Minerva Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [url]http://lh4.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TJ5PY-qy5sI/AAAAAAAADpA/MG2mD9dA41o/s640/P25-09-10_11.31%5B1%5D.jpg[/url] Fajna fotka ;) Quote
Baski_Kropka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [URL]http://lh3.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TJ5T73DBjoI/AAAAAAAADq0/5ji97WqLcnE/s512/P25-09-10_11.36%5B1%5D.jpg[/URL] Przeuroczy z niego piesior :D :D :D :D :D :D Uśmiechnięty i ta minka kochana :) Aaaaaale nas tu wieki wiek inie było łooooh... :D Quote
przeszlus Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [url]http://lh5.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TJ5PZAUWZ6I/AAAAAAAADpg/wK4-QgQIFD8/s512/P25-09-10_11.33.jpg[/url] moja droga tak robić nie można bo mu krzywdę zrobisz(nie wolno robić sobie ze smyczy zacisku) A tak na marginesie to fajowe fotki :p Quote
limonka97 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 a czemu nie można?? (to tak z ciekawości bo dużo już tak psów widziałam) chyba jeśli pies jest spokojny, nie ciągnie to można? Quote
Ciapkowa. Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='Minerva'][URL]http://lh4.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TJ5PY-qy5sI/AAAAAAAADpA/MG2mD9dA41o/s640/P25-09-10_11.31%5B1%5D.jpg[/URL] Fajna fotka ;)[/QUOTE] [quote name='Baski_Kropka'][URL]http://lh3.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TJ5T73DBjoI/AAAAAAAADq0/5ji97WqLcnE/s512/P25-09-10_11.36%5B1%5D.jpg[/URL] Przeuroczy z niego piesior :-D :-D :-D :-D :-D :-D Uśmiechnięty i ta minka kochana :smile: Aaaaaale nas tu wieki wiek inie było łooooh... :-D[/QUOTE] Dzięx. ;* A nie bylo nie było :mad: :diabloti: [quote name='przeszlus'][URL]http://lh5.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TJ5PZAUWZ6I/AAAAAAAADpg/wK4-QgQIFD8/s512/P25-09-10_11.33.jpg[/URL] moja droga tak robić nie można bo mu krzywdę zrobisz(nie wolno robić sobie ze smyczy zacisku) A tak na marginesie to fajowe fotki :-P[/QUOTE] [quote name='limonka97']a czemu nie można?? (to tak z ciekawości bo dużo już tak psów widziałam) chyba jeśli pies jest spokojny, nie ciągnie to można?[/QUOTE] Przepraszam bardzo, ale to była nagła potrzeba, musiałam szybko coś wziąść. A Ciapkowi nic sie nie stało, przeciez na spacer z nim bym tak nie poszła. :roll: I tylko powiem, że sie nie chce kłócic, wiec zakończmy temat ;) Dziex. ;* Quote
limonka97 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ja się fot nie domagam, bo sama dawno nie wrzuciłam :P co najwyżej żądam niusów z życia Ciapkowego :D Quote
Moniek193 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Hej :) Ty prowadzisz jakiegoś Ciapkowego bloga może? Quote
Ciapkowa. Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='LadyK']Ciaaaaapek <3 Dawaj foty ;P[/QUOTE] Tak, tak Ciapek :diabloti: Foty są kilka stron wstecz :lol: [quote name='limonka97']ja się fot nie domagam, bo sama dawno nie wrzuciłam :P co najwyżej żądam niusów z życia Ciapkowego :-D[/QUOTE] Niusów brak. :eviltong: Nic ciekawego sie nie dzieje.. :cool3: [quote name='Moniek193']Hej :) Ty prowadzisz jakiegoś Ciapkowego bloga może?[/QUOTE] Hej. :) Prowadzę, ale dawno nie pisałam, nie mam ochoty ani czasu. Ale za niedługo pojawi się stronka Ciapka. ;) Quote
przeszlus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ja nic nie mówię :) Ale jakiś motylek listek bardziej ciekawszy od reszty i coś może się stąc :p Stronak to młody prezneter ? Quote
