Jump to content
Dogomania

Wyżełkowate psiaki BOYKA i BOY po latach w schronisku nareszcie w domach!!!

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bojka cudna,ale jak ktoś nie widział psiej radosci to niech sobie obejmie Belinde:evil_lol::evil_lol:,Ruchliwość wielkiego owsika:evil_lol:Tyle ,ze wyszła z boksu czysta ,a z radosci połozyła sie na pleckach w kałuzy:evil_lol:i taka trza było obejmowac;)A teraz sobie jeszcze przypomniałam,ze skakała po Smajlu.Ale radoscia zaraża.

Posted

Ale super te zdjecia :multi: oby pomogły im w znalezieniu domów .
Halcia jestes niezastapiona w przytulaniu
normalnie ta "zdrajczyni" Boyka bardziej sie do Ciebie przytula i w oczy patrzy jak mnie ;)

a jak ogon chodzi :crazyeye::loveu:

Posted

Łoł, a kto robił te zdjęcia,ja zapomniałam o tych całusach Boyki:evil_lol:Ewatr,czy przesyłac Ci zdjecia,czy masz juz?Nie ma to jak całusy z psiakami,kto całował ten wie:eviltong:

Posted

halcia napisał(a):
Łoł, a kto robił te zdjęcia,ja zapomniałam o tych całusach Boyki:evil_lol:Ewatr,czy przesyłac Ci zdjecia,czy masz juz?Nie ma to jak całusy z psiakami,kto całował ten wie:eviltong:

Halcia przeslij bo ja mam od Ulki18 i nie wiem czy to te same :hmmmm:

Jak ona macha tym ogonem :eviltong:... juz sie doczekac nie moge jak ona wyjdzie z tego boksu i zobaczy zielona trawe ...

Posted

agata51 napisał(a):
Dzięki, Ulka18. Teraz jest mniej więcej po równo.
Oj, przedałyby im się długie spacerki, zwłaszcza Boyce. :razz:

Mam wiecej zdjec Boyostwa, ale siedze teraz nad nowymi-starymi psami i dodaje na strone. Moze wieczorem dodam inne zdjecia Boystwa.

Posted

halcia napisał(a):
Bojka jest przyjazna,pracy pewnie nie wymaga,moze zachowania czystości,Boy bardziej zdystansowany gosć.

Tym bardziej nie można go zostawiać schronisku! W hoteliku ma szansę na re(socjalizację). Chcecie je rozdzielić? Dopiero się psisko załamie i jeszcze bardziej wycofa! :placz:

Posted

halcia napisał(a):
Bojka jest przyjazna,pracy pewnie nie wymaga,moze zachowania czystości,Boy bardziej zdystansowany gosć.

Ten podkulony ogonek u boya :(:(:(:(

Posted

halcia napisał(a):
Z jaką radościa by wreszcie pobiegały......Ewatr,dotarły zdjecia?

Dotarły Halciu :lol:
ale wstawie dzis wieczorem bo teraz moje rzeszowiaki na mnie czekaja w schronisku :loveu: