Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, przeciez ja jeszcze mam bazarek dla Maksia, zapraszam!! Na razie mamy 61zł za sukienusię. Kuzynka obiecala jeszcze cos dosłac tpo zrobimy nastepny, na razie tylko tak moge pomóc...

Posted

Dziękujemy za każdą pomoc !

Maxiu wygląda lepiej, został wykąpany i wyczesany . Przydałby się mu kupić jakąś dobrą karmę dla staruszków... Może ktoś mógłby wspomóc?
Co do problemów z chodzeniem to niestety diagnoza nie jest optymistyczna . Maxiu ma zaawansowane zmiany zwyrodnieniowe w kręgosłupie i tzw. "zespół końskiego ogona" . U młodych psów można pomóc operacyjnie ale dla naszego staruszka byłoby to zbyt duże obciążenie. Dlatego jest leczony objawowo.
Kupujemy Bonharen z Czech , który jest niestety drogi. Ale widać już efekty. Maxiu zdecydowanie lepiej chodzi.
Zaraz po wyjściu przed lecznice robi siusiu i kupke. Myślę , że był psem domowym nauczonych czystości.
Jest taki grzeczny i kochany. Ale też smutny :( Marzy mi się dla niego domek z ogródkiem, bez schodów. Byłby zupełnie niekłopotliwym psiakiem.
Oczka cały czas w trakcie leczenia , też wyglądają już lepiej.