Kenzo Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Korenia napisał(a):Oo z chęcią pożyczę kiedyś :) Poka golasa :P Tak nota bene zawsze, ale to zawsze jak Cię widzę rozmawiasz przez telefon :P Ucho Ci odpadnie ;) heheheh, nosz tak mam:D ciagle gadam, ciagle coś...;))ciagle ktoś...takie kurcza mać zycie;) To Ty mnie klepnij Kochana w ramie albo kopnij w dupala i pogadamy;))czasem cos pilnego i musze konwersować:D a jak skupiam uwage na dwóch psach, ulicy, rozmówcy i innych psach...to ludzi juz nie widze:D Wieso-dziekujemy, irokez to znak spostrzegawczy u Misialdy;) Nie mam fot z tego strzyzenia, ale wyglada identycznie jak poprzednio;) (po strzyzeniu) Quote
Kenzo Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Misulek cała i zdrowa, ma się fantastycznie!!!:)) Pozdrawiamy!!:-D Quote
xmartix Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 a masz jakieś zdjęcia Łobuziary?:) super że u Was ok Quote
Kenzo Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3Ac6dOm6n60 ;-D Quote
wieso Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Kenzo']http://www.youtube.com/watch?v=3Ac6dOm6n60 ;-D Zywe Sreberko i stoicki Kenzo :) witajcie...dzieki za filmik... Quote
Korenia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Widzę profesjonalne miski i stojak dla Kenzika :evil_lol: co takie duże kulki karmy Miłka ma :P Miłka ma fajnego irokeza :evil_lol: Quote
Kenzo Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ona małych nie je bo nie lubi;) Czym większe tym lepsze;-D Quote
Korenia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Kenzo']Ona małych nie je bo nie lubi;) Czym większe tym lepsze;-D[/QUOTE] Coś Ty! Moja nie chce dużych za to ;) on chce małe i koniec! Quote
mari23 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 wieso napisał(a):Zywe Sreberko i stoicki Kenzo :) witajcie...dzieki za filmik... oj, tak! pozdrawiam w imieniu swoim i całej gromadki ;) Quote
Kenzo Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dziekujemy i również ściskamy:) Miłka w ogóle jest inna Droga Koreniu;)) Je duże chrupki, podnosi nogę, jak sika, znaczy teren...gada po japońsku-byście się ubawili po pachy, ja czasem sikam!!!;D Np ziewa i takie "ajjjjj-m m m m-ajjjjjj....mi mi mi" ahahahahahaha;D Jak Kenzo leży w przedpokoju a ona chce do kuchni to przeskakuje przez niego;D Ściąga mi koc z kanapy i zakopuje się w kołdrę;-D Zabiera kapcie do posłania...i wszędzie jej pełno, wszedzie!!! Całe szczęście nie łazi już po stołach;D Co do misek...Kenzo nie zje NIC!!!!! z metalowej miski-mowy nie ma!!!Choćbym tam schab dała, nie ruszy-będzie nad nią siedział, ślinił się ale nie zje...w grę wchodzą jedynie plasikowe;) Quote
xmartix Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 rewelacja Miłka i Kenzo, to Ci się psy udały :) Quote
Kenzo Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Udały, udały;-D Rozbestwione jak dziadowski bicz;-D Niebawem wejdą mi na głowę;D Dobrze, ze mój mąż panuje nad stadem, bo ja jakoś nie ogarniam;-D Quote
Kenzo Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Kenzo to chyba łyka coś na uspokojenie;-D View My Video ;)a tu księżna Mi na puchu;-D hehehe Quote
mari23 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Kenzo']Kenzo to chyba łyka coś na uspokojenie;-D View My Video ależ się uśmiałam - przesłodkie psiaki :) dzisiaj idąc do weta zobaczyłam po drugiej stronie ulicy ślicznego "kenzusia" jak mówię teraz na każdego goldena... pies był tak cudny i tak podobny do Twojego Kenzusua, że z trudem powstrzymałam się przed ucałowaniem cudnego pycholka a Miłeczka - ach - najprawdziwsza "księżniczka na ziarnku grochu" Quote
Kenzo Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Maryś ;-**** TY, to jak mój tata;)) Widzi Goldena i mówi-patrz!!!Kenzo!!;-D hehehe Quote
mari23 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Kenzo napisał(a):Maryś ;-**** TY, to jak mój tata;)) Widzi Goldena i mówi-patrz!!!Kenzo!!;-D hehehe o tak, właśnie tak ! :) :) :) Quote
Kenzo Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 hehehe, nooooo;-D skoczna to jest jak diabli, mój laptop cos o tym wie...a stoi na biurku;-D Quote
mari23 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Kenzo napisał(a):hehehe, nooooo;-D skoczna to jest jak diabli, mój laptop cos o tym wie...a stoi na biurku;-D bo Miłeczka też chce na dogo zajrzeć ;) Quote
Kenzo Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 http://kobieta.interia.pl/raport-prawdziwa-przyjazn-jest-za-darmo/tu-znajdziesz-przyjaciela/news-one-na-ciebie-tu-czekaja-wykaz-schronisk,nId,605722 ten splot reklamowy...i ten pierwszy psiak...no jak moja Misiula!!!!!!No nie mogę:(((( Myślicie, że to ona??? jak była w schronisku???? A może ma rodzeństwo???Ja juz mam faze, co by te maleństwo zabrać z za tych krat!!!;( http://kobieta.interia.pl/raport-prawdziwa-przyjazn-jest-za-darmo/konkurs spot reklamowy, pierwszy psiak...:(( Quote
Recommended Posts