Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DIF napisał(a):
Ja jestem! :obrazic::obrazic::obrazic:

Nadal jest takim chudzielcem?

Nie jest chudzielec a figurkę ma niezłą :)
Taka w sam raz.
Jak to stwierdziliśmy- moja sunia to chyba musi być mieszanka charta, także jak dla mnie figurka Iskry jest ok.

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Ach, Magdysko! Naprawdę Ci zazdroszczę - Iskra to moje pierwsze prawdziwe dziecko - sierota. Zawsze będzie moja i niech sobie Ajlii mówi, co chce:obrazic:

Hahahaha myślę, że Ajlii chętnie się podzieli Iskrą ;)
Jej wszędzie jest pełno, gdzie nie spojrzałam to Iskra, także spokojnie ;)

Posted

Oj, nie wiem, nie wiem...

Iskra jest moja i nie oddam napewno! Ale może pozwolę na Nią popatrzeć... :D

Ps. Właśnie siedzę sobie na krześle w ogrodzie. Wokół "dywan" - z prawej rudo, z lewej czarno-żółto, przede mną czarno i kudłato. A Iskrunia - pod krzesłem :)

Posted

Mam już net :)))

A Iskrunia coraz bardziej rozpieszczona :)
Ostatnio zabiła zabawkę Bochnara... wypruła krabowi flaki i patrzyła jak kulki z niego lecą... wcześniej odgryzła mu wszystkie kończyny :(
To już nie pierwszy taki przypadek... wcześniej zabiła słonia.......

Posted

No ba! Iskra to pies-zabójca! Bez kija nie podchodź! (ale pamietaj żeby potem oddać kij psu... należy się przecież!)

A jak Killer-Iskra ma dobry humor to się tuli do Rudolfka :)

• 2 weeks later...
Posted

Iskru mnie zdumiewa codziennie...

Dziś przyszła rano do mnie do łóżka. Poprzytulała się, powtulała. Gdy chciałam wstać, mówię do Iskry: "idź no sprawdź co się dzieje w kuchni"... a Iskra jak z procy wyskoczyła z łóżka i biegiem do kuchni. Zatrzymała się na progu, przysiadła na tyłku, zaczęła przebierać przednimi łapkami i robić miny do Jubu. A potem przyleciała do mnie...
Moje kochane, cudne, mądre psisko :))))))))

Dziś dostała też kromkę chleba. Poszła sobie pociamkać w kąt. A potem wróciła ze skórką w pysku i teatralnie wypluła ją na Jubu. No przecież jak mógł dać Jej takie coś do jedzenia! Iskrze się tylko miękkie należy ;))))

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj Iskrunia ponownie odwiedziła nasz hotelik! Bardzo mi przykro, że na tak krótko, ale i tak mogłam ją pogłaskać i popatrzeć w te jej wyszczerzone w uśmiechu zęby! Jest po prostu cudowna!

Maju! Dziękuję Wam ogromnie, że ją zabraliście ze sobą! Sprawiła mi ogromną radość swoją "sekundową" obecnością! I wiem, że mnie pamięta.... :placz::loveu:
Jeszcze raz dziękuję!:loveu:

Posted

Dziś odbyłam wizytę po adopcyjną mobilną, tzn., pies odwiedził mnie:) A właściwie spotkałyśmy się na neutralnym terenie!
Iskier jest zdrowy, szczęśliwy i wesoły:) Oko błyszczące, oczy bielusieńkie, śluzówki różowe, czoło bez frasobliwych fałdek - cudownie:) Sylwetka charcia, ale żeberka już od dawna nie kłują w oczy.
Dostałam machy ogonkiem - może mnie poznała? Z Basterem w samochodzie pełna kultura. Pięknie! Moja najstarsza, a właściwie najdawniejsza, podopieczna, pies wyjątkowy, pies, który przetrwał wszystko! Brak dachu nad głową, strych, kojec, wielokrotne odrzucenie, ciężką chorobę, tułanie się po szpitalikach, daleką podróż bez przyjaznej duszy u boku...długo by wymieniać i szukać, czego nie doznała Iskra.
A teraz? Pewność i zaufanie, miłość i zdrowie - Iskierka, kochamy Cię:loveu:

Ajlii, zamelduj się u Basterka, bo gryziemy z DIF palce - choć słówko, kochana.

Posted

Ale błysk w oku... ta czarodziejska iskiereczka .....jest widoczna doskonale!

Iskra wczoraj jak mnie zobaczyła zaczęła przebierać tylnymi łapami a uśmiech miała szerszy niż "od ucha do ucha"! Boziulku jak ona cudnie szczerzy kły!:loveu:
Maju, czy ona zawsze się tak cieszy? Bo mam nadzieję, że była to radość! ;):evil_lol: