niulka1992 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Chce stworzyć stały domek dla Dajtusi i dać jej dużo miłości :) Bo ta sunia na to zasługuje :) Quote
anetek100 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 niulka1992 napisał(a):Chce stworzyć stały domek dla Dajtusi i dać jej dużo miłości :) Bo ta sunia na to zasługuje :)a rozmawiałąś już z Panią Wandą telefonicznie????/ powiesz co nie co o sobie???:):):):):)czy znasz losy sunieczki, jaka jest,itp??:)wspaniale by było, gdyby znalazła cudny domek, taki tylko dla niej kochający, odpowiedzialny:):):):) Quote
niulka1992 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 anetek100 napisał(a):a rozmawiałąś już z Panią Wandą telefonicznie????/ powiesz co nie co o sobie???:):):):):)czy znasz losy sunieczki, jaka jest,itp??:)wspaniale by było, gdyby znalazła cudny domek, taki tylko dla niej kochający, odpowiedzialny:):):):) Tak :) Uprzedzała mnie, że sunia jest nieufna i zapoznałam się z wątkami o niej. To mnie nie zniechęca, chociaż mieszkam bardzo daleko od DT Dajtusi... Bo ja jestem tego zdania, że takiej psince trzeba dać też szanse, bo to nie jej wina, że była krzywdzona :( Mam nadzieje, że uda się zorganizować bezpłatny transport, a jeśli nie to jak najtańszym kosztem, byle żeby Dajtusia maiła u mnie stały domek :)) Quote
anetek100 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 rozumiem...miejmy nadzieje ze Dajtusia bedzie miala szanse na nowe lepsze zycie w swoim domku:)ona z tego co widze musi miec jednego wlassciciela, jest nieufna moze klapac ząbkami, trzeba brac to pod uwage z enie bedzie sunia ktora wskakuje ochoczo na lozko dajac buziaki;):):):):)tak tlyko piszę, ze trzeba z nia duuuuzo pracy:):):):)a przepraszam, że tak pytam, a moglabys apisac cos o sobie wiecej w sensie, czy sa inne zwierzeta w domu, nie wiem dzieci, czy meiszkasz w bloku, itp??oczywiscie nie zdradzaj swoich prywantch spraw ale mniej wiecej naswietlic sprawe:)byloby fanjnie gdyby miala swoj domek:):):)a skad wiesz o Dajtusi?? z dogo??czy z ogloszenia?? Quote
ewatonieja Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190323-Kizzy-na-dniach-jej-zycie-dobiegnie-ko%C5%84ca-a-ma-dopiero-5-lat!-Pilnie-potrzebny-DT-ds/page5 tutaj już troche o sobie napisała niulka Quote
avii Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 niulka1992 napisał(a):Tak :) Uprzedzała mnie, że sunia jest nieufna i zapoznałam się z wątkami o niej. To mnie nie zniechęca, chociaż mieszkam bardzo daleko od DT Dajtusi... Bo ja jestem tego zdania, że takiej psince trzeba dać też szanse, bo to nie jej wina, że była krzywdzona :( Mam nadzieje, że uda się zorganizować bezpłatny transport, a jeśli nie to jak najtańszym kosztem, byle żeby Dajtusia maiła u mnie stały domek :)) Trochę mnie nie było a tu ...takie niespodzianki Niulka -- odległości na dogo to nie problemy których nie mozna przeskoczyc :) Dajtusia jest sliczna sunią i zasługuje na jak najlepszy domek i na ludzia który zaakceptuje ją taką jaka jest .. a ona z czasem i swoje serduszko może otworzy Quote
anetek100 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 dokladnie tym bardziej dla takiej suni, jelsi domek akceptuje jej lęki i taka jaka jest:):)a jest kochana po prostu:) Quote
niulka1992 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 O Dajtusi się dowiedziałam dzięki elince :) Czekam z niecierpliwością na wizytę przedadopcyjną i na sunię :loveu: Quote
elinka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 niulka1992 napisał(a):O Dajtusi się dowiedziałam dzięki elince :) Czekam z niecierpliwością na wizytę przedadopcyjną i na sunię :loveu: Pod koniec tego tygodnia wybieram się do niulki na wizytę przed adopcyjną Quote
E-S Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Trzymam kciuki wobec tego i za Dajtusię i za Niulkę :) Quote
