Amanita Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Brązulko, cały czas o Tobie myślę:-( Taka śliczna jesteś. Musisz znaleźć ten właściwy domek. Quote
Amanita Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Bardzo proszę o przeniesienie naszej Brązulki do piesków potrzebujących:modla: Znajdźmy jej kochającą pańcię. Czy ktoś w ogóle o nią pytał? Widzę, że na allegro ma dużo wyświetleń. Czy jest chociaż jakiś cień nadziei? Quote
Amanita Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 :-(:-(:-( Może wyjdę na jakiegoś upierdliwca, ale jeszcze raz proszę o przeniesienie Brązusi do psiaków pilnie poszukujących domku. Te jej smutne, piękne oczęta...:-( Brązusiu, nie mogę Cię przytulić ani zabrać do ciepłego domku, ale cały czas o Tobie myślę. Bądź dzielna! W końcu znajdzie się ktoś, kto pokaże Ci, jaki świat jest piękny... Quote
anielica Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 napisałam do Murki z prośbą o przeniesienie... Quote
anielica Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Brązulka się przypomina. Znowu w schronisku :-( Quote
Amanita Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Anielico, dziękuję:buzi: A teraz szybko szukamy domku! Kto pokocha spokojną, trochę nieśmiałą ślicznotkę? Quote
anielica Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Brązulka dzisiaj... Piękna z niej psia dama... Bardzo łagodna, spokojna, spragniona człowieka... Quote
Amanita Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Jadwiga, mam to samo:-( Choć jest tak daleko ode mnie, nie mogę przestać o niej myśleć. Już raz tak się zakochałam - efekt: zabrałam do domku moją słodką Azunię. Gdybym nie mieszkała w bloku, to pewnie przyjechałabym po Brązulkę. Jest taka śliczna:loveu: I te jej oczy - dwa błyszczące bursztyny:loveu: Kto pokocha tą śliczność? Quote
Frotka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 HURRA!!!! Brązowa wróciła!:p Dogomaniacy - do dzieła. BRĄZOWA MUSI MIEĆ DOBRY DOM! Quote
Amanita Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Frotka, po Twoim poście wróciła mi nadzieja;) Domek - musi być i koniec! Quote
anielica Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Brązowa przypomina się dogomaniakom! Ona tak naprawdę czarna podpalana, ale te brązowe łapki i te przepiękne oczyska. Brązowa! Quote
Amanita Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Oj, prawdziwa śliczność:loveu: I to spojrzenie... Znajdźmy jej, proszę, domek. Quote
Amanita Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Brązulko kochana, z okazji świąt życzę Ci domku ciepłego, pańcia kochanego, jedzonka smacznego... Bądź dzielna kochanie - wierzę, że do ludzkich serduszek zajrzy wreszcie wiosna i ktoś się w Tobie zakocha już na zawsze... Quote
jadwiga Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ja pamiętam... a jaka ona jest w stosunku do dzieci? przecież ludzie czasem szukają łagodnych psów... Quote
Amanita Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Brązusia się przypomina... Nie zostawiajmy jej samej. Ma tyle wyświetleń na allegro - może jest choć cień nadziei? Quote
andzia69 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 tak apropo - że nie szczeka....kiedyś byłam w schronisku naszym zawieźć karmę..patrzę, podjeżdża duży fiat, otwiera się bagażnik, chłop wyciąga z bagażnika psa i prowadzi do schrona...pani pyta - dlaczego pan go oddaje, a on - bo nie szczeka (no krew mnie zalała)...a pani - to niech pan sobie WYBIERZE INNEGO - ja bym mu dała innego, normalnie ręce mi opadły - to jest właśnie obraz naszego schroniska:angryy::angryy: Quote
Recommended Posts