Jump to content
Dogomania

2 suczki mikro i 1 piesek z jednego domu. Zmarł im Pan!! MAJĄ DOMKI!!!!! :):)

Recommended Posts

Posted

Korenia napisał(a):
Oo z chęcią pożyczę kiedyś :) Poka golasa :P Tak nota bene zawsze, ale to zawsze jak Cię widzę rozmawiasz przez telefon :P Ucho Ci odpadnie ;)

heheheh, nosz tak mam:D ciagle gadam, ciagle coś...;))ciagle ktoś...takie kurcza mać zycie;)

To Ty mnie klepnij Kochana w ramie albo kopnij w dupala i pogadamy;))czasem cos pilnego i musze konwersować:D a jak skupiam uwage na dwóch psach, ulicy, rozmówcy i innych psach...to ludzi juz nie widze:D

Wieso-dziekujemy, irokez to znak spostrzegawczy u Misialdy;)

Nie mam fot z tego strzyzenia, ale wyglada identycznie jak poprzednio;) (po strzyzeniu)

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziekujemy i również ściskamy:)

Miłka w ogóle jest inna Droga Koreniu;))
Je duże chrupki, podnosi nogę, jak sika, znaczy teren...gada po japońsku-byście się ubawili po pachy, ja czasem sikam!!!;D Np ziewa i takie "ajjjjj-m m m m-ajjjjjj....mi mi mi" ahahahahahaha;D Jak Kenzo leży w przedpokoju a ona chce do kuchni to przeskakuje przez niego;D Ściąga mi koc z kanapy i zakopuje się w kołdrę;-D Zabiera kapcie do posłania...i wszędzie jej pełno, wszedzie!!! Całe szczęście nie łazi już po stołach;D

Co do misek...Kenzo nie zje NIC!!!!! z metalowej miski-mowy nie ma!!!Choćbym tam schab dała, nie ruszy-będzie nad nią siedział, ślinił się ale nie zje...w grę wchodzą jedynie plasikowe;)

Posted

Udały, udały;-D Rozbestwione jak dziadowski bicz;-D Niebawem wejdą mi na głowę;D Dobrze, ze mój mąż panuje nad stadem, bo ja jakoś nie ogarniam;-D

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kenzo']Kenzo to chyba łyka coś na uspokojenie;-D
View My Video

ależ się uśmiałam - przesłodkie psiaki :)

dzisiaj idąc do weta zobaczyłam po drugiej stronie ulicy ślicznego "kenzusia" jak mówię teraz na każdego goldena...
pies był tak cudny i tak podobny do Twojego Kenzusua, że z trudem powstrzymałam się przed ucałowaniem cudnego pycholka

a Miłeczka - ach - najprawdziwsza "księżniczka na ziarnku grochu"

• 6 months later...
Posted

http://kobieta.interia.pl/raport-prawdziwa-przyjazn-jest-za-darmo/tu-znajdziesz-przyjaciela/news-one-na-ciebie-tu-czekaja-wykaz-schronisk,nId,605722

ten splot reklamowy...i ten pierwszy psiak...no jak moja Misiula!!!!!!No nie mogę:((((

Myślicie, że to ona??? jak była w schronisku???? A może ma rodzeństwo???Ja juz mam faze, co by te maleństwo zabrać z za tych krat!!!;(

http://kobieta.interia.pl/raport-prawdziwa-przyjazn-jest-za-darmo/konkurs spot reklamowy, pierwszy psiak...:((