wieso Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 jak cudnie Was ogladac, oj zazdroszcze tak pieknych wakacji....samo szczescie.... pozdrawiamy i czekamy na zdjecia " obcietego szczurka" Quote
Kenzo Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Korenia!! Sama? Never!!!Miałyśmy 3 podejscia u fryzjera...ale pi, pi, pi;) Luz, damy rade:) Quote
Korenia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Do fryzjera :D !??! Hihihi ;) Moja już zarasta... a byłyśmy 22 czerwca... łeee... Quote
mari23 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 przecudne fotki !!!!! a w tej wodzie Miłka wygląda jak.... wydra :) Quote
Korenia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Czekamy na fotki po fryzjerze :D! To juz jutro! Quote
mari23 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Korenia napisał(a):Czekamy na fotki po fryzjerze :D! To juz jutro! to już dzisiaj :) czekamy !!!!!!! Quote
Kenzo Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Bylismy, bylismy;) 1,5 godzinki;) Misia zasneła w trakcie zabiegu. Nie była strzyzona tylko skubana!!!!Rozumiecie to?Jak kurczak;) Ponoc teriery maja taki włos, ze jak jest martwy to sie go skubie i piesek wyglada bardziej naturalnie...i faktycznie!!Wszystkie włoski wyciagniete ręką!!Podciete jedynie na brzuszku i na irokezie;DPazurki też obcięte;) Zapłaciłam 50 zł-byłam w salnie dla psów na Rogowskiej miedzy Redeco a Domem Kultury. Bardzo miła pani tam jest;)Skoro Miłka spała, to musiało być oki;) Wyglada teraz jak szczeniaczek;)no i lżej jej, bo nie ma tyle "koca" na sobie;) Quote
Kenzo Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 a wiecie co jest najlepsze?Jak wróciłam z nią to Kenzikowi odbiło!!!Łaził za nią, wąchał ja, piszczał, dobierał sie do niej:D a jak nie reagowała to szczekał...nie mogłam zapanować na wslanym psem, az dostał w dupsko!!Mysle, kurcze, moze jakies zpach z salonu nie bardzo albo ZA BARDZO...i wsadzilam ja do wany i wykąpałam...Kenzo juz nie był zainteresowany, poszedł spać:DDPodejrzewam, ze w salonie byla jakas sunia z cieczka (wczesniej) i miłka gdzies przejela zapachy;) Quote
Korenia Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 My też tam byłyśmy, ale nie jesteśmy zadowolone... Babka była niemiła, poobcinała krzywo itd. Jak będziesz następnym razem ją chciała wytrymowac to mogę pożyczyc Ci trymer, bo kupiłam dla Amy ;) Sama sobie ją wytrymujesz, a resztę doskubiesz palcami ;) Trza na palce nalożyc rękawiczki takie lekarskie i leci jak ta lala ;) Ja zawsze Amy sama robię ;) Quote
Kenzo Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Kurcze, dla nas była bardzo miła a Miłka od razu ja pokochała...moze miala zły dzien jak byłyscie?Wiesz, tak samo jest ze mna...jedni klienci uwazaja, ze jestem wredny babsztyl a inni przychodza do mnie az z Zemskiej bo mnie lubia;)hehehe;) Ja planuje kupic furminator, ponoc bajka ale tylko oryginał http://allegro.pl/item1134142833_trymer_grzebien_furminator_usa_oryginal_video.html ponoc bajka sprawa!!Szczegolnie dla Kenzusia;)Jak bede miala wolne 150zł to kupie, teraz nie bo musze zaczczepic moje oba potwory na wirusowki i wscieklizne;) Quote
mari23 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='Kenzo']Kurcze, dla nas była bardzo miła a Miłka od razu ja pokochała...moze miala zły dzien jak byłyscie?Wiesz, tak samo jest ze mna...jedni klienci uwazaja, ze jestem wredny babsztyl a inni przychodza do mnie az z Zemskiej bo mnie lubia;)hehehe;) Ja planuje kupic furminator, ponoc bajka ale tylko oryginał http://allegro.pl/item1134142833_trymer_grzebien_furminator_usa_oryginal_video.html ponoc bajka sprawa!!Szczegolnie dla Kenzusia;)Jak bede miala wolne 150zł to kupie, teraz nie bo musze zaczczepic moje oba potwory na wirusowki i wscieklizne;) oj, chyba sobie kupię ten furminator, tylko jeden z mojej coraz to większej gromadki jest krótkowłosy, reszta....oj.....sił mi już brak do ich wyczesywania i wciąż jest co wyczesywać jeszcze... a Miłeczka - cudo!!!!!!! Quote
Korenia Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 To jak kupisz to ja się uśmiechnę i przetestuję na swojej, bo jak fajne to też bym kupiła :P Generalnie jak miała zły dzień to i tak powinna wykonywać swoją pracę dobrze ;) a była taka blondynka? włosy tak miała do ucha mniej-więcej? Ja nie oczekuję czerwonego dywanu i złotej filiżanki, chciałabym tylko żeby usługa za którą płacę-nie mało- została dobrze wykonana;) A jak jeszcze z uśmiechem to super by było, a nie z miną jakby nam łaskę robiła... Jak Ci by chciało się podjechać do schro z psami to psy ze schro mają za 50 zł szczepienie (wirusy + wścieklizna ;) ) Quote
