Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kana raczej chodziło mi o wymiary twojej suni a nie ciebie ha ha;)
To godne pożałowania że ta pani atakuje ciebie i grozi, powinna być tobie wdzięczna oraz podziękować.Musi mieć tupet.
Jak poradziłaś sobie z tymi ropniami na skórze suni i czym ją smarujesz?
Ja mieszkam koło gorzowa wlkp i nas też zasypało mamy śniegu po kolana oraz zamieć śnieżną. Rano chinole wystawiły głowy za drzwi zobaczyły podwórko i do domu, tylko pp latał jak szalony po śniegu.
Co do nużeńca to naprawdę ciężka choroba, moja sunia najbardziej zaatakowaną miała głowe i okolice oczu.

Posted

Wychodzimy z klatki i biegiem pod balkon sąsiadki oczywiście caly czas trzymając ją na rączkach :D
Później ją stawiam pod balkonem ona robi siku a ja zaslaniam ją przed wiatrem ! :bigcool:
Potem znów na rączki i do domku :D

Teraz śpi z TZ-tem, ten nawet nie wie że ta się w niego wtulila :D
Jak się obudzi to się nieźle przestraszy potwora :bigcool:

Posted

nie uwierzycie.. właśnie dostałam maila z takim załącznikiem....

[url]http://www.psy.warszawa.pl/podstrony/burus.htm[/url]

kolejny kościotrup załatwiony przez schron???

Posted

[quote name='Asior']nie uwierzycie.. właśnie dostałam maila z takim załącznikiem....

kolejny kościotrup załatwiony przez schron???[/QUOTE]

Asior - pewnie nie jeden psiak tak skończyl - był przecież wątek o Paluchu, gdzie część moich "przyjaciół" mówiła, ze ktos sobie cos zmyśla a tam jest tak różowo jak w Boguszycach...i to pisały osoby z org. prozwierzęcych...dobrze, ze mają banana;)

co do Gorzowa...Czia - była/jest taka dogomaniaczka(O ile to jest ta Czia, o której myślę)...trzebaby spróbować znaleźć na dogo tą sunię...masakra:(

Posted

[quote name='Asior']nie uwierzycie.. właśnie dostałam maila z takim załącznikiem....

kolejny kościotrup załatwiony przez schron???[/QUOTE]

Jak takie coś czytam to szlag mnie trafia na miejscu! Co za ludzie pracują w tym schronisku. Nie ma tam żadnej kontroli?

Posted

[quote name='Litterka']Boże, nie widzisz tego? :([/QUOTE]

Pewnie widzi ale co ma zrobić? Jakby miał na każdego takiego łotra ciskać gromy to wkrótce świat rozpadł by się na drobny pył. Dał ludziom wolną wolę to robią co chcą:shake::angryy: Tu potrzebny jest prokurator. Przecież to przykład znęcania się nad zwierzętami! Jakby jakiś Kowalski doprowadził swojego psa do takiego stanu to zostałby "medialnie zlinczowany" a organizacje to co? Święte krowy?

Posted

[quote name='andzia69']Asior - pewnie nie jeden psiak tak skończyl - był przecież wątek o Paluchu, gdzie część moich "przyjaciół" mówiła, ze ktos sobie cos zmyśla a tam jest tak różowo jak w Boguszycach...i to pisały osoby z org. prozwierzęcych...dobrze, ze mają banana;)

[/QUOTE]

Potwierdzam, watek palucha był, posypały się i bany i teksty w stylu, że goowno wiemy, bo jesteśmy daleko oraz tarzanie się po ziemi przez samych wolontariuszy z palucha, że jak się nie zamkniemy to ich wywalą ze schronu... Paluch to mordownia nie do ruszenia - funkcja p. prezes jest tam dożywotnia. Coś wam to mówi ?

Guest Elżbieta481
Posted

To mże przez wzgląd na tego biedaka ktoś coś da na psa z tego wątku:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/177091-Dobermanowaty-Chojrak-z-Palucha-brakuje-juA-tylko-90-zA-by-go-uratowaAE"][B][COLOR=#4444ff]Dobermanowaty Chojrak z Palucha - brakuje już tylko 90 zł, by go uratować ![/COLOR][/B][/URL]
bo i ten odejdzie.
Piec gazowy wysiadł bo bym dała,ale może ktoś da.
E

Posted

[quote name='Asior']gmetko, i nie da się nic z tym zrobić???[/QUOTE]

nie da! chyba, ze podłozyć bombę pod dowództwo! z resztą tak samo jak i pod wieloma innymi stołkami miałabym chęć to zrobić;)

Posted

[quote name='andzia69']nie da! chyba, ze podłozyć bombę pod dowództwo! z resztą tak samo jak i pod wieloma innymi stołkami miałabym chęć to zrobić;)[/QUOTE]

Oj tak Andzia. Asiorku nie da się - funkca dozywotnia to dozywotnia - tam nie ma przetargów na prowadzenie schronu, a prezesowa do wyjatkowo leciwych nie należy... Chlubi się tym, że nie usypia psów - co oznacza, że wiele z nich kona długie godziny w bólu i cierpieniu...

Waldi, może najpierw uzbierajmy finanse na operację naszej Dejzi ? Bo lada moment może się okazać, że nie ma za co leczyć naszego łysola...

Posted

Dziewczyny a ja proszę o skończenie tej dyskusji.
Nie chce żeby posypaly się bany czy zamknięto wątek.
To wątek naszej maluteńkiej Dejzi która pilnie potrzebuje naszej pomocy!
A bez was nie dam rady!