Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='supergoga']To wspaniała wiadomość. Oby wszystko się udało.
Czy w sobotę koło południa Amant może dotrzeć do Szczecina? Będzie miał kto go odebrać. Czy Panie - nasze miłe jego opiekunki beda na miejscu?

Margo, wielkie dzięki... ufff, powoli, powoli sie nam prostuje. Oby się udało.[/QUOTE]
Co do odebrania Amanta to niema żadnego problemu,opiekunki będą namiejscu czekamy zniecierpliwością na przyjazd Amanta.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko tak jak mówiła Karina w rozmowie, prosze pamiętac że to sznupek - musi czuć ręke, respekt. Potrzebuje konsekwencji. Nie można go rozpuścić. karina go dobrze ustawiła, czuje ten respekt. To u tej rasy takie ważne. W razie czego Karina na pewno może służyc radą, bo dobrze go poznała.

Posted

TAK!!! tylko nie rękę w sensie bicia :lol: jasne i wyraźne zasady panujące w domu - nie musi się wylegiwać w pościeli - będzie mu łatwiej zrozumieć, że nie dacie sobie wejść na głowę

Posted

Spoko już zajmowałam się niejednym psem i żden mi w pościeli niespał,a zrad napewno skożystam dzięki ,ręke też będziemy miały stanowczą ,i oczywiście że bicia niebędzie nie natym polega wychowanie psa.

Posted

Witam. Przepraszam że odbiegam od tematu
ale RUDA potzrebuje ogłoszeń.
Pomóżmy jej znaleźć dom!

tutaj tez podaje wątek Rudej:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/1755...NE-OGA-OSZENIA[/url]

czy mógłby ktoś się tym zając?

Posted

Ale sie cieszę że Amant znalazł dom,zawsze trzymam kciuki za kazdego psiaka i widać że chyba to coś dało :D
Ale tak na powaznie wspaniale bo Amant naprawdę zasłużył na swój domek,cieszę sie strasznie i wielki całus ode Mnie dla Amancika!