Jump to content
Dogomania

Wyżełkowate psiaki BOYKA i BOY po latach w schronisku nareszcie w domach!!!

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Kropka ogromnie sie ciesze:lol:,z coli tez,panów z 13 poszukam,bo nie kojarze gosci...A ta sunieczka kładąca sie do miziania z boksu kasiatatry sie czasem nie załapała?

Posted

ewatr napisał(a):
alegratke maja wspolna ale nie wyrożnioną :shake:
oczywiscie zrobie im oddzielne wyróznione tylko musze sie naumiec jak to sie robi ?:cool3:
ALEGRATKE wyroznia sie sms'em. Trzeba wyslac sms i podac kod osobie wystawiajacej i gdzies tam trzeba kliknac przy ogloszeniu 'wyroznij ogloszenie' i podac ten kod.

Na razie niestety nikt Boyow nie chce z zagranicy :roll: Ale za to inne psy, o ktorych wszyscy zapomnieli, ktore nie maja watkow pojadą np. obaj panowie z b. 13, Halciny Kropek z 54 oraz staruszek collie mix z b 189.
Wszystkich psów nie ma szans wyslac. Ale to nie znaczy, ze nie walczymy o kazdego najmniejszego psiaka.

Posted

Ulka18 napisał(a):
.

Na razie niestety nikt Boyow nie chce z zagranicy :roll:

:placz::placz: jeszcze sie na nich nie poznali ...

Dzieki za podpowiedz z alegratka i mocne kciuki za kazdego psa ktory ma szanse wyjechac :thumbs:

Posted

A wiem,które duze!:evil_lol:Mizaczka ze 164 tez super,bo bym ja wydzierała w kolejnosci do hoteliku.Jak znajdzie dom ten bez ogonka z 15,to moze.... Boja wezme do hoteliku na zaklepane miejsce....co prawda on spory,a z Lorim zejdzie.

Posted

halcia napisał(a):
panów z 13 poszukam,bo nie kojarze gosci...A ta sunieczka kładąca sie do miziania z boksu kasiatatry sie czasem nie załapała?
Suczka Klucha ze 164 kladaca sie na plecy sie zalapala :wink: A dwaj panowie z b. 13 to duze, bardzo duze psy, beda mieszkac w stadninie koni.

Wierze, ze na Boyow tez przyjdzie czas. A kazdy wyrwany pies to wolne miejsce i mniejsza ciasnota.

Posted

Cioteczka Agata51 przysłała dla Boyków kody do wyróznienia az za 9 punktów :multi: Boyki w podkarpackim sa dzis na 1 miejscu :lol:

Dziekuje serdecznie w ich imieniu :Rose::calus:

Posted

Dziekujemy Cioci Agacie :calus: w imieniu wyzlikow :lol:

Ewatr, a moze bys dala tytul : wyżeł-kowaty z myslnikiem w srodku, bo jak ktos wpisze w wyszukiwarke 'wyżeł' to mu wtedy nasze Boyki też wyskocza ;) Nie wiem czy sie da zmienic w trakcie.

Posted

Ulka18 napisał(a):

Ewatr, a moze bys dala tytul : wyżeł-kowaty z myslnikiem w srodku, bo jak ktos wpisze w wyszukiwarke 'wyżeł' to mu wtedy nasze Boyki też wyskocza ;) Nie wiem czy sie da zmienic w trakcie.

Mówisz i masz :eviltong:

sunia

pies