Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PaulinaT']Nie wierzę... w tę przemianę Bisa... padłam normalnie.
To na pewno ten sam pies????
[/QUOTE]
Chybaza dużo sznaucerów się już naoglądałam, bo całkiem zwyczajna ta przemiana ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Chybaza dużo sznaucerów się już naoglądałam, bo całkiem zwyczajna ta przemiana ;)[/QUOTE]
no ja nie mam ze sznupami do czynienia - ani z bliska ani z daleka, więc wrażenie robi kontast między tym co było a tym co jest
powstaje pytanie - ile psich piękności kryje się pod skołtunionym filcem schroniskowców??

Posted

[quote name='PaulinaT']
powstaje pytanie - ile psich piękności kryje się pod skołtunionym filcem schroniskowców??[/QUOTE]
Nawet nie mów :(

Z moich obliczeń wynika, że trzeba chłopakowi ogłoszenia odnowić...

Posted

Dzięki malawszka. Bardzo, bardzo.
Zapłaciłam ostatnio hotelik do dzisiaj - ot, miałam małą nadzieję, że może nie będzie trzeba więcej. Niestety. Dzisiaj zapłacę kolejne dni.
Allegro gałgan ma cały czas i kilka innych ogłoszeń także.
Kanał straszny.

Posted

jestem za! zapłacę ze sznaucerowych za fryzjera i może by się wtedy udało zrobić fajne do ogłoszeń fotki?

zobaczcie jaka odmiana u Bimsa, który jest u Zerduszko - i od razu dzwonią telefony - ludziom brak wyobraźni jak nie mają n codzien do czynienia z takimi kołtunami jak my
przed

PO

Posted

tez uwazam ze jest to dobry pomysł tylko koniecznie potrzebne by było po tym dobre zjdecia, zeby tak pauline do hotelu zabrac ona siwetne robi i amantowi by zrobila i nefikowi

Posted

snuszkak napisał(a):
tez uwazam ze jest to dobry pomysł tylko koniecznie potrzebne by było po tym dobre zjdecia, zeby tak pauline do hotelu zabrac ona siwetne robi i amantowi by zrobila i nefikowi

tak tak tak zdjęcia Zojeczki zrobiła piękne!!!!

Posted

Problemem jest to, że niestety nie ma w szamotułach takiego fryzjera raczej. Dopiero w Rokietnicy - na dzisiaj nie ma kto zawieźc Amanta. Karina ma huk roboty i problemy z autem.
Postaram się coś wymyslec, ale wszystko się teraz wali i nie wiem powoli, jak sobie radzić.

Posted

Jeśli można późnym popołudniem/wieczorem umówić to ja zawiozę. Dostałam w końcu nowe zabawki ;-)
Poza wtorkiem i czwartkiem.
W razie co - zdjęcie też mogę zrobić - tylko jak będzie późno to może być ze światłem problem z kolei... ech.