ewatr Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 agata51 napisał(a):Witaj, Ewciu! :loveu: Już wysyłam kody. Witaj Agato :loveu: Juz wyroznone Boyki - zeby wreszcie cos drgnęło ......:kciuki: Wyżeł -kowata sunia Wyżeł -kowaty pies z Mielca Quote
bonika Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 "Boyki sa od dawna na wyzlach. Ale nikt sie stamtad nie zglasza, sa za malo rasowe." Wręcz przeciwnie ;) ..One są ...BARDZO rasowe :-) - jak je zobaczyłam - wyglądały PIĘKNIE - nie rozmawiałam o nich z pracownikami - tylko zastanawiałam się jaka to rasa - doszłam do wniosku w końcu, że chyba mi nie znana bo ras trochę znam ;) - wyglądały na takie trochę "chartowate" - takie mają pyszczki, no i były wtedy szczuplutkie ..Wyglądały NIESAMOWICIE ..:loveu: Oj gdyby się dom dla nich z wielkim ogrodem znalazł :oops: :kciuki::kciuki: Quote
ewatr Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 czesc Boyeczki wznowine ogłoszenia na rzeszowiaku i allegro Wyżeł i wyżełka czekaja na dom .... Boyka Boy Quote
ewatr Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='agata51']Pomarzyć dobra rzecz Zwłaszcza jak niewiele wiecej mozna zrobic ....ech ... super ten domek z serduszkiem Agato - ciasny byle własny ;) Quote
Ulka18 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Kilka dziadeczkow juz jest na liscie, moze i przyjdzie czas na wieksze psiaki. Mam nadzieje, ze niedlugo bedzie luzniej w schronisku, bo Boyki tez sie zalapia. Quote
halcia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A duzej/ale drobnej/ ONki -Ilianki by kto nie zechciał,ona biedna taka wycofana sie robi.Jak ja dzis wydarli do szczepienia,to potem spacerowała,a ja tak sie bałam czy jej co nie dolega,bo ponad 1/2 roku nie wychodziła przy mnie....:shake: Quote
halcia Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Oj tez chcę!!!!A Ilianki do 12,tam wiecej miejsca....oczywiscie jak obecne znajda domek. Quote
ewatr Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 agata51 napisał(a):Pewnie alegratki trzeba wyróżnić, co? No trzeba ...:roll: oj zeby pomogły ! Quote
halcia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Piekna parka chce do domku,dosć sie nasiedzieli w schronisku.... Quote
ewatr Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Agato dzieki serdeczne za nastepne wyroznienie dla Boyków :loveu: Wyżeł -kowaty pies z Mielca Wyżeł -kowata sunia Quote
agata51 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No i co? Cisza.... Ale nadziei nie tracimy. W życiu! Quote
Ulka18 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Straszna cisza zapanowala na watkach schroniskowych weteranow. Nikt nie chce starszych piesow :shake: Quote
halcia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A juz miałam nadzieje,ze Boyka zaklepana, a hotelik sie trafi Boyowi,chyba znowu za daleko doszłam marzeniami....:shake: Quote
Ulka18 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 halcia napisał(a):A juz miałam nadzieje,ze Boyka zaklepana, a hotelik sie trafi Boyowi,chyba znowu za daleko doszłam marzeniami....:shake: Niestety Boyka nie jest zaklepana :shake: WIele innych psiakow ma szczescie i jest na liscie, ale nie Boyka. Fundacja pytala co z psami, ktore by im wpadly w oko podczas obchodu, ale to bedzie wielki problem z wbiciem szczepien na zaswiadczeniach od dr Komorowskiego do paszportu :roll: Trzeba sie modlic, zeby im sie nasze ulubione psy spodobaly :modla: i zeby byl wyjazd z tymi psami. Quote
halcia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Czyli co,te co były szczepone maja mniejsze szanse?A co jesli im wpadnie w oko nie szczepiony?Czyli jest szansa,ze dobiorą na bieząco??? Quote
ewatr Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Ulka18']Niestety Boyka nie jest zaklepana :shake: . W takim razie dałam Boyki na wyróżnione allegro : Wyżeł i wyżełka czekaja na dom .... Quote
halcia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Moze by Boykom tez zaklepywac,wiekszy nowy boks?Moze teraz Reno,Bo ja nie chce za duzo...mnie juz Oneczke przeniesiono,Ilianke obiecano,małego próbowano do swietlicy...i sie bojam:cool3:prosic o więcej. Quote
Recommended Posts