magdyska25 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 DIF napisał(a):Ja jestem! :obrazic::obrazic::obrazic: Nadal jest takim chudzielcem? Nie jest chudzielec a figurkę ma niezłą :) Taka w sam raz. Jak to stwierdziliśmy- moja sunia to chyba musi być mieszanka charta, także jak dla mnie figurka Iskry jest ok. Quote
malibo57 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ach, Magdysko! Naprawdę Ci zazdroszczę - Iskra to moje pierwsze prawdziwe dziecko - sierota. Zawsze będzie moja i niech sobie Ajlii mówi, co chce:obrazic: Quote
magdyska25 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 malibo57 napisał(a):Ach, Magdysko! Naprawdę Ci zazdroszczę - Iskra to moje pierwsze prawdziwe dziecko - sierota. Zawsze będzie moja i niech sobie Ajlii mówi, co chce:obrazic: Hahahaha myślę, że Ajlii chętnie się podzieli Iskrą ;) Jej wszędzie jest pełno, gdzie nie spojrzałam to Iskra, także spokojnie ;) Quote
ajlii Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Oj, nie wiem, nie wiem... Iskra jest moja i nie oddam napewno! Ale może pozwolę na Nią popatrzeć... :D Ps. Właśnie siedzę sobie na krześle w ogrodzie. Wokół "dywan" - z prawej rudo, z lewej czarno-żółto, przede mną czarno i kudłato. A Iskrunia - pod krzesłem :) Quote
magdyska25 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ehhhh jak ja Ci zazdroszczę takiego pięknego dywanu....ja to jakiś mały, mizerny chodniczek pod nogi mam...............;) Quote
ajlii Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 eeeetam - mizerny! ale jaki sympatyczny :))) Jubu wszystkim opowiada o Shadowie, a ja jestem zauroczona Karinką. To piękna, bardzo dystyngowana dama :) Quote
magdyska25 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Tak, tak to moje oczko w głowie ;) Ajlii niestety do końca miesiąca jest bez internetu....a ja już nie mogę się doczekać opowieści o pięknej Iskrze :) Quote
ajlii Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Mam już net :))) A Iskrunia coraz bardziej rozpieszczona :) Ostatnio zabiła zabawkę Bochnara... wypruła krabowi flaki i patrzyła jak kulki z niego lecą... wcześniej odgryzła mu wszystkie kończyny :( To już nie pierwszy taki przypadek... wcześniej zabiła słonia....... Quote
ajlii Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 No ba! Iskra to pies-zabójca! Bez kija nie podchodź! (ale pamietaj żeby potem oddać kij psu... należy się przecież!) A jak Killer-Iskra ma dobry humor to się tuli do Rudolfka :) Quote
ajlii Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Iskra: "Całe życie z wariatami... ehhhh..." Quote
malibo57 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ale numer! Co za refleksyjny nastrój! Się myśli;-) Quote
magdyska25 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Mina Iskry- bezcenna hahahaha "Za jakie grzechy?" haha Quote
ajlii Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Iskra powoli, acz konsekwentnie, zabija kanapę.... wypruła gąbkę już połowy............... Quote
magdyska25 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='ajlii']Iskra powoli, acz konsekwentnie, zabija kanapę.... wypruła gąbkę już połowy...............[/QUOTE] Iskra- nie psoć za dużo..... Quote
ajlii Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Iskru mnie zdumiewa codziennie... Dziś przyszła rano do mnie do łóżka. Poprzytulała się, powtulała. Gdy chciałam wstać, mówię do Iskry: "idź no sprawdź co się dzieje w kuchni"... a Iskra jak z procy wyskoczyła z łóżka i biegiem do kuchni. Zatrzymała się na progu, przysiadła na tyłku, zaczęła przebierać przednimi łapkami i robić miny do Jubu. A potem przyleciała do mnie... Moje kochane, cudne, mądre psisko :)))))))) Dziś dostała też kromkę chleba. Poszła sobie pociamkać w kąt. A potem wróciła ze skórką w pysku i teatralnie wypluła ją na Jubu. No przecież jak mógł dać Jej takie coś do jedzenia! Iskrze się tylko miękkie należy ;)))) Quote
malibo57 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 No, nie mogę!:) Iskra jest zadziwiającym psem. Myślę, że jeszcze nie pokazała wszystkiego, co potrafi i na co ją stać. Quote
ajlii Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Sie ma kanape, to sie ją psuje............ ehhhhh... Quote
Hotel KADIF Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Dzisiaj Iskrunia ponownie odwiedziła nasz hotelik! Bardzo mi przykro, że na tak krótko, ale i tak mogłam ją pogłaskać i popatrzeć w te jej wyszczerzone w uśmiechu zęby! Jest po prostu cudowna! Maju! Dziękuję Wam ogromnie, że ją zabraliście ze sobą! Sprawiła mi ogromną radość swoją "sekundową" obecnością! I wiem, że mnie pamięta.... :placz::loveu: Jeszcze raz dziękuję!:loveu: Quote
malibo57 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dziś odbyłam wizytę po adopcyjną mobilną, tzn., pies odwiedził mnie:) A właściwie spotkałyśmy się na neutralnym terenie! Iskier jest zdrowy, szczęśliwy i wesoły:) Oko błyszczące, oczy bielusieńkie, śluzówki różowe, czoło bez frasobliwych fałdek - cudownie:) Sylwetka charcia, ale żeberka już od dawna nie kłują w oczy. Dostałam machy ogonkiem - może mnie poznała? Z Basterem w samochodzie pełna kultura. Pięknie! Moja najstarsza, a właściwie najdawniejsza, podopieczna, pies wyjątkowy, pies, który przetrwał wszystko! Brak dachu nad głową, strych, kojec, wielokrotne odrzucenie, ciężką chorobę, tułanie się po szpitalikach, daleką podróż bez przyjaznej duszy u boku...długo by wymieniać i szukać, czego nie doznała Iskra. A teraz? Pewność i zaufanie, miłość i zdrowie - Iskierka, kochamy Cię:loveu: Ajlii, zamelduj się u Basterka, bo gryziemy z DIF palce - choć słówko, kochana. Quote
malibo57 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Kilka fotek z naszej schadzki - ciemno było i liche wyszły. iskra wita się z Mamą Mają, która oddaliła sie na moment po frytki, hehe Quote
Hotel KADIF Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Ale błysk w oku... ta czarodziejska iskiereczka .....jest widoczna doskonale! Iskra wczoraj jak mnie zobaczyła zaczęła przebierać tylnymi łapami a uśmiech miała szerszy niż "od ucha do ucha"! Boziulku jak ona cudnie szczerzy kły!:loveu: Maju, czy ona zawsze się tak cieszy? Bo mam nadzieję, że była to radość! ;):evil_lol: Quote
malibo57 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Zawsze:) To jest Iskrowy uśmiech od ucha do ucha! Quote
Recommended Posts