bonika Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Oni obydwoje są PIĘKNI :loveu: Ja pamiętam jak je zobaczyłam po raz pierwszy w ..2005! :-( - były wtedy tyle co przyjęte i były na hali - myślałam, że nawet nie zdąży Ulka18 dać je do galerii bo zaraz je ktoś weźmie - wygladają razem przepięknie - wręcz ZJAWISKOWO :-) Nastepnym razem jak byłam to ze zdumieniem zobaczyłam, że jeszcze są i już w boksie były. W galerii ich jeszcze nie było to napisałam do Ulki18 - myślałam, że może są "zamówione" a one ...niedługo pojawiły się jednak w galerii :-( Dawno ich nie widziałam "na żywo", a "na żywo" one prezentują się wg mnie jeszcze dużo ładniej jak na zdjęciach :loveu: SUPER, że te zdjęcia teraz jeszcze takie - pokazujące ich łagodny charakter :-) Ale SZOK naprawdę, że nikt ich nie wziął :-( - ludzie to są chyba ślepi czy jak :shake: Do GÓRY ! - CUDNA, PRZEPIĘKNA PARKO ! Quote
ewatr Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Boy na Cafeanimal : Boy - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
agata51 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Trzymam za was kciuki z całych sił, cudne wyżełki!!! Quote
ewatr Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Witajcie piekni :loveu::loveu: Boy dany na rzeszowiaka czeka na aktywacje ;) Quote
Ulka18 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 agata51 napisał(a):Boy zostaje w schronisku? :shake:A co mamy z nim zrobic :???: Boyka jest zapisana do Murki, ale zanim sie dostanie do hoteliku minie sporo czasu. Raczej na 2 duze psy w jednym czasie nas nie będzie stac, mamy kilka psów w hoteliku na utrzymaniu. Chyba, ze znajdzie sie sponsor. Quote
ewatr Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 agata51 napisał(a):Boy zostaje w schronisku? :shake: Niestety Agato ale mi juz wiele razy w zyciu sprawdza ta ponizsza maksyma " jak nie wiadomo o co chodzi to na pewno chodzi o pięniądze ":roll::-( Duzo psiaków z Mielca jest u Mureczki i duzo wyjeżdza do fundacji a wszytsko to kasa i nie mozna sobie pozwolic na utrate płynności finansowej bo przestaniemy byc wiarygodni w tym co robimy ... Boya trzeba narazie ogłaszac gdzie sie da ... Quote
halcia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Piekna parka szuka domu,czy ktos nie chce ozdobić ogrodu,dawac jesc i kochac? Quote
Reno2001 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Boyeczka wpisana w kolejkę. Trzeba cieszyc się choc tym. Quote
halcia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Maja ludzie duze ogrody,tak mi sie marzy,by ktos wziął oboje.... Quote
halcia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ja w ich imieniu marze dalej....i podnosze wieczorkiem przystojną parke! Quote
agata51 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Zróbcie Boyowi alegratkę. A może już ma? Będzie miał ode mnie stałe wyróżnienie. Boyka też. Quote
ewatr Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 agata51 napisał(a):Zróbcie Boyowi alegratkę. A może już ma? Będzie miał ode mnie stałe wyróżnienie. Boyka też. ogłoszenia Boyków sa tu : http://www.dogomania.pl/forum/1788650-post22.html alegratke maja wspolna ale nie wyrożnioną :shake: oczywiscie zrobie im oddzielne wyróznione tylko musze sie naumiec jak to sie robi ?:cool3: Quote
Recommended Posts