watku, to dobry dom, Pani bardzo fajna.

Nie wiem gdzie jest mielecki watek - mozna linka do tych zdjec?

Dzieki

Posted

Ogledziny lekarskie musza byc ok. 24 godzin przed wyjazdem. Potwierdzenie musi byc wbite w paszport ! To wazne, gdyby sie zdarzyla kontrola celna lub policyjna. Wszystko musi grac.