Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałysmy z koleżanką w pracy rozrywkę: znajdź koniec włochatego psa i początek łysego psa... :]

One są takie fajne, takie świrki pchłowate :>

Co do panny Troll - tam, gdzie zbierze się stadko ciepłych, dobrych serc, znajdzie się też takie skwierczące, kwiczące i marudzące stworzenie, które wie lepiej, wie więcej i wie na sto procent.
Akurat wczoraj miałam z moim TŻem rozmowę o przyswajaniu wiadomości - są tacy, co uwierzą, że g*wno lata na motylich skrzydłach, jesli ktoś im to przekonująco powie. Są tez tacy, jak Kana, którzy nie dadzą sobie kitu wcisnąc i drążą i drążą. I takim Ludziom nalezy się szacunek.

Posted

[quote name='Kana']Ja myślę że trzeba mu przemówić do rozsądku :D[/QUOTE]
No chyba tak, czy on nie docenia tego żywego termoforka w tak zimne dni ?bo ja mojego bardzo i grzeje mnie całą noc i pół dnia :)

Posted

Grzać to ona za dużo nie grzeje ;)
Ale liczmy się z tym, nie okłamując się że suni dużo nie zostało bo młodzikiem to ona nie jest.
Bardzo bym się cieszyla jakby mogla zostać do końca u Magdoli :P

Posted

[quote name='Kana']Grzać to ona za dużo nie grzeje ;)
Ale liczmy się z tym, nie okłamując się że suni dużo nie zostało bo młodzikiem to ona nie jest.
Bardzo bym się cieszyla jakby mogla zostać do końca u Magdoli :P[/QUOTE]
oj nie wiesz co mowisz! myslisz ze dlaczego moj TZ pozwala jej spac z nami? ale przekonac sie nie daje...dzisaj bylam u veta i wydalam 20 zl na leki (12 tabsow)na ponad miesiac. vet radzi zrobic zabieg po podleczeniu (naprawe sie przejal mala) , na znieczuleniu dozylnym bo jest bezpieczniejsze i boi sie ze malej grozi ropomacicze ... dzisiaj mial z niej ubaw jak fisiowala u niego... ucieszyl sie ze mala teraz ma dobrze...
ps.juz 25 min pisze ten post...wrrr...

Posted

[quote name='Ilka21']No chyba tak, czy on nie docenia tego żywego termoforka w tak zimne dni ?bo ja mojego bardzo i grzeje mnie całą noc i pół dnia :)[/QUOTE]
czyzbys pisala o cudnym bodziu?:loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Świetne zdjęcia :loveu:

Nie sądziłam, że to kiedyś powiem ;), ale one są .... piękne :loveu::loveu::loveu:
Od kiedy natrafiłam na ten wątek, zmieniłam zupełnie zdanie o tej rasie - one są takie energiczne, zabawne, słodkie ... tylko schrupać :loveu::evil_lol: A dziewczynki wspaniale się nawzajem dopełniają :lol:

Posted

agnieszka jeszcze nic straconego, jak magdola sie nie zdecyduje, u ciebie tez grzywka by miala jak w raju :iloveyou: chociaz caly czas 3mam kciuki zeby psiaki sie odnalazly

magdola sliczne zjecia, fajnie sie oglada takie szalenstwa :)

pozdrawiam!!!

Posted

[quote name='agnieszka32']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Świetne zdjęcia :loveu:

Nie sądziłam, że to kiedyś powiem ;), ale one są .... piękne :loveu::loveu::loveu:
Od kiedy natrafiłam na ten wątek, zmieniłam zupełnie zdanie o tej rasie - one są takie energiczne, zabawne, słodkie ... tylko schrupać :loveu::evil_lol: A dziewczynki wspaniale się nawzajem dopełniają :lol:[/QUOTE]

aga moze jakies spotkanko jak sie ociepli, albo kawa u mnie?:cool3:
ja tez ostatnioo zmienilam zzdanie o astach itp...:evil_lol:

Posted

[url]http://img707.imageshack.us/img707/9683/baka077.jpg[/url]

hahaha jaki kurczak :roflt:

grzywce są świetne - każdy kto ma grzywacza powinien mieć co najmniej dwa - są tak super stadne i tak fajnie się bawią że aż szkoda, żeby taki szkrab był samotnikiem :)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']agnieszka jeszcze nic straconego, jak magdola sie nie zdecyduje, u ciebie tez grzywka by miala jak w raju :iloveyou: chociaz caly czas 3mam kciuki zeby psiaki sie odnalazly

magdola sliczne zjecia, fajnie sie oglada takie szalenstwa :)

pozdrawiam!!![/QUOTE]

O nie, dziękuję bardzo :evil_lol: Jeszcze by mi się łysolek prześliznął między szczeblami ogrodzenia, albo utopił w kałuży na tarasie :diabloti: ;)

[quote name='magdola']aga moze jakies spotkanko jak sie ociepli, albo kawa u mnie?:cool3:
ja tez ostatnioo zmienilam zzdanie o astach itp...:evil_lol:[/QUOTE]

A dziękuję, ja bardzo chętnie piszę się na kawusię :cool3: Przyniosę ciacho :diabloti:

Posted

malawaszka dobrze powiedziane conajmniej dwa, bo niestety grzywacze to choroba i jedna hodowczyni bardzo trafnie je porównała że z nimi jak z chipsami zjesz jednego to chcesz kolejnego itd. a powiem,że ta choroba objawia się tak mniej więcej raz na rok jak odchowasz już jednego i podrośnie to już człowiek kombinuje jak by tu kolejnego przemycić tak by omownicy się zgodzili hahahah

Posted

[quote name='Ilka21']malawaszka dobrze powiedziane conajmniej dwa, bo niestety grzywacze to choroba i jedna hodowczyni bardzo trafnie je porównała że z nimi jak z chipsami zjesz jednego to chcesz kolejnego itd. a powiem,że ta choroba objawia się tak mniej więcej raz na rok jak odchowasz już jednego i podrośnie to już człowiek kombinuje jak by tu kolejnego przemycić tak by omownicy się zgodzili hahahah[/QUOTE]

hahaha, dobrze, ze mam jeszcze czas, mój mały jeszcze kurdupel :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kana']Hejo Nataszo !
Dziękuje za wklejenie zdjęć :D
Podobno Twoja mam ich narobiła mnóstwo :bigcool:[/QUOTE]

Hehe , mama zakochana w niej :)
No to jeszcze parę fot z tej okazji :)

Z cyklu "czy na tym zdjęciu widzisz kawałek psa ?" :D
[IMG]http://i50.tinypic.com/2hek3k9.jpg[/IMG]

słodziak i tyle :)
[IMG]http://i50.tinypic.com/2eexac6.jpg[/IMG]

Słodkie Maleństwo
[IMG]http://i45.tinypic.com/n2e8oz.jpg[/IMG]