Franca81 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Super wieści. Najlepsze jakie mogą być. Niulko mam nadzieję, że przeczytałaś wątek szczegółowo. zwłaszcza opis Dajtusi. Ona potrzebuje domu na zawsze. Domu, który jej nie odda bo sprawia problemy tylko ją zaakceptuje i będzie się robić wszystko by te problemy rozwiązać. Dla niej kolejna zmiana "zamieszkania i ludzi" to szok. Więc mała ze względu na zmianę i charakter potrzebuje bardzooo wiele spokoju i cierpliwości. Czy liczysz się z tym, że Dajtusia już się nie zmieni i będzie taka jaka jest? Czy jesteś w stanie to zaakceptować na dobre pare lat? Jeżeli tak to trzymam za was kciuki !! I to bardzo mocno. ;) Quote
niulka1992 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Franca81 napisał(a):Super wieści. Najlepsze jakie mogą być. Niulko mam nadzieję, że przeczytałaś wątek szczegółowo. zwłaszcza opis Dajtusi. Ona potrzebuje domu na zawsze. Domu, który jej nie odda bo sprawia problemy tylko ją zaakceptuje i będzie się robić wszystko by te problemy rozwiązać. Dla niej kolejna zmiana "zamieszkania i ludzi" to szok. Więc mała ze względu na zmianę i charakter potrzebuje bardzooo wiele spokoju i cierpliwości. Czy liczysz się z tym, że Dajtusia już się nie zmieni i będzie taka jaka jest? Czy jesteś w stanie to zaakceptować na dobre pare lat? Jeżeli tak to trzymam za was kciuki !! I to bardzo mocno. ;) Liczę się z tym, że sunia będzie taka jaka jest i zaakceptuje to. Jednak wierze, że kiedyś nabierze więcej zaufania do człowieka :) Quote
anetek100 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 my tez wszyscy w to wierzymy:):):):)Dajtunia na początku i penwie przez jakiś czas będzie baaardzo wystraszona, pewnie będzie chciała uciekać, będzie się chować, trzeba będzie jej pilnować...tęsknota i nieufonośc też zrobią swoje, ale jeeśli to wszystko bierzesz pod uwagę, jestes przygotowana to trzeba trzymac kciuki ze wszystko sie uda:) Quote
niulka1992 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Oby Pani Wandzie domek przypadł do gustu... Chce Dajtkę taką jaką jest :) Nie zrezygnuje z niej choćby nie wiem co :P Quote
sybil Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dajtusiu, kochający domek na horyzoncie!Trzymam kciuki:thumbs:, żebyś też prędko pokochała nową Panią:calus::happy1::buzi: Quote
avii Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='niulka1992']Oby Pani Wandzie domek przypadł do gustu... Chce Dajtkę taką jaką jest :) Nie zrezygnuje z niej choćby nie wiem co :P To trzymam kciuki :) a dla przypomnienia taki kłębuszek wełny :) ona ma przepiękne uszy , taka przyklaśnięta czapeczka :loveu: :loveu: Quote
anetek100 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ona jest rozczulająca:):):):):)taki puszek okruszek:) Quote
enia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 niulka1992 napisał(a):słodki kłębuszek wełny :loveu: ale z charakterem i lękami o czym trzeba pamiętać.... czy Wanda już wie??? Quote
niulka1992 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 enia napisał(a):ale z charakterem i lękami o czym trzeba pamiętać.... czy Wanda już wie??? Pamiętam o tym :) Tak, wie. Quote
enia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 niulka1992 napisał(a):Pamiętam o tym :) Tak, wie. to trzymam kciuki:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
niulka1992 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nie ukrywam, że bardzo bym chciała żeby się udało :) Quote
enia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 niulka1992 napisał(a):Nie ukrywam, że bardzo bym chciała żeby się udało :) jeżeli zaakceptujecie ją taką jaka jest, i nie będziecie na siłę wymagać więcej niż Dajtusia potrafi dać to powinny być zadowolone obie strony..... wszyscy tu byśmy bardzo tego pragneli, tak sądzę:lol: Quote
Recommended Posts