Jump to content
Dogomania

Wyżełkowate psiaki BOYKA i BOY po latach w schronisku nareszcie w domach!!!

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]
agata51;13437969]Czuję, że to pytanie do mnie.
[/QUOTE]

Pytanie to chyba było do Ulki i drążenia dziury u p.Kierownika zeby Boycia przenióśł do tych innych boksów ;)

[QUOTE]A to już jest miesięcznie ca... ewatr, ratuj, ile to jest? [/QUOTE]

Jak co tydzien wyrózniamy za 9 punktów to miesiecznie sie zbierze prawie 45 zł czyli w sam raz na zrzute do hoteliku .:eviltong:

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE] A drążyłas temat?Pewnie ze na poczatku"się zbierze [/QUOTE]
Tak, to bylo do mnie ;) Musze podrazyc temat przenosin Boya z b. 154 do b. 12 do Halciowej Wikusi. A drazyc trzeba Kierownika, zeby zrobil przeprowadzke Boya :cool3:

Posted

Tak do Ulki było pytanie,bo co 2-3 proszace to zawsze lepiej niz jedna.:cool3:Wiem,ze nie maja czasu,ale czasem takie przenosiny robia psiakowi dobrze.Np.Wika o która prosiłam.Tylko,zeby Broncia znowu jakiegos "artysty"nie dostała.I Ilianka zal w małym boksie....

Posted

Pytałam, Kiero się pod nosem usmiechnął, ale nie mruknął nic a nic:razz: Powiedział, że narazie nic nie wie, ale dziewczyny Wika nie jest sama, bo Laser nie pojechał jeszcze, ale ma niby jutro go Kiero zawieźć, tylko mówił, że jak mu coś tam wypadnie, to nie pojedzie jutro. Wtedy dopiero Kiero bedzie myślał, żeby może jej Boyka podrzucić do boksu:p

Posted

Tylko ciezko bedzie chyba zebrac bo cioteczki mieleckie splukane:-( u Murki duzo piesow i teraz w Brzysciu od czwartku jednego piesa zawiozlam
Agata a co ty cierpisz na bezsennosc:D:D?

Posted

yoko100 napisał(a):
Tylko ciezko bedzie chyba zebrac bo cioteczki mieleckie splukane:-( u Murki duzo piesow i teraz w Brzysciu od czwartku jednego piesa zawiozlam
Agata a co ty cierpisz na bezsennosc:D:D?

Do tego Smajl w hotelu pod Krakowem i wizja Bruna u Jamora :p. A psiaki się przystopowały w adopcjach i za cholerę żaden nie chce iśc do domu :roll:.

Posted

Wika poszla do adopcji, Laser chyba mial dzisiaj/jutro jechac, trzeba prosic Kierownika o przeniesienie Boya oraz Broni do tego duzego boksu.
Ja na razie nie widze mozliwosci dolozenia sie do hotelowania kolejnego psa. U Smajla cos cienko z deklaracjami, Zuzlikowa zeby sama nie zostala z problemem oplacenia hoteliku. U Murki 2 duze psy na utrzymaniu, troche duzo jak na jeden raz.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Do tego Smajl w hotelu pod Krakowem i wizja Bruna u Jamora :p. A psiaki się przystopowały w adopcjach i za cholerę żaden nie chce iśc do domu :roll:.

A niektóre nawet wracają z adopcji! Biedny Marcel! A już myślałam, że mi się trochę grosza zluzuje...

Posted

Jest chłopak z Bronia w nowym boksie,w nowej budzie,ale sie chojrak aparatu bał:evil_lol:cos tam zdjec zrobiłam,wysle Ulce.Podziekowania dla Kiro,choc twierdzi dalej,ze Boy złego boksu nie miał:eviltong:

Posted

Boy siedzi w boksie chyba nr 6, fajny, zadaszony, sloneczny boks z widokiem na wejscie do schroniska. Moze Boy sie troche osmieli, nieco otworzy na ludzi.

Wiadomo, ze sa inne psy w schronisku, nie da sie wszystkich przeniesc, ale Boy to juz prawie weteran, o dom dla niego trudno, wiec moze to lepsze miejsce mu przyniesie troche odmiany i adopcje.

Mam tylko 2 zdjecia Boya i Broni. Czekam na maila od Halci ze zdjeciami.

Posted

Ulka18;13509453]Boy siedzi w boksie chyba nr 6, fajny, zadaszony, sloneczny boks z widokiem na wejscie do schroniska. Moze Boy sie troche osmieli, nieco otworzy na ludzi.

http://img697.imageshack.us/img697/8608/dsc02168.jpg
Fajnie nawet miejsca Boyek ma jakby więcej i wreszcie bedzie widział co sie dzieje na schronisku ...:lol: a nuz ktos wreszcie psiaka zauważy ...

agata51

Co z alegratką?
Sprawdzałam narazie jest wyróżniona :lol:

Posted

Ja tam dobrze wróze Broni,taka ciepła,miziasta klucha,spokojna,zrównowazona,Boyek tez powinien w oko wpasc,jest teraz bardzo widoczny...Jest tez wątek załozony przez Florentynke,"Parówy,Parówki...."moze ja tam dodac?

Posted

halcia napisał(a):
Niekoniecznie,myslałam ze podtuczone tez mozna wstawic...

To w naszy m schronisku połowę psów podtuczone ;)
A Kierownica pierwsza klucha, dobrze że chociaz tego naszym nie brakuje, bo niektórym schroniskom to nawet jedzenia brakuje :(
Boyku napewno Cię ktoś znajdzie, pięknisiu :)