Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Daga & Maks']a ja chcę :eviltong:

[quote name='wiki4']Ja też :cool3:

[quote name='limonka97']ja też :D już mi się wakacje znudziły xD
zdjęcia ! :D

No dobra.. ja też chce. :evil_lol: Z jednej strony... :diabloti::diabloti::diabloti:
Dla nierozientowanych :

ZDJĘCIA SĄ NA STRONIE 160!!!!

Posted

Talia napisał(a):
Witamy :hand:
Jak się czujesz z myślą, ze za 3 dni do szkoły? :D

Hej. :hand:
Jak się czuje z tą jakże wspaniałą myślą? :lol!: Oprócz tego ze będzie koope nauka :watpliwy: to super. :-D Będzie - mam nadzieje - fajna klasa. :megagrin: Jutro dopiero będzie lista... :lmaa:
Przed chwilą wróciłam z arboretum w bolestraszycach. :sweetCyb: Było super. Wiele atrakcji, tzn. takich 'rzeczy', które są ciekawe, a nie jakies same rosliny czy coś. :bigcool: Mam zdjęcia. Więc później jak się telefon naladuje, zdjęcia zrzuce na kompa, obrobie i wrzuce na picasse dodam. :B-fly::B-fly::B-fly:A teraz idę na grilla. :cool1:Baju :bye: xD.

Posted

Fu.ck! :angryy::angryy::angryy: Lista będzie dopiero w środę!!!!!! :-x:-x:-x:mad::mad::mad: Pięknie. :shake: A pisali, ze lista będzie 30.08:motz: Mam 'super' gimnazjum... :mad::angryy: Taa.. ciekawe, na rozpoczęcie dopiero dadzą.. :mad: Wrr.. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: