Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ketunia']Bubu pieniądze przelać na konto z pierwszego postu?[/QUOTE]

jeżeli ma to byc na Bonharen to prosiłabym na moje prywatne konto , podam na pw. A jesli na reszte to na konto z pierwszego postu.

Posted

[quote name='DORA1020']Pokazujemy,pokazujemy,zapraszam na watek,a tlumu nie widac:-(Moze chociaz z bazarku bedzie grosiwo:cool3:tak Maksiowi potrzebne[/QUOTE]

Ja również mam do przelania 45,20 zl ze skarpety Baranka, który został adoptpwany. Zanim wpłacę chciałabym się upewnić, czy ktoś tutaj na wątku jest w stanie potwierdzić mi ich wpływ (oczywiście nie teraz;)) - chciałabym się w ten sposób rozliczyć z darczyńcami Baranka.

Posted

[quote name='ketunia']Cioteczki moja siostra postanowiła zafundować Maxiowi miesięczną kurację.[/QUOTE]

doszło 600zł na moje konto , kupiłam dziś kolejny Bonharen :) ogromnie dziękuje w imieniu Maxia !! To wielka pomoc!
Tymbardziej jak widzę Maxia chodzącego na spacerku. Wczoraj zaszliśmy całkiem daleko i Maxiowi wcale łapki się nie uginały pod koniec. Jeszcze po swoim pokoiku w lecznicy potem chodził :)