Jump to content
Dogomania

Wyżełkowate psiaki BOYKA i BOY po latach w schronisku nareszcie w domach!!!

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halcia napisał(a):
Jak bedzie obchód 11,trzeba Bojke wydrzec z boksu i strzelic pokazówke z tuleniem.A moze sama przyklei sie do kogoś i zapadnie w serce????

Halciu to Twoje tulenie to kurcze ,moze sie lepiej sprawdzic niz te wyroznienia ;) Oby...

Posted

Tylko Halciu Ciebie nie bedzie 10.9, a wtedy będa wybierac psy. Ma sie zalapac 10-15 psow, ktorych nie ma na liscie, a ktore byly szczepione przez dr Komorowskiego. Trzeba walczyc o Boyki. Nie wiem kto mi pomoże w tym dniu zaprezentować naszych ulubiencow ?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Tylko Halciu Ciebie nie bedzie 10.9, a wtedy będa wybierac psy. Ma sie zalapac 10-15 psow, ktorych nie ma na liscie, a ktore byly szczepione przez dr Komorowskiego. Trzeba walczyc o Boyki. Nie wiem kto mi pomoże w tym dniu zaprezentować naszych ulubiencow ?

Qrczę, to może ja jednak zjechałbym na dwa dni do Mielca? Jarek jakoś to przeżyje :cool3:.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Qrczę, to może ja jednak zjechałbym na dwa dni do Mielca? Jarek jakoś to przeżyje :cool3:.

Jakby byla Kaskadaffik, to bysmy razem jakos pociagnely ten czwartek. Zapytam Kaske jak stoi wtedy z czasem.

Posted

Kasia jest chetna,tylko Ona nieraz nie przewidzi wczesniej wyjazdu z firmy.....Niktórych psiaków troche sie boi,ale BoYka Ilianka,ONeczka z 12/obecnie chyba 9/ spoko,do tulenia,choc speszone odwracaja głowe,ale łagodnosć widac jak na dłoni.Przeciez musza miec u siebie pare wiekszych psów:eviltong:dostojnych...

Posted

Reno,jednakowa droga,tylko czasu wiecej zajmie...Zawsze mało masz czasu na obchód,jak jest to realne to jedz na dwa dni.Niemiecki znasz,Oni Cie znaja,przytulic potrafisz....Ulce bedzie razniej....Ja coraz bardziej załuje,ze zapłaciłam ten Krym,a juz ze 4 lata miałam chec go zwiedzic....i wyszło jak wyszło....:shake:

Posted

Oj żeby się Boyuszki spodobały i to razem..:oops: ;)

Boyuszki zawsze będę was pamiętać - chciałabym mieć was u siebie :oops: - mam OGROMNĄ nadzieję, że Ktoś też tak już niedługo pomyśli :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Podczas naszego sprzatania w piatek, Boyka uciekla Agusizet z boksu. Tak sie biedunia wystraszyla, a jaka byla nieszczesliwa, gdy musiala wrocic do boksu :shake:

Oj ..Boyeczko :-( tak bym juz chciała zebys mogła byc w drodze do Murków - bo o własnym domu dla Was to juz nawet nie smiem marzyc :oops:

A Boyek jak sie zachowywał do Agusi ? Grzeczny był ?

Posted

Boyek to tylko przez kraty taki 'dzielny'. Agusia normalnie weszla do srodka, tylko nie domknela dobrze bramki i Boyka zwiala. Boyek byl zadowolony z wizyty Agusi, moze Agusia sama napisze, bo ja dokladnie go nie obserwowalam, bylam w innym boksie, a potem polecialam za Boyka.
Wg mnie to normalne, kochane, ale bardzo smutne psy.