ewatr Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Wyrózniona alegratka od Agaty :loveu: Wyżeł -kowata sunia Wyżeł -kowaty pies z Mielca Nasze ulubione wyzełki wciaz czekaja ....:-( Quote
Ulka18 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Musi sie w koncu udac, tyle juz czekaja nasze wyzliki. Quote
ewatr Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='agata51']ewatr, przypomnij. Przypomniałam Agato :loveu: 9 Wyżeł -kowaty pies z Mielca 9 Wyżeł -kowata sunia na allegro prawie 750 wejsc i ciszaaaaa ........ Quote
halcia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jak bedzie obchód 11,trzeba Bojke wydrzec z boksu i strzelic pokazówke z tuleniem.A moze sama przyklei sie do kogoś i zapadnie w serce???? Quote
ewatr Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 halcia napisał(a):Jak bedzie obchód 11,trzeba Bojke wydrzec z boksu i strzelic pokazówke z tuleniem.A moze sama przyklei sie do kogoś i zapadnie w serce???? Halciu to Twoje tulenie to kurcze ,moze sie lepiej sprawdzic niz te wyroznienia ;) Oby... Quote
Ulka18 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Tylko Halciu Ciebie nie bedzie 10.9, a wtedy będa wybierac psy. Ma sie zalapac 10-15 psow, ktorych nie ma na liscie, a ktore byly szczepione przez dr Komorowskiego. Trzeba walczyc o Boyki. Nie wiem kto mi pomoże w tym dniu zaprezentować naszych ulubiencow ? Quote
Reno2001 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ulka18 napisał(a):Tylko Halciu Ciebie nie bedzie 10.9, a wtedy będa wybierac psy. Ma sie zalapac 10-15 psow, ktorych nie ma na liscie, a ktore byly szczepione przez dr Komorowskiego. Trzeba walczyc o Boyki. Nie wiem kto mi pomoże w tym dniu zaprezentować naszych ulubiencow ? Qrczę, to może ja jednak zjechałbym na dwa dni do Mielca? Jarek jakoś to przeżyje :cool3:. Quote
halcia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Niestety wyjezdzam....A takim tuleniem,mozna przekonac do psa..... Quote
Ulka18 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Reno2001 napisał(a):Qrczę, to może ja jednak zjechałbym na dwa dni do Mielca? Jarek jakoś to przeżyje :cool3:. Jakby byla Kaskadaffik, to bysmy razem jakos pociagnely ten czwartek. Zapytam Kaske jak stoi wtedy z czasem. Quote
Reno2001 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ulka18 napisał(a):Jakby byla Kaskadaffik, to bysmy razem jakos pociagnely ten czwartek. Zapytam Kaske jak stoi wtedy z czasem. Zapytaj. Jak coś, ja dam radę ;). Quote
halcia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Kasia jest chetna,tylko Ona nieraz nie przewidzi wczesniej wyjazdu z firmy.....Niktórych psiaków troche sie boi,ale BoYka Ilianka,ONeczka z 12/obecnie chyba 9/ spoko,do tulenia,choc speszone odwracaja głowe,ale łagodnosć widac jak na dłoni.Przeciez musza miec u siebie pare wiekszych psów:eviltong:dostojnych... Quote
halcia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Reno,jednakowa droga,tylko czasu wiecej zajmie...Zawsze mało masz czasu na obchód,jak jest to realne to jedz na dwa dni.Niemiecki znasz,Oni Cie znaja,przytulic potrafisz....Ulce bedzie razniej....Ja coraz bardziej załuje,ze zapłaciłam ten Krym,a juz ze 4 lata miałam chec go zwiedzic....i wyszło jak wyszło....:shake: Quote
bonika Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Oj żeby się Boyuszki spodobały i to razem..:oops: ;) Boyuszki zawsze będę was pamiętać - chciałabym mieć was u siebie :oops: - mam OGROMNĄ nadzieję, że Ktoś też tak już niedługo pomyśli :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ewatr Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 agata51 napisał(a):Boyki, spodobajcie się! zaciskam kciuki :kciuki::kciuki: Quote
Ulka18 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Podczas naszego sprzatania w piatek, Boyka uciekla Agusizet z boksu. Tak sie biedunia wystraszyla, a jaka byla nieszczesliwa, gdy musiala wrocic do boksu :shake: Quote
ewatr Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ulka18 napisał(a):Podczas naszego sprzatania w piatek, Boyka uciekla Agusizet z boksu. Tak sie biedunia wystraszyla, a jaka byla nieszczesliwa, gdy musiala wrocic do boksu :shake: Oj ..Boyeczko :-( tak bym juz chciała zebys mogła byc w drodze do Murków - bo o własnym domu dla Was to juz nawet nie smiem marzyc :oops: A Boyek jak sie zachowywał do Agusi ? Grzeczny był ? Quote
Ulka18 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Boyek to tylko przez kraty taki 'dzielny'. Agusia normalnie weszla do srodka, tylko nie domknela dobrze bramki i Boyka zwiala. Boyek byl zadowolony z wizyty Agusi, moze Agusia sama napisze, bo ja dokladnie go nie obserwowalam, bylam w innym boksie, a potem polecialam za Boyka. Wg mnie to normalne, kochane, ale bardzo smutne psy. Quote
agata51 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Cudne Boyeczki! :loveu::loveu: Pewnie pora wyróżnić alegratki? Quote
Recommended Posts