halcia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dokładnie,gabaryty zupełnie inne,nawet nózki"się zeszły"/nie ten rozstaw/:evil_lol: Quote
AnnaA Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Buba pojechała specjalnie na zrobienie zdjęc. Dziękujemy bardzo bastis, która specjalnie przyjechała pod klinikę /Buba jeżdziła z chorym kolegą/, żeby Bubie zrobic najaktualniejsze zdjęcia. Quote
Emigrantka Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Lo matko - jaka piekna...... Anna, dzieki ... i kto robik zdjecia - dzieki :D Quote
Dzika_Figa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Fantastyczna wiadomość i trzymam kciuki, żeby się udało. Buba wygląda ślicznie - kilka lat młodziej. Widać, że u Anny dziewczynka odżyła - jak po wizycie w SPA. Coś fantastycznego! Quote
bullterrierka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Emigrantka napisał(a):Lo matko - jaka piekna...... Anna, dzieki ... i kto robik zdjecia - dzieki :D zdjęcia robiła dogomaniaczka Bastis Agnieszko DZIĘKUJEMY za piękne fotki :loveu: jak mi Aga więcej zdjęć prześle to wstawię a Buba przepięknie wygląda Ania się nią cudownie opiekuje :) Quote
AnnaA Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Jeżeli cudowna opieka polega na głodzeniu psa to faktycznie, się nią opiekuję. Buba jak dają jeśc to mało ze skóry nie wyskoczy. Boję się, że jak trafi do adopcji to ją znowu utuczą, ona tak "głodno" patrzy. Quote
bullterrierka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 AnnaA napisał(a):Jeżeli cudowna opieka polega na głodzeniu psa to faktycznie, się nią opiekuję. Buba jak dają jeśc to mało ze skóry nie wyskoczy. Boję się, że jak trafi do adopcji to ją znowu utuczą, ona tak "głodno" patrzy. Aniu nie bądż taka skromna:eviltong: Quote
Emigrantka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Anna- czy jak Buba pojedzie do swojego domku to czy moze JA moglabym do Ciebie na kuracje odchudzajaca? Bo juz wszystkiego proboiwalam i nic na mnie nie dziala :( Tak ma miesiac moze? Ladnie proszeeee ;) Quote
AnnaA Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bardzo proszę, tylko przywiez ze sobą jakieś urzadzenie do zamykania lodówki na klucz. Do najblizszego sklepu 3 km to napewno uda Ci sie zrzucic te pare kg. Quote
Emigrantka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 To ja sie juz pakuje........... Jakie tam nablizsze lotnisko kolo Ciebie jest? W przyszly tygodniu bede miec paszport ( w koncu sobie wyrobilam) - masz szczescie ze caly urlop juz mam rozpisany bo pewnie bym sie z ta klodka pojawila faktycznie na kuracje.... :D Quote
Ulka18 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Buba moglaby w ten weekend juz jechac do Niemiec. Dowiem sie gdzie jest miejsce przekazania psiakow, jada tez dobki z Lodzi. Quote
kaskadaffik Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 O kurcze kto by się spodziewał, że tak by szybko mogła pojechać :) Quote
Emigrantka Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Ooooooooo - wiemy konkretnie do kogo? Prosto do domku tam SWOJEGO czy tam by jej dopiero domku szukali? Quote
Ulka18 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Emigrantka']Ooooooooo - wiemy konkretnie do kogo? Prosto do domku tam SWOJEGO czy tam by jej dopiero domku szukali? Buba bedzie mieszkac w jednym domu z nasza mielecka Klunia. Zdjecia Kluni wstawialam na mieleckim watku, to dobry dom, Pani bardzo fajna. WYJAZD DLA BUBY BEDZIE W PIATEK Z KATOWIC. Szczegoly przekazania Buby dogadam z AnnaA. Anna, prosze o sprawdzenie paszportu Bubowego, czy wszystko aktualne, szczepienie p. wsciekliznie, itd. Quote
halcia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 No to Bubulec wyczekal,ale doczekał.Co prawda to 3/4 Bubulca,ale wdzięk jeszcze wiekszy.... Quote
kaskadaffik Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Noi super, Bubsonku ale Ci się udało :) i jak to szybciuto poszło :):) Quote
AnnaA Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dajcie mi kochane na pw adres i godzinę o której Buba musi byc w Katowicach. Quote
Ulka18 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Na razie nie mam miejsca spotkania, bede ugadywac wszystko po pracy. Teraz moge tylko pisac. Quote
malibo57 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dzieje się. Buba, o ile pamiętam, ma aktualne szczepienia. Pamietajcie tylko o oględzinach lekarskich nie wcześniej, niż 3 dni przed wyjazdem - lekarz musi stwierdzić, że pies jest zdrowy. Quote
Emigrantka Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Buba bedzie mieszkac w jednym domu z nasza mielecka Klunia. Zdjecia Kluni wstawialam na mieleckim watku, to dobry dom, Pani bardzo fajna. Nie wiem gdzie jest mielecki watek - mozna linka do tych zdjec? Dzieki Quote
Ulka18 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ogledziny lekarskie musza byc ok. 24 godzin przed wyjazdem. Potwierdzenie musi byc wbite w paszport ! To wazne, gdyby sie zdarzyla kontrola celna lub policyjna. Wszystko musi grac. Quote
Dzika_Figa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Bubson trzymam kciuki za Ciebie paróweczko! Quote
AnnaA Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Podejrzewam, że wpis musi byc na stronie 20-21 "zwierzę jest zdrowe i zdolne do przewozu do miejsca przeznaczenia" Quote
Recommended Posts