Kenzo Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Tak, blondynka...kurcze, no milusia była...to ja nie wiem...ja tam nie mówie, ze on asie zna bo taka chyba troche nie douczona bo pytala, jak ma być;) ludzie, ktorzy sie znaja narobocie nigdy nie pytaja...Mój fryzjer nigdy nie pyta, siadam i już...tyle...on wie, sam...pyta tylko zapuszczasz czy nie i to tyle:D Nie pojade do schronu, dla mnie to zeźnia...nie wiem czemu, taki przemial...pojade do Michałka Molendy na Legnicką...moze i 30zł wiecej ale pewnosc 100% Ufam mu jak nikomu na świecie. a Kenzus najprawdopodobniej ma niedoczynnosc tarczycy...badanka powtórzymy za poł roku i sie zobaczy...ja tez to mam, luz, jedne tabletki:D:D:D Miłka nie lubi mojej tapety przedpokoju, drapie jak wsciekla...Bosz, kot czy co?:D Quote
Kenzo Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Przepraszam za byki i literowki, probowalam poprawić ale..blad na stronie, blad na stronie...:( Quote
Korenia Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 U Molendy też bywamy ;) Ostatnio jak Amy miała ropne zapalenie skóry, rok temu na szczepieniu;) Bardzo fajny lekarz z niego ;) Zdjęcie śliczne :loveu: Quote
xmartix Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 bardzo ładne zdjecia Ania, laska jak ta lala :loveu: Quote
Kenzo Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Kochane, szukam pracy...Jakbyscie cos wiedzialy, słyszaly-dajcie znać prosze. Całe życie przepracowalam w handlu i obsludze Klienta (biegle komputer, terminale płatnicze,kasa fiskalna, wszystkie urzadzenia biurowe-znajomosc standartów i technik sprzedazy) buziaki kochane:) Quote
Kenzo Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Witajcie cioteczki:) Misia, w najnowszej koekcji ubranek na sezon jesien/zima 2010:D:D Moja mała modelka;) Quote
mari23 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 jaka niunia cudna!!! Ania powyżej - też cudna !!! ;):loveu: edytuję w "desperacji", bo o Miłkę chodzi i czas tylko do soboty...:-( sunię 8 lat temu ktoś podrzucił ludziom już ciężarną - za płot... łapkę miała złamaną... szczeniaczkom dom znaleźli, malutka wysterylizowali i z racji milutkiego usposobienia dali jej na imię Miłka... ostatnie 2 lata mieszkała z dużą sunią Bajką - ON państwo musieli sprzedać swój dom, poprosili o pomoc miesiąc temu chyba - Bajce już domek znalazlam (cudowny - we Wrocławiu) a Miłeczka.... dwa tygodnie temu skaleczyła sobie oczko, nie dało się tego wyleczyć i już widzi tylko na jedno... reasumując - jak pobiega, to kuleje, ślepa na 1 oczko, wiek 8-9 lat.... pani dzisiaj zadzwoniła, że w sobotę muszą dom opuścić.... ona woli ja uśpić, żeby odeszła szczęśliwa, niż zostawić i skazać na poniewierkę.... i co ja mam zrobić???? chyba w sobotę po nią pojadę.... TZ wywali mnie z domu.... kto przygarnie kobietę z 8 psami ? więc już od dziś szukam (szukamy!:-() domu... Quote
Korenia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Fajne ubranko :) Ubieracie się już? My już wieczorami czasami już zakładamy. Quote
Kenzo Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Korenia, Nie, nie zakładamy jeszcze ale kupiłam bo czas najwyzszy;) Kupie jeszcze torbę ocieplana, co by mi nie zamarzła na amen w czasie długich spacerów;) Mari, co to za własciciele, którzy oddaja psa lub planuja jego uspienie, bo "chca jego dobra, co by sie nie meczył"...chetnie naplułabym im w ryj!!Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania, nic nie usprawiedliwia tych, co się usprawiedliwiają...wkurza mnie to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co za ludzie!!!Matko jedyna... Ja wiem, wiem, sa w zyciu rozne sytuacje, ale na litosc Boska!!Zwierze nie jest rzecza, czy kiedykolwiek dotrze to do ludzi? Co to znaczy,ze nie moga jej zabrać?Dla mnie jakas masakra... Absolutnie nie nadaja sie na wlascicieli psów...mowy nie ma...Mari, zabierz ja od nich...prosze...oni jej nie chca, ewidentnie...a miłosc myla nie wiadomo z czym... TO NIE MIŁOSC!!To podłosc, dla nich pies, to rzecz...nie uznaje takiego zachowania... Moge obic im morde? Quote
Recommended Posts