Jump to content
Dogomania

Wyżełkowate psiaki BOYKA i BOY po latach w schronisku nareszcie w domach!!!

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yoko100 napisał(a):
Ptzydałby się juz ten domek dla Boya bidok tyle juz czeka, agato wypatruj wypatruj moze wypatrzysz niedlugo

Wzrok sobie nadwerężyłam od tego wypatrywania! Ale wciąż mam nadzieję, Boyku.
Pewnie czas na alegratkę?

• 2 weeks later...
Posted

Boyek na szczescia jest solidnie podpasiony przez Kierownika, to mu nie jest bardzo zimno. Ma bardzo ciepla bude. Co innego niz wiejskie kundelki na krotkich lancuchach...

Posted

Boyek jest coraz bardziej zapatrzony na ludzia, teraz jak się przechodzi to macha jak najęty, a nie jak wczesniej stał i straszył ;) Przynajmniej mnie, bardzo dobrze mu ta przeprowadzka na przód zrobiła, szkoda że tych "przodów" nie ma dla wszystkich psaików...

Posted

Ja tez uwazam, ze zmiana miejsca mu dobrze zrobila. Przynajmniej ludzi widzi czesciej i nie jest juz taki strachliwy. Zebysmy jeszcze blizej mieszkali, to mozna by czesciej gromada zajrzec, ucywilizowac troche tych naszych ulubiencow.

Posted

Tak Agato alegratka :lol:

Wybaczcie ale mi dogo prawie nie chodzi :placz: jedna strona mi sie godzine otwiera ...nie wiem co sie dzieje nie mam czasu siedziec i patrzec w monitor ...albo wogole mnie do 1 strony samo odrzuca czy Wy tez macie takie problemy?

Posted

To samo u mnie!Mam telewizor obok ,to chwile wytrwam,ale nawet PM idzi kilkanascie minut.W tej alejce psiaki maja najlepiej,cos widza,bo lewe-prawe i tyły to naprawde nieciekawie.