Ciapkowa. Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='przeszlus']ja nic nie mówię :) Ale jakiś motylek listek bardziej ciekawszy od reszty i coś może się stąc :p Stronak to młody prezneter ?[/QUOTE] Ale to była dosłownie chwila! :roll: Dobra, już koniec. Zrobiłam tak, trudno. Moja wina, moja wina. :D :shake: Nie rozumiem? :lol: Mam strone o JH (Junior Handling) ale nie długo będę miała STRONĘ CIAPKA. ;) [quote name='LadyK']Ja chce nowe, bo tamte widziałam :D[/QUOTE] A do mnie sie nie odzywasz na GG! :mad::mad::mad: Zdjęcia nie dlugo będa. Może teraz co u mnie. [I]W szkole dobrze. Ocen już "kilka" jest. :) Dzisiaj wpadła 5 za aktywność. Na niemieckim był sprawdzian. :roll: Boje sie jak to wypadnie. Ostatnio przyszła do nas próbka Josery. ;)[/I] [I]Wczoraj byłam z psem na spacerze :multi:Ale za to nie wyrobiłam z nauka :shake: Ale uczyłam sie troche i jeszcze w szkole, więc myśle, że bd. dobrze. :) Na wf gościu wymyślał jakieś niestworzone cwiczenia. :roll: [/I] Quote
przeszlus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 My ostatnio mieliśmy sprawdzian z matmy,nie wiem skąd ona go wytrzasneła,takie banały to mój 3 letni kuzyn wymyślećpotrafi Quote
LadyK Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Kochana, ja na gadu rzadko bywam :P Zazwyczaj na necie w szkole jestem lub ogólnie gdzieś poza domem :D No teraz akurat w domu jestem xD Quote
Ciapkowa. Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='przeszlus']My ostatnio mieliśmy sprawdzian z matmy,nie wiem skąd ona go wytrzasneła,takie banały to mój 3 letni kuzyn wymyślećpotrafi[/QUOTE] Ja jestem tęęępa z matmy. Nie umiem i NIE NAWIDZE matmy! :angryy::angryy::angryy: [quote name='LadyK']Kochana, ja na gadu rzadko bywam :P Zazwyczaj na necie w szkole jestem lub ogólnie gdzieś poza domem :D No teraz akurat w domu jestem xD[/QUOTE] No wiecie co? :shake: Hahhah. :D Musze na koniec października przeczytać [I]Zemste Fredry[/I].. Eh. Nie wiem jak to przeczytam. :placz: Quote
Sylwia K Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 a ja się wyłamię bo matma (razem z fizyką i chemią) to były moje ulubione przedmioty:p Quote
Ciapkowa. Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Sylwia K']a ja się wyłamię bo matma (razem z fizyką i chemią) to były moje ulubione przedmioty:p[/QUOTE] Oj. :D Matmy nie nawidze. wr . fizyka z chemia narazie ujdą ale i tak to jest jakieś takie ... ;| Juz sie boje pomyslec co bd. później z matematyką, chemią i fizyką! :D:D:D. Quote
Daga&Maks Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 matma, chemia i fizyka nie są takie złe :D najgorsza jest historia, te wszystkie nazwiska, daty itp. tego się spamiętać nie da Quote
Ciapkowa. Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Daga & Maks']matma, chemia i fizyka nie są takie złe :D najgorsza jest historia, te wszystkie nazwiska, daty itp. tego się spamiętać nie da[/QUOTE] matma to zuooo ! :D fizyka i chemia moga być. :) z historii najgorsze są te daty, nazwiska. Quote
LadyK Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ja na Zemście byłam w teatrze :diabloti: Nie opłaca się czytać :D Quote
Ciapkowa. Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='LadyK']Ja na Zemście byłam w teatrze :diabloti: Nie opłaca się czytać :D[/QUOTE] To jest BEZNADZIEJNE ! ;| Ale cóż. Mamy to jako lekturę, wiec trzeba czytać! :evil: Quote
LadyK Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ale niektóre cytaty są śmieszne np. "Idź, serdeńko, bo cię trzepnę." :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='LadyK']Ale niektóre cytaty są śmieszne np. "Idź, serdeńko, bo cię trzepnę." :diabloti:[/QUOTE] Mozliwe. :D Ale i tak ksiazka jest beznadziejna... xD Quote
Daga&Maks Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ja też byłam w teatrze na zemście. Tyle że niewiele z tego pamiętam, bo prawie tam zasnęłam, tak samo nad książką. Ale od czego mamy streszczenia :evil_lol: Quote
limonka97 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ja czytam teraz quo vadis, ale nie jest tak źle ;) Quote
Recommended Posts