halcia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Tak bardzo zycze wam domku,nic nie umie z ogłoszen,ale moje pupilki maja szczęscie,więc moze.....i wy...... Quote
halcia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Z Kropka ogromnie sie ciesze:lol:,z coli tez,panów z 13 poszukam,bo nie kojarze gosci...A ta sunieczka kładąca sie do miziania z boksu kasiatatry sie czasem nie załapała? Quote
Ulka18 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ewatr napisał(a):alegratke maja wspolna ale nie wyrożnioną :shake: oczywiscie zrobie im oddzielne wyróznione tylko musze sie naumiec jak to sie robi ?:cool3:ALEGRATKE wyroznia sie sms'em. Trzeba wyslac sms i podac kod osobie wystawiajacej i gdzies tam trzeba kliknac przy ogloszeniu 'wyroznij ogloszenie' i podac ten kod. Na razie niestety nikt Boyow nie chce z zagranicy :roll: Ale za to inne psy, o ktorych wszyscy zapomnieli, ktore nie maja watkow pojadą np. obaj panowie z b. 13, Halciny Kropek z 54 oraz staruszek collie mix z b 189. Wszystkich psów nie ma szans wyslac. Ale to nie znaczy, ze nie walczymy o kazdego najmniejszego psiaka. Quote
ewatr Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ulka18 napisał(a):. Na razie niestety nikt Boyow nie chce z zagranicy :roll: :placz::placz: jeszcze sie na nich nie poznali ... Dzieki za podpowiedz z alegratka i mocne kciuki za kazdego psa ktory ma szanse wyjechac :thumbs: Quote
halcia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Beda chcieli,nastepnym razem.......mam nadzieję:cool3: Quote
ewatr Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 oddzielna alegratka zrobiona teraz tylko czekam na kody ;) do wyróznienia ... Wyżełkowata sunia Wyżełkowaty pies z Mielca Quote
halcia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 A wiem,które duze!:evil_lol:Mizaczka ze 164 tez super,bo bym ja wydzierała w kolejnosci do hoteliku.Jak znajdzie dom ten bez ogonka z 15,to moze.... Boja wezme do hoteliku na zaklepane miejsce....co prawda on spory,a z Lorim zejdzie. Quote
Ulka18 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 halcia napisał(a):panów z 13 poszukam,bo nie kojarze gosci...A ta sunieczka kładąca sie do miziania z boksu kasiatatry sie czasem nie załapała?Suczka Klucha ze 164 kladaca sie na plecy sie zalapala :wink: A dwaj panowie z b. 13 to duze, bardzo duze psy, beda mieszkac w stadninie koni. Wierze, ze na Boyow tez przyjdzie czas. A kazdy wyrwany pies to wolne miejsce i mniejsza ciasnota. Quote
ewatr Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Cioteczka Agata51 przysłała dla Boyków kody do wyróznienia az za 9 punktów :multi: Boyki w podkarpackim sa dzis na 1 miejscu :lol: Dziekuje serdecznie w ich imieniu :Rose::calus: Quote
Ulka18 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Dziekujemy Cioci Agacie :calus: w imieniu wyzlikow :lol: Ewatr, a moze bys dala tytul : wyżeł-kowaty z myslnikiem w srodku, bo jak ktos wpisze w wyszukiwarke 'wyżeł' to mu wtedy nasze Boyki też wyskocza ;) Nie wiem czy sie da zmienic w trakcie. Quote
ewatr Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ulka18 napisał(a): Ewatr, a moze bys dala tytul : wyżeł-kowaty z myslnikiem w srodku, bo jak ktos wpisze w wyszukiwarke 'wyżeł' to mu wtedy nasze Boyki też wyskocza ;) Nie wiem czy sie da zmienic w trakcie. Mówisz i masz :eviltong: sunia pies Quote
agata51 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Dajcie znać, jak się wyróżnienie skończy. Zdaje się, że trwa tylko tydzień. Quote
agata51 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Przecież takie cudne wyżełkowate muszą znaleźć domki! Quote
halcia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Potrzebuja przestrzeni,spacerków,biegania,kto pomoze,kto weżmie... Quote
agata51 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 halcia napisał(a):Potrzebuja przestrzeni,spacerków,biegania,kto pomoze,kto weżmie... ... i pokocha dwa przecudnej urody wyżełki?! Quote
Recommended Posts