Jump to content
Dogomania

Wyżełkowate psiaki BOYKA i BOY po latach w schronisku nareszcie w domach!!!

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejka u Mureczki sie przesuwa do przodu ...Boyeczko wytrzymaj jeszcze troche a pobrykasz po trawie ...:kciuki:

Tylko Boya żal bo pomimo ogłoszen nikt o niego nie pyta ...:-(

Posted

A ja teraz odkryłam jaka prawda - choć pod nosem mam to od prawie dwóch lat - ludzie którzy mają "te" piękne domy i ogromne ogrody pielęgnowane przez ..ogrodników ..i "czyściutko" jak w domu - wyprowadzają swoje psy - nawet małe duperelki :roll: POZA swój ogród :p - a "duperelki" bo - security.. - o i tak to jest :oops: - wydawało się, że coraz więcej ludzi ma domy to i domów dla piesków bezdomnych przybędzie (bo wśród nich trochę ludzi z sercem też będzie więcej) a tu wygodnictwo się rozrasta :roll: A przecież można piaskiem choćby zasypywać tymbardziej, że wiele ogrodów jest naprawdę ogromnych.

Oby ci ludzie się opamiętali, żeby się już nasycili tym niedostępnym przez lata bogactwem i zechcieli coś dobrego też zrobić :roll: tak jak na zachodzie do tego doszło już dawno.

Boyeczki - Wy jesteście takie PIĘKNE - żal ogromny, że siedzicie w schronie :-(

Do góry !!!

Posted

[quote name='agata51']Pewnie trzeba wznowić alegratkowe wyróżnienia? Przypominajcie mi, cioteczki!

Trzeba bo przyszły powiadomienia z alegratki :roll: nastepujacej tresci :

"Witamy,

właśnie upłynął czas aktywacji wyróżnienia Twojego ogłoszenia w serwisie
Alegratka.pl.

Dane ogłoszenia
Nazwa : Wyżeł -kowaty pies z Mielca
Adres : Wyżeł -kowaty pies z Mielca

Zgodnie z regulaminem, wyróżnienie jest aktywne przez 7 dni. Po tym okresie
zmienia status na zwykłe.
Jeśli chcesz wyróżnić ogłoszenie ponownie, wejdź na stronę : Alegratka.pl - Ogłoszenia drobne. Kupię, sprzedam - ogłoszenia drobne w Internecie

Zespół Gratka.pl "

Tylko mi sie wydawało ze to bedzie na dłuzej a nie tylko na 7 dni :hmmmm:
bo to drogo wychodzi ......

Posted

Mam nadzieje, ze Boykowie zalapia sie na wrzesien. Ja tam na naszych rodakow juz w ogole nie licze, jesli chodzi o starsze niz 5-6 lat psy :shake: Rzadko kto zdarza sie, zeby przygarnal jakas psinke, a jak przygarnie, to jest uważany za znajomych za dziwoląga. Wiele lat uplynie zanim Polacy dołacza do wolontariatu i zrozumieja, ze szmal i szpan to nie wszystko.

Posted

CUDNA :loveu: parka się przypomina !

One jako parka byłyby i PIĘKNĄ ozdobą i stóżowałyby po czasie oswojenia SUPER ..no i kochałyby na pewno swoich właścicieli całym sercem :-)
Może im ogłoszenie wspólne robić ? - jak ktoś będzie chciał jednego - to trudno, się rozdzieli, ale pokazywać może razem :oops:

Posted

Mnie się Boyki na tych dwóch zdjęciach powyżej najbardziej podobają :loveu: ..Oj, fajnie by było móc mieć takie CUDA w ogrodzie :oops::-)

Boyki niech was dobry człek wreszcie wypatrzy :kciuki::kciuki:

Posted

halcia napisał(a):
Domku,domku,wez psiaki!A jak nie....to tylko kciuki mocno zacisniete i pozostaje liczyć na wrzesniową wycieczke......

Eeee, jeszcze przed wrześniem domki się znajdą!