ewatr Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 kolejka u Mureczki sie przesuwa do przodu ...Boyeczko wytrzymaj jeszcze troche a pobrykasz po trawie ...:kciuki: Tylko Boya żal bo pomimo ogłoszen nikt o niego nie pyta ...:-( Quote
agata51 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Pewnie trzeba wznowić alegratkowe wyróżnienia? Przypominajcie mi, cioteczki! Quote
bonika Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 A ja teraz odkryłam jaka prawda - choć pod nosem mam to od prawie dwóch lat - ludzie którzy mają "te" piękne domy i ogromne ogrody pielęgnowane przez ..ogrodników ..i "czyściutko" jak w domu - wyprowadzają swoje psy - nawet małe duperelki :roll: POZA swój ogród :p - a "duperelki" bo - security.. - o i tak to jest :oops: - wydawało się, że coraz więcej ludzi ma domy to i domów dla piesków bezdomnych przybędzie (bo wśród nich trochę ludzi z sercem też będzie więcej) a tu wygodnictwo się rozrasta :roll: A przecież można piaskiem choćby zasypywać tymbardziej, że wiele ogrodów jest naprawdę ogromnych. Oby ci ludzie się opamiętali, żeby się już nasycili tym niedostępnym przez lata bogactwem i zechcieli coś dobrego też zrobić :roll: tak jak na zachodzie do tego doszło już dawno. Boyeczki - Wy jesteście takie PIĘKNE - żal ogromny, że siedzicie w schronie :-( Do góry !!! Quote
ewatr Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='agata51']Pewnie trzeba wznowić alegratkowe wyróżnienia? Przypominajcie mi, cioteczki! Trzeba bo przyszły powiadomienia z alegratki :roll: nastepujacej tresci : "Witamy, właśnie upłynął czas aktywacji wyróżnienia Twojego ogłoszenia w serwisie Alegratka.pl. Dane ogłoszenia Nazwa : Wyżeł -kowaty pies z Mielca Adres : Wyżeł -kowaty pies z Mielca Zgodnie z regulaminem, wyróżnienie jest aktywne przez 7 dni. Po tym okresie zmienia status na zwykłe. Jeśli chcesz wyróżnić ogłoszenie ponownie, wejdź na stronę : Alegratka.pl - Ogłoszenia drobne. Kupię, sprzedam - ogłoszenia drobne w Internecie Zespół Gratka.pl " Tylko mi sie wydawało ze to bedzie na dłuzej a nie tylko na 7 dni :hmmmm: bo to drogo wychodzi ...... Quote
Ulka18 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Mam nadzieje, ze Boykowie zalapia sie na wrzesien. Ja tam na naszych rodakow juz w ogole nie licze, jesli chodzi o starsze niz 5-6 lat psy :shake: Rzadko kto zdarza sie, zeby przygarnal jakas psinke, a jak przygarnie, to jest uważany za znajomych za dziwoląga. Wiele lat uplynie zanim Polacy dołacza do wolontariatu i zrozumieja, ze szmal i szpan to nie wszystko. Quote
halcia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Niestety ,sa tylko rzadkie przypadki pojedynczych,cudownych osób,ale niestety to mało..... Quote
ewatr Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='agata51']Jutro (tzn. dzisiaj) prześlę kody. :lol: dobrze :lol::calus: Kody doszły dziękuje Agato :) Boykostwo wyroznione na alegratce : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1961952_wyzel_kowaty_pies_z_mielca.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1961957_wyzel_kowata_sunia.html Quote
ewatr Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ulka18 napisał(a):Mam nadzieje, ze Boykowie zalapia sie na wrzesien. oby sie udało :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
agata51 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tyle czekały, to jakoś wytrzymają do września. Quote
halcia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Zgadza się,byle pewny był ten wrrzesien!TRzymamy za was kciuki Bojostwo! Quote
bonika Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 CUDNA :loveu: parka się przypomina ! One jako parka byłyby i PIĘKNĄ ozdobą i stóżowałyby po czasie oswojenia SUPER ..no i kochałyby na pewno swoich właścicieli całym sercem :-) Może im ogłoszenie wspólne robić ? - jak ktoś będzie chciał jednego - to trudno, się rozdzieli, ale pokazywać może razem :oops: Quote
halcia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cudnie by było jakby mogły byc razem w domku/w ogrodzie/ Quote
bonika Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Mnie się Boyki na tych dwóch zdjęciach powyżej najbardziej podobają :loveu: ..Oj, fajnie by było móc mieć takie CUDA w ogrodzie :oops::-) Boyki niech was dobry człek wreszcie wypatrzy :kciuki::kciuki: Quote
agata51 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Boyki, cudowności wyżełkowate, domku/ów wypatrujemy! Quote
halcia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Domku,domku,wez psiaki!A jak nie....to tylko kciuki mocno zacisniete i pozostaje liczyć na wrzesniową wycieczke...... Quote
agata51 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 halcia napisał(a):Domku,domku,wez psiaki!A jak nie....to tylko kciuki mocno zacisniete i pozostaje liczyć na wrzesniową wycieczke...... Eeee, jeszcze przed wrześniem domki się znajdą! Quote
Recommended Posts