xmartix Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 świetne zdjecia, a jacy wszyscy szczęśliwi :) Quote
Korenia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Kenzo robimy zbiorowe zamówienie na metalowe grawerowane, nie z laminatu, adresówki. Chcecie? Chociaż chyba u Miłki widzę dyndającą ;) Będziesz strzyc Miłkę na lato ? :D Quote
Kenzo Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Korenia']Kenzo robimy zbiorowe zamówienie na metalowe grawerowane, nie z laminatu, adresówki. Chcecie? Chociaż chyba u Miłki widzę dyndającą ;) Będziesz strzyc Miłkę na lato ? :D[/QUOTE] Wiesz co?Tak mysle, że ją chyba trzeba strzyc ale ja sie na tym nie znam;) Nie wiem, czy powinnam czy nie...Masz kogoś dobrego, kto sie tym zajmuje? Miłka ma adresówkę, dziekuje;) Kenzuś też;) Dzis na łąkach Cie nie poznałam i zapiełam mała na smycz bo ona taka zadziora do piesków jest;) a poza tym byłam pokłócona z moim chłopem-jak zwykle poszło o psy-ja, ze on je za bardzo tresuje i karci a on, ze "dzieki" mnie psy wchodza nam na głowe:D:D:D Odwieczna wojna...;)Matka rozpieszcza, ojciec karci:diabloti: Quote
mari23 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 cudne fotki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lubię ten wątek - poprawia mi nastrój i chęć do życia przywraca! Quote
Korenia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Kenzo']Wiesz co?Tak mysle, że ją chyba trzeba strzyc ale ja sie na tym nie znam;) Nie wiem, czy powinnam czy nie...Masz kogoś dobrego, kto sie tym zajmuje? Miłka ma adresówkę, dziekuje;) Kenzuś też;) Dzis na łąkach Cie nie poznałam i zapiełam mała na smycz bo ona taka zadziora do piesków jest;) a poza tym byłam pokłócona z moim chłopem-jak zwykle poszło o psy-ja, ze on je za bardzo tresuje i karci a on, ze "dzieki" mnie psy wchodza nam na głowe:D:D:D Odwieczna wojna...;)Matka rozpieszcza, ojciec karci:diabloti: Hehe ;) Ja swoją strzygę u tej kobitki tutaj u nas na osiedlu, ona ma salonik od strony pętli, ale bliżej Chociebuskiej. Bardzo przyjemna babka :) Powiem szczerze, że moja lepiej się czuła w lecie po strzyżeniu, było jej jakoś tak wygodniej ;) Ja na Twoim miejscu bym strzygła, fakturę sierści ma podobną do mojej, moja po strzyzeniiu jest taaka wspaniała w dotyku, jak aksamit:D W tamtym roku trafiłam na ogłoszenie, gdzie schroniszczaki tnie babka za 50%, Zastanawiam się czy nie wypróbować w tym roku ;) http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/salon-dla-zwierzat-dyplomowana-groomerka-IDfmW.html Quote
xmartix Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 cudna Miłka jak szczurek w tej trawie wygląda Quote
Kenzo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Księżniczka się opala:D Korenia-jak sprawa indentyfikatora jest aktualna to daj znaka na komórkę;) Miłka swój zjadła-grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!:angryy: Quote
mari23 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 cudne fotki, a najbardziej mi się podoba ostatnie zdjęcie, proponuję tytuł: Miłka spieszy na ratunek, bo Kenzo zemdlał... :):evil_lol: Quote
xmartix Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 :D Miłka - Psi Ratownik :D pierwsza Sanitariuszka Dogomanii :D:D:D Quote
Kenzo Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Witam witam:) Miłcia ma sie bardzo dobrze:)Jest kochana i cudowna!!Ciotka ostatnio chciala mi ja zabrac do siebie ale powiedzialam, ze mowy nie ma!!NIE ODDAM!:) Wybieramy sie do psiego fryzjera ale cos nie mamy weny:D Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego Miłka szczeka na kazde jadace ulica auto a wrecz sie na nie rzuca????A szczeka przy tym, o mamo!!!!Ostatnio zaatakowała karetkę:D Ja mowie-no tak Miłka, jak sie rzucac to tylko pod erke:D:D:D Najbardziej nie lubi ciezarowek!!Nie moge jej na chodniczku spuscic ze smyczy, bo sklonna zatrzymac ruch i rzucic sie pod koła!!Moze to jakas trauma, moze kiedys wpadla pod auto? Tak ogolnie to gitarka, juz nie chadzam z nimi osobno, Miłka spi tak dlugo jak Kenzus i ja:)Pieknie wytrzymuje, choc zdarza jej sie jeszcze siknac w domu ale bardzoooooo zadko, glownie popuszcza z emocji. Ostatnio zjadala mi kwiatki, wiec dostala jednym w ryjka i sie skonczylo!!Ja wracam z pracy a panna lezy w lisciach i zadowolona, wiec dostala z "liscia" lisciem i problemu juz nie ma;) Quote
