Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę o przeniesienie naszej Brązulki do piesków potrzebujących:modla: Znajdźmy jej kochającą pańcię. Czy ktoś w ogóle o nią pytał? Widzę, że na allegro ma dużo wyświetleń. Czy jest chociaż jakiś cień nadziei?

Posted

:-(:-(:-( Może wyjdę na jakiegoś upierdliwca, ale jeszcze raz proszę o przeniesienie Brązusi do psiaków pilnie poszukujących domku. Te jej smutne, piękne oczęta...:-( Brązusiu, nie mogę Cię przytulić ani zabrać do ciepłego domku, ale cały czas o Tobie myślę. Bądź dzielna! W końcu znajdzie się ktoś, kto pokaże Ci, jaki świat jest piękny...

Posted

Jadwiga, mam to samo:-( Choć jest tak daleko ode mnie, nie mogę przestać o niej myśleć. Już raz tak się zakochałam - efekt: zabrałam do domku moją słodką Azunię. Gdybym nie mieszkała w bloku, to pewnie przyjechałabym po Brązulkę. Jest taka śliczna:loveu: I te jej oczy - dwa błyszczące bursztyny:loveu: Kto pokocha tą śliczność?

Posted

Brązulko kochana, z okazji świąt życzę Ci domku ciepłego, pańcia kochanego, jedzonka smacznego... Bądź dzielna kochanie - wierzę, że do ludzkich serduszek zajrzy wreszcie wiosna i ktoś się w Tobie zakocha już na zawsze...

Posted

tak apropo - że nie szczeka....kiedyś byłam w schronisku naszym zawieźć karmę..patrzę, podjeżdża duży fiat, otwiera się bagażnik, chłop wyciąga z bagażnika psa i prowadzi do schrona...pani pyta - dlaczego pan go oddaje, a on - bo nie szczeka (no krew mnie zalała)...a pani - to niech pan sobie WYBIERZE INNEGO - ja bym mu dała innego, normalnie ręce mi opadły - to jest właśnie obraz naszego schroniska:angryy::angryy: