Jump to content
Dogomania

Wyżełkowate psiaki BOYKA i BOY po latach w schronisku nareszcie w domach!!!

Recommended Posts

Posted

Boyka to juz wogole jakby mogła toby koła do gory wystawiła .... Tak mi zal tych psów :-(

One naprawde sa super !!!!! Kto to wreszcie zauwazy poza nami ????
Biedna Boyka :shake: tyle lat juz siedzi w tym samym boksie.
Dobrze, ze chociaz teraz maja zadaszenie.

Bede proponowac Boyke na wiosenny wyjazd. Sunia powinna sie zalapac, gorzej z Boyem, bo on taki na pierwszy rzut dosc grozny jest.

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Biedna Boyka :shake: tyle lat juz siedzi w tym samym boksie.
Dobrze, ze chociaz teraz maja zadaszenie.

Bede proponowac Boyke na wiosenny wyjazd. Sunia powinna sie zalapac, gorzej z Boyem, bo on taki na pierwszy rzut dosc grozny jest.

Mi juz nawet hotel u Mureczki przez mysl przeszedł zebym jej zasponsorowała ale bez Boya to ja nie widze tego...
Obawiam sie ze on jak zostanie sam bez niej to moze sie nie najlepiej dla niego skonczyc .... Jakbys widziała jak on ja obwachiwał jak sunia wrociła do boksu jak lizał ...az mnie dławiac zaczeło jak widziałm to uczucie z jakim to robił ... A potem juz cały czas stał na budzie i patrzył za nami - cały czas !!!

Nie szczeknął ani razu na mnie - jak sobie przypomne co wyczyniał Mureczki Grom w schronie a jak teraz sie zachowuje to praktycznie nie mam watpliwosci ze Boy dałby sie ucywilizowac w cywilizowanych warunkach ...

Posted

Ewa, rozwalilas mnie tymi slowami :placz: Biedne te psiaki, takie kochane, a siedza i siedza :shake:

Trudno jednak bedzie znalezc im wspolny dom :???: Sprobujemy jednak, podesle oba psiaki do naszych przyjaciol zza zachodniej granicy. Moze znajda dom jak Amisi.

Jakbys widziała jak on ja obwachiwał jak sunia wrociła do boksu jak lizał ...az mnie dławiac zaczeło jak widziałm to uczucie z jakim to robił ...
Robilyscie zdjecia Boyce poza boksem?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa, rozwalilas mnie tymi slowami :placz: Biedne te psiaki, takie kochane, a siedza i siedza :shake:

Trudno jednak bedzie znalezc im wspolny dom :???: Sprobujemy jednak, podesle oba psiaki do naszych przyjaciol zza zachodniej granicy. Moze znajda dom jak Amisi.
Robilyscie zdjecia Boyce poza boksem?

To juz nawet nie o wspolny dom chodzi tylko zeby oboje wyszli ze schroniska i tam juz nie musieli wrocic :shake:
Jak beda mieli szanse na domy to jakos w dobrych warunkach sie przystosuja , odrobine zapomna o sobie nawzajem ....
Teraz tu maja tylko siebie !

Robiłysmy kilka zdjec Boyce poza boksem
/ Mati jak znajdzie czas to wstawi /
Ja tez mam kilka ale tylko zza krat ...
Wstawie jak wroce do domu

Dziewczyny myslmy cos myslmy :oops: bo ja juz mam metlik w głowie :placz:

Posted

Przydalby sie jakis DT chociaz na kilka tygodni dla panstwa Boykostwa.
Na pewno by schudli, przyuczyli sie, mozna by z lepszymi zdjeciami szukac im domow. Tylko skad wziac taki DT?

Posted

[quote name='Ulka18']Przydalby sie jakis DT chociaz na kilka tygodni dla panstwa Boykostwa.
Na pewno by schudli, przyuczyli sie, mozna by z lepszymi zdjeciami szukac im domow. Tylko skad wziac taki DT?

Ja to mysle ze ktos byłby nimi mile zaskoczony ...to fajne psy !!!

Wstawie ich wszystkie zdjecia nawet te nieostre zeby mozna było zobaczyc w jakim waskim boksie przez tyle lat zyja dwa wyzły :placz:
I nadal sa miłymi i dosc spokojnymi psami ....

DT potrzebny jak zdrowie !!!!żeby ukazac ich lepsza strone

Posted

Na pewno przedstawie psiaki na wiosenny wyjazd. Nie mam innego pomyslu, skoro nasi rodacy przez tyle lat sie nie wykazali :shake:
Boyka i Boy zasluguja na taki dom jak Amisia :wink:
Wierze, ze taki znajdziemy.

PS. Boyka ma na szyjce obroze przecipchelna? Dobrze widze?

Posted

[quote name='Ulka18']Na pewno przedstawie psiaki na wiosenny wyjazd. Nie mam innego pomyslu, skoro nasi rodacy przez tyle lat sie nie wykazali :shake:
Boyka i Boy zasluguja na taki dom jak Amisia :wink:
Wierze, ze taki znajdziemy.

PS. Boyka ma na szyjce obroze przecipchelna? Dobrze widze?

Dobrze widzisz ma :lol:

A co do zasłuzenia to panstwo Boykowie zasługuja na super dom !!!

To wspaniałe psy !