mari23 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 z tym "atakowaniem" samochodów to może być po prostu ze strachu - psinka maleńka, a auta duże, pędzą... im większe auto, tym większy strach, a więc i większy "atak na potwora"...:cool3: tak mi się pomyślało, pewnie Koperek by tu coś mądrego doradziła:loveu: a u mnie w domu znów przybyło stworzeń... i piesio, i kotek na dodatek - ale "wybrakowany":evil_lol:, bo na 3 łapkach Quote
xmartix Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Marri podziwiam i gratuluję że możesz tyle mieć, u mnie są nerwy (tż) jak tylko powiem że pies na 1 dzien... ale luzik, jakoś sobie z tym poradzimy.. :) Kenzo super że z Miłką Wam sie dobrze żyje.. no oprócz tych kwiatków :D ciekawe czemu wtedy sikała w domu, ze stresu pewnie i niepewności czy to jej dom czy nie..:) Quote
Korenia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Grawerek dla Miłki jest w końcu do odebrania :) Ania byłaś może nad Ślumpą ? Bardzo wysoko jest? Quote
mari23 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Korenia']Grawerek dla Miłki jest w końcu do odebrania :) Ania byłaś może nad Ślumpą ? Bardzo wysoko jest? mam z okna widok na Odrę... oj, wysoko bardzo wysoko już, a fali kulminacyjnej jeszcze nie było, mniejsze się tym bardziej w brzegach nie mieszczą, dopływy nawet cofa przy takim poziomie wody Odry.... Quote
Kenzo Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Korenia Super, ze indentyfikator juz jest;)a byłabys tak uprzejma i podrzuciła mi go do Herta na Hale Strzegomska?:DTam, gdzie sa ciasta;)Tak przy okazji, nie pali sie...Jak nie bedzie mnie to bedzie zmienniczka;) a jak nie to jakos sie spikniemy;) Nad ślumpa z tego co wiem to luz;) Sasiadka mi mowila, ja sie wybieram jutro kolo 16-musze te psy przegonic bo mi chate rozniosa:) Dzosiaj ludzie taka panike zasiali, ze nie mialam chleba o 14-CYRK! Aż sie boje, co bedzie jutro. Martus On sikała raz, ze byla chora, dwa, dwa z z braku pewnosci, trzy ze stresu i cztery bo nie byla nauczona czystosci tak naprawde...Dzis tez sie zdarza, ale robi to cichaczem i z emocji ale jak pogroze palcem to od razu wie, o co chodzi... Quote
Korenia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Nie obiecuję, że podrzucę ;) ale jakbym była w okolicy to wezmę :) Ten Hert tak na rogu? z ulicy się wchodzi? w tej 'niebieskiej' hali? Quote
Kenzo Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Korenia napisał(a):Nie obiecuję, że podrzucę ;) ale jakbym była w okolicy to wezmę :) Ten Hert tak na rogu? z ulicy się wchodzi? w tej 'niebieskiej' hali?, a ja tam nie wiem czy ona niebieska-ahahahahahahah:) Wkazdym razie naprzeciw drogerii;) Byłam dzis nad Ślumpą-woda wysoka ale bez przesady. Natomiasy duchota straszna!!!!!!!!!!!!!BOOOOŻE!!!!Ja sie czułam jak w saunie!!TO był dramat!Nie ma czym oddychać. Kenzo wrocil czarny no ale on co metr to kopie dziury:D Quote
Korenia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Dzisiaj nie byłam w okolicach więc nie zaniosłam adresówki ;) My też byłyśmy nad Ślumpą - w zeszłym roku wyżej była po opadach. Amy też brudna przylazła, musiałam jej nogi myć:P No i do tego strasznie zmęczona, w sumie byłysmy 40 minut, więc bardzo niedługo, ale przez tą duchotę to padła i sapała po przyjściu. Jakbyście chcieli to możecie wpaść po adresówkę jak jesteście na spacerze ;) Mieszkam koło pawilonu PSS społem i tego biało-czerwonego placyku ;) więc jak się szwendacie po obwodnicy koło kortów (widziałam was ostatnio z autobusu ;)) to daleko nie macie;) Quote
Kenzo Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Pierwsze wakacje we czwórkę;)) Całuski z Niechorza;) [IMG]http://i50.tinypic.com/29yf3n6.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/idtxsk.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/dr2nvs.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/2rdc3nq.jpg[/IMG] Quote
Korenia Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 O jacie! Miłka pływa :loveu: Obetnij ją na lato! ;) Amy już obciachana :D Quote
Kenzo Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Obetne:) Zabieram sie za to juz 3 raz:D Jakos sie boje, bo ona sie boi-strachliwa taka i zaraz pi, pi, pi;) Jak wroce z wakacji to ja opitole-jak wyszla z wody to wygladala jak szczurek, taka chudzienka;)a jak sie napuszy to zaraz wieksza sie robi:) Włoski ma po panci, krecone:D Quote
Korenia Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Sama chcesz strzyc ? Ja próbowałam Amy w tamtym roku, ale ludzka maszynka nie chwyta psiego włosa ;) Także chodzimy do fryzjera ;) Quote
Recommended Posts