Minerva Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 A te nie mają o czym gadać to nawijają o szkole ;p Quote
Ciapkowa. Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Minerva napisał(a):A te nie mają o czym gadać to nawijają o szkole ;p A jak? :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Czeeeść dziewczynko i chłopaku! ;) Quote
Ciapkowa. Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Sylwia K napisał(a):witamy się z rana:) Witamy po południowo :lol: :) Baski_Kropka napisał(a):Czeeeść dziewczynko i chłopaku! ;) Cześć dziewczynki i chłopaku :diabloti: :evil_lol: :) Quote
WeronikaM Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 witam witam :) :hand: dawno u was nie byłam :oops: (i wy u nas też:evil_lol:) Quote
Ciapkowa. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 WeronikaM napisał(a):witam witam :) :hand: dawno u was nie byłam :oops: (i wy u nas też:evil_lol:) Hej :hand: A nie byłaaś.. :shake: (ja tez :diabloti:) limonka97 napisał(a):witamy :D co tam słychać ? Witamy :evil_lol: u nas dobrze slychac :lol: a u was? :diabloti: Quote
limonka97 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 u nas też xD kiedy jakieś zdjęcia? bo tak jakoś... ni ma :D Quote
limonka97 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 no właśnie, przez 5 stron nic nie ma :P Quote
Ciapkowa. Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 limonka97 napisał(a):u nas też xD kiedy jakieś zdjęcia? bo tak jakoś... ni ma :D Minerva napisał(a):dałabyś jakieś zdjęcia a nie ;p limonka97 napisał(a):no właśnie, przez 5 stron nic nie ma :P A nie ma i ni będzie. :placz::placz::placz: Quote
Ciapkowa. Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 limonka97 napisał(a):a to czemu??!! sprzeciw ; (( Codziennie (prawie) wracam o 15 + dojdą mi jeszcze dodatkowe angielskie. Nie wiem jak wyrobię, ale dobra. :roll: Ok. 15:30 jestem w domu + nauka/zadania. A jutro jeszcze pasowanie.. Quote
limonka97 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 ja też wracam prawie o 15 codziennie (mam 7 lekcji) i dochodzą mi 2 1,5 godz, angielskie, dochodzi nauka i diuna przede wszystkim, jak na razie wyrabiam :p mówią, że będzie ciężej ;) więc... relax, take it easy ;) Quote
MM. Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... :lol: Ucz się jak najwięcej w tygodniu, a w weekendy będziesz miała luz :eviltong: Quote
Ciapkowa. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 limonka97 napisał(a):ja też wracam prawie o 15 codziennie (mam 7 lekcji) i dochodzą mi 2 1,5 godz, angielskie, dochodzi nauka i diuna przede wszystkim, jak na razie wyrabiam :p mówią, że będzie ciężej ;) więc... relax, take it easy ;) Tsaa niby taa.. :roll: Nie wyrabiam, jak na razie.. niestety :placz: Caachou_ napisał(a):Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... :lol: Ucz się jak najwięcej w tygodniu, a w weekendy będziesz miała luz :eviltong: Chociaz jedna niewiasta mnie rozumie :loveu: :diabloti: Quote
WeronikaM Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 to czekamy :) kiedykolwiek by były Quote
limonka97 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 powodzenia ;) a może jakaś stara fotka, niewrzucona się znajdzie? :) Quote
Ciapkowa. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 WeronikaM napisał(a):to czekamy :) kiedykolwiek by były postaram się jak najszybciej :) :loveu: limonka97 napisał(a):powodzenia ;) a może jakaś stara fotka, niewrzucona się znajdzie? :) powodzenia z czym? ;) raczej wszystkie wrzucone :placz: Ale przeszukam dokładnie i jak coś bd. nie wrzucone dam :loveu::multi: Quote
Sylwia K Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 GaBi12 napisał(a):Codziennie (prawie) wracam o 15 + dojdą mi jeszcze dodatkowe angielskie. Nie wiem jak wyrobię, ale dobra. :roll: Ok. 15:30 jestem w domu + nauka/zadania. A jutro jeszcze pasowanie.. dasz radę, jeszcze pewnie wakacjami żyjesz i dlatego nie możesz się przystosować;) Quote
Daga&Maks Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 masz nieaktualny tytuł wątku, jesień już przyszła :lol: Quote
limonka97 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 lepiej nie zmieniaj , tak jest radośniej :P Quote
Ciapkowa. Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Sylwia K napisał(a):dasz radę, jeszcze pewnie wakacjami żyjesz i dlatego nie możesz się przystosować;) No troche jeszcze tak.. :lol: Dziekujee ! :loveu::loveu::loveu::loveu: limonka97 napisał(a):powodzenia z nauką :diabloti: aaaa, no to dzięki :evil_lol: Daga & Maks napisał(a):masz nieaktualny tytuł wątku, jesień już przyszła :lol: A rzeczywiście, zaraz zmienie :multi: :lol: limonka97 napisał(a):lepiej nie zmieniaj , tak jest radośniej :P Zrobiłam Ci na złośc! :multi: :diabloti::diabloti: Dzisiaj był sprawdzian z angola, z can, have i takich innych :razz: Moze będzie troja :shake: :diabloti: Quote
Recommended Posts