Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Max, przystojniaku kochany - co u Ciebie? Jak sie czujesz psia bido? Wymyzial Cie ktos dzisiaj chociaz? Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mxiu - za wysoka chyba ta miseczka dla Ciebie? Jak te lapki jego sie maja, lepiej troszke? Bubu, wracaj szybciutko i pisz..... :( Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ponawiam pytanie - dlaczego ta bida nie ma swojego watku? To ten? http://img32.imageshack.us/img32/3140/dsc02900640x480.jpg Moze mu ktos zalozyc i mnei zawolac? dzieki.... :( ************************** Wpisalam Bonharen w google bo moze u mnie taniej mozna to cos kupic ale NIC mi nie wyskoczylo na stronach UK. Czy to naprawde tylko w czechach mozna kupic a i tam nie zawsze z etego co wygoglowalam? To jest to, prawda? To dozylne... http://www.contipro.cz/en/products/final-pharmaceutical-products/alphabetical-listing/ Czy to? http://www.contipro.cz/en/products/final-pharmaceutical-products/alphabetical-listing/bonharen-intra-articular/ A moze to wystepuje pod jakas inna nazwa gdzie indziej? Jak Dogo sie krzaczy to prosze na: [email protected] Czesto tutaj leki sa tansze niz w Polsce a tym bardziej jezeli to "ludzkie" leki to wtedy moge recepte wykombinowac i za £7 kupic.. tylko nikomu nie mowcie bo mniez pracy wywala ;) *********** Zapytajcie Veta Max-owego co mysli o Seraquin? http://www.vetuk.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=21 Czy to by mu troszeczke pomoglo? ******************************** Nie widze rozliczenia na 1 stronie a pamietam ze ktos juz oferowal deklaracje stala dla maxa tu na watku, nie ma o tym na 1 stronie? Bardzo prosze zjadzcie ten post (jak sie Dogo uspokoi) i wpiszcie deklaracje stale na 1 strone. Ja od marca deklaruje stala £30 zl na Maxa, wiecej nie dam rady ale sprobuje sciagnac tu jeszcze pare osob..... Jak bedzie 1 strona uaktualniona to wiecej osob tu bedzie zagladac.... Quote
obraczus87 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 na razie zapisuje..... 1 stronka musi byc aktualna.... niestety teraz dogo nie daje mi poczytac watku :( Quote
bela51 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Boziu, jaki to biedny psiak.:-( Starośc , choroba i samotnośc, to straszne.:-( Spróbuje pobrac jego banerek, chociaz jest niewymiarowy i lepiej byłoby go zmniejszyc, bo mod może skasować nam podpisy. Quote
obraczus87 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 na razie zapisuje..... 1 stronka musi byc aktualna.... niestety teraz dogo nie daje mi poczytac watku :( Quote
Nemko Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 z bazarku mamy 61zł. cioteczka wplacila, czekamy na zaksiegowanie:) Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Obraczus, Bela - dzieki ze wpadlyscie do maxa dziewczyny..... Nemko - super, dzieki bardzo.... Jak tylko Dogo sie uspokoi, prosze zrobcie porzadek z 1 strona... Max - trzymaj sie pysiu kochany Quote
DORA1020 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Co do tego biedaka z Zamoscia,musze zapytac czy moge zalozyc mu watek jak on jest w schronie,ciagle o nim mysle,jak mu pomoc.Jak cos bede wiedziala,zaraz napisze. A jak Maxik?Ciagle taki smutny?Jak lapki?Sa jakies postepy? Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Dzis koncza sie dwa bazarki dla Maxa. Beda pieniazki. Jak tam Max? Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Dzis koncza sie dwa bazarki dla Maxa. Beda pieniazki. Jak tam Max? Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Max- jak sie dzisiaj czujesz staruszku piekny? Quote
_bubu_ Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Podaje nowe wpłaty, pinczerka doda pozniej do pierwszego postu: było 87zł +100zł - Katarzyna K. +15zł - Aimez_moi +50zł - Emigrantka +30zl - Jadwiga J. - ? - lecznica styczeń ( czekamy na rachunek ) -300zł - Bonharen +50zł - Emigrantka razem = 32zł czy jakiejś wpłaty nie pominęłam? Bo mi się to zdarza :oops: Rachunek z lecznicy za styczeń będzie w najbliższych dniach bo się miesiąc skończył.. Za tydzień trzeba kupić kolejne opakowanie Bonharenu. Jeśli ktoś mógłby wspomóc to prosiłabym informacje - prześle na pw moje prywatne konto bo faktury bierzemy tylko w złotówkach a na Bonharen musze kupic korony. Emigrantka - Max ma ten Bonharen: http://www.contipro.cz/en/products/final-pharmaceutical-products/alphabetical-listing/ Nie wiem czy jest dostępny tylko w Czechach. Ja tam kupuje bo w Polsce nie ma , a do Czech najbliżej. Max dostał od ketuni 14kg karmy Royala , 4 puszki Hilsa i kości , jedną już zaczął muldać :) Dzękuję !!!:loveu: Ogólnie staruszek trzyma się dzielnie. Chociaż zaczął coś kuleć na przednią łapkę. Mam nadzieję, że to przejściowe. Mimo to chętnie wyszedł na spacerek. Króciutki oczywiście. Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bubu - dzieki za potwierdzenie przelewu i jeszcze bardziej za nowe zdjecia Maxa... Poczciwe pysio takie kochane... Max trzymaj sie nam chlopak..... Quote
asiulek-85 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 biedny piesek, ma takie smutne oczka :( dodam troszkę grosza od siebie gdzie wysłać? Quote
togaa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='asiulek-85']biedny piesek, ma takie smutne oczka :( dodam troszkę grosza od siebie gdzie wysłać? Wielkie dzieki Asiulku....!!! :multi: Co do wpłaty; jak na pierwszej stronie wątku ,czerwonym druczkiem. Tam jest konto Stowarzyszenia. Quote
Bjuta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Właśnie wpłaciłam 20 zł na Maxa. Przykro mi, że tak mało. Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Kochaniutkie lada chwila zaczna splywac pieniazki za bazarek. Quote
asiulek-85 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 wpłata dla maxa 30 zł troszke za mało niestety, ale więcej nie moge :( Trzymaj się piesku Quote
Nemko Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dogo szaleje, tu pierwowzor nastepnego postu był...czytajcie dalej cioteczki...:) Quote
Nemko Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Posłałam własnie 66 zł z bazarku dla Maxia na konto stowarzyszenia braci mniejszych tytułem, ze z bazarku itd... Sukieneczka poszła za 61zł, a ze cioteczka Budrysek byla tak szczodra, ze zaplacila 70zł, to i Maksiowi wiecej skapnęło:) Dzielnie sie trzyma nasz dziadunio. Widac, ze lepiej niz na poczatku na zdjeciach...Miziańsko dla niego mocne i przytulaśne!!! Quote
DORA1020 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179053-ON-w-potrzebie-schronisko-w-Zamosciu-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-dt Quote
DORA1020 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Sory Max za ten link,ale w Zamosciu tez taki biedny ONek:-( Quote
Emigrantka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Max - jak sie trzymasz psisko? Buba - pytalas weta o ten Serquin czy by mu pomogl troszke? Quote
ossa98 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Emigrantka, ja widzę, że Ty spać przez te psiaki po nocach nie możesz:-). To tak jak ja. Potem rano nieprzytomna do pracy biegnę... Witajcie na wątku. Przerzucam moją stałą opłatę z Boro na Maxa - nie za wiele, ale zawsze coś:-) 20 złotyszy Quote
Recommended Posts