Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87'](...)czy jest juz jakies miejsce dla psa?? Trzeba Mu imię nadac.....[/QUOTE]

Póki co psiak przebywa na tymczasowym tymczasie u Wandzi. Niestety, nie ma tam zbyt dobrych warunków jeśli chodzi o tę porę roku. Kontakt z człowiekiem również jest mocno ograniczony. Za kilka dni powinny ruszyć ogłoszenia mające na celu znalezienie domu docelowego.
Jeśli chodzi o imię... może Borys ?
Pierwszeństwo w tym względzie ma jednak Wandzia.

Posted

Obraczus87 nie żyjesz za to PW!
Mogę jednorazowo dać 100 zł, ale dopiero po 8 stycznia. Dajcie nr konta.
Zbankrutuję przez te kundle...

Posted

[quote name='punk']Obraczus87 nie żyjesz za to PW!
Mogę jednorazowo dać 100 zł, ale dopiero po 8 stycznia. Dajcie nr konta.
Zbankrutuję przez te kundle...[/QUOTE]

No właśnie..

Posted

Witam! Też poproszę o nr konta - wyślę 150 na karmę.
Czy są inne pomysły, gdzie go umieścić, żeby odciążyć Wandę?
To, co się uzbierało, wystarczy na weta i karmę na jakiś czas, ale co dalej? Czy zbieramy deklarację na utrzymanie u Wandy, czy szukamy możliwości umieszczenia psa gdzie indziej?

Posted

Jestem i ja. I oczywiscie postaram się pomóc. Czyli jak zrozumiałam Wandzia może go przez jakiś czas na tymczasie przetrzymać z naszym wsparciem finansowym i szukamy mu szybciutko stałego domku? Wandziu a czy ty masz choć troszkę wolnego czasu żeby psisko pooswajac i przywrócic mu wiarę w człowieka? Bo widać że on przestraszony ale garnie sie do ludzia.

Posted

[quote name='Plicha'](...)Czyli jak zrozumiałam Wandzia może go przez jakiś czas na tymczasie przetrzymać z naszym wsparciem finansowym i szukamy mu szybciutko stałego domku? Wandziu a czy ty masz choć troszkę wolnego czasu żeby psisko pooswajac i przywrócic mu wiarę w człowieka? Bo widać że on przestraszony ale garnie sie do ludzia.[/QUOTE]

Ponieważ mam niezłą orientacje w aktualnych możliwościach (a raczej ich braku) Wandzi odnośnie poruszonych wyżej kwestii, pozwolę sobie zauważyć co następuje...
Warunki w jakich aktualnie przebywa piesio nie są rewelacyjne jeśli chodzi o tę porę roku. Gdyby ktoś mógł zaoferować lepsze, pewnie Wandzia nie miałaby nic przeciwko temu.
Wandzia obecnie nie może opiekować się psiakiem, a rolę tymczasowego opiekuna pełni jej TZ, który ma dość innych obowiązków na głowie. Z tego też powodu trudno liczyć na poświęcenie mu takiej ilości czasu, jaka byłaby wskazana. Moim skromnym zdaniem, psiak mógłby sprawdzić się równie dobrze w warunkach domowych, ale dopóki nie będzie możliwości przetestowania tego, trudno o jednoznaczną odpowiedź.

Posted

[COLOR=DarkSlateBlue]o matko jaki przystijniak :crazyeye::shake::shake:i taki wystraszony biedak ...obraczusiowa mnie zaprosila , dziekuje obraczusiu, poztaram sie cos wyslac w ciagu tygodnia . [COLOR=YellowGreen]Z nadzieja pisze na zielono , z nadzieja wielka dla tego psiaka pieknego 1!:thumbs::calus:[COLOR=Olive]ciociu Wandziu moze ma troszke w sobie wilka slowackiego chlopczyk ...cudo psiak:loveu::loveu:wiecie jaka ulga jak sie czyta ze bezpieczny :multi:[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

Witam wszystkich - jaki on piękny.:)
Najważniejsze żeby go te typki ze strzelbami nie dopadły bo im przecież wszystko wolno.:angryy:
Pomyślę jak mu pomóc... :roll:

Posted

[B]Przypominam o bazarku dla psiaka
Może ktoś coś znajdzie dla siebie ,a jak nie to proszę chociaż o podnoszenie bo zostałam na nim sama [/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/176891-Ciuchy-ciuszki-fataA-aszki-dla-Kodinki-i-psa-od-Wandy-Szostek-do-11-01[/url]