Jump to content
Dogomania

Wyżełkowate psiaki BOYKA i BOY po latach w schronisku nareszcie w domach!!!

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Boyki sa od dawna na wyzlach. Ale nikt sie stamtad nie zglasza, sa za malo rasowe."

Wręcz przeciwnie ;) ..One są ...BARDZO rasowe :-) - jak je zobaczyłam - wyglądały PIĘKNIE - nie rozmawiałam o nich z pracownikami - tylko zastanawiałam się jaka to rasa - doszłam do wniosku w końcu, że chyba mi nie znana bo ras trochę znam ;) - wyglądały na takie trochę "chartowate" - takie mają pyszczki, no i były wtedy szczuplutkie ..Wyglądały NIESAMOWICIE ..:loveu:

Oj gdyby się dom dla nich z wielkim ogrodem znalazł :oops: :kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='agata51']Pomarzyć dobra rzecz

Zwłaszcza jak niewiele wiecej mozna zrobic ....ech ...

super ten domek z serduszkiem Agato - ciasny byle własny ;)

Posted

A duzej/ale drobnej/ ONki -Ilianki by kto nie zechciał,ona biedna taka wycofana sie robi.Jak ja dzis wydarli do szczepienia,to potem spacerowała,a ja tak sie bałam czy jej co nie dolega,bo ponad 1/2 roku nie wychodziła przy mnie....:shake:

Posted

halcia napisał(a):
A juz miałam nadzieje,ze Boyka zaklepana, a hotelik sie trafi Boyowi,chyba znowu za daleko doszłam marzeniami....:shake:

Niestety Boyka nie jest zaklepana :shake: WIele innych psiakow ma szczescie i jest na liscie, ale nie Boyka. Fundacja pytala co z psami, ktore by im wpadly w oko podczas obchodu, ale to bedzie wielki problem z wbiciem szczepien na zaswiadczeniach od dr Komorowskiego do paszportu :roll: Trzeba sie modlic, zeby im sie nasze ulubione psy spodobaly :modla: i zeby byl wyjazd z tymi psami.

Posted

Moze by Boykom tez zaklepywac,wiekszy nowy boks?Moze teraz Reno,Bo ja nie chce za duzo...mnie juz Oneczke przeniesiono,Ilianke obiecano,małego próbowano do swietlicy...i sie bojam:cool3:prosic o więcej.