Ciapkowa. Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Daga & Maks']ja też byłam w teatrze na zemście. Tyle że niewiele z tego pamiętam, bo prawie tam zasnęłam, tak samo nad książką. Ale od czego mamy streszczenia :evil_lol:[/QUOTE] Hahhah. :D:D:D:D:D Streszczenia zawsze mozna przeczytac :lol: [quote name='limonka97']ja czytam teraz quo vadis, ale nie jest tak źle ;)[/QUOTE] W której jestes klasie? ;) Quote
limonka97 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 w tej co ty, 1 gim (dobrze pamiętam??), kiedys o tym pisałyśmy :P Quote
Ciapkowa. Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='limonka97']w tej co ty, 1 gim (dobrze pamiętam??), kiedys o tym pisałyśmy :P[/QUOTE] Dobrze pamietasz. :) Tak, I gimn. Ej, dziewczyny (i chłopaki ^^) czas zmienił się już z letniego na zimowy ? ; > Quote
Estowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Chyba by się przydało, od środy ma śnieg padac xD Quote
LadyK Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='GaBi12']Dobrze pamietasz. :) Tak, I gimn. Ej, dziewczyny (i chłopaki ^^) czas zmienił się już z letniego na zimowy ? ; >[/QUOTE] Czas się zmienia w ostatni weekend października ;) Quote
Ciapkowa. Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Estowa']Chyba by się przydało, od środy ma śnieg padac xD[/QUOTE] Narazie niech nie pada nieg :lol: Wiesz chyba czemu? :diabloti: [quote name='LadyK']Czas się zmienia w ostatni weekend października ;)[/QUOTE] Aha. Dziex. ;) Quote
runo Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [URL]http://lh3.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TJ5SUaZ3VYI/AAAAAAAADqk/malNy-PPzPQ/s512/P25-09-10_11.40.jpg[/URL] jaki wspaniały uśmiech :loveu: Quote
przeszlus Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 U nas pani: Ta książa jest bardzo ciekawa :) Ja pamiętam ten cytat: Hej Gerwazy Daj gwintowkę niechaj strące tą gwintówke :D TO jescze nic poczekaj jak będziecie Krzyżaków przerabiali,to dopiero nuuda i jeszcze takie długie :diablti: Quote
Ciapkowa. Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='runo'][URL]http://lh3.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TJ5SUaZ3VYI/AAAAAAAADqk/malNy-PPzPQ/s512/P25-09-10_11.40.jpg[/URL] jaki wspaniały uśmiech :loveu:[/QUOTE] Dziex. :loveu: [quote name='przeszlus']U nas pani: Ta książa jest bardzo ciekawa :) Ja pamiętam ten cytat: Hej Gerwazy Daj gwintowkę niechaj strące tą gwintówke :D TO jescze nic poczekaj jak będziecie Krzyżaków przerabiali,to dopiero nuuda i jeszcze takie długie :diablti:[/QUOTE] No, niektóre cytaty są śmieszne. :diabloti: :diabloti: Nie muszę długo czekać. Będziemy przerabiać to w... I klasie. Czyli teraz. :lol: Quote
Sylwia K Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Daga & Maks']matma, chemia i fizyka nie są takie złe :D najgorsza jest historia, te wszystkie nazwiska, daty itp. tego się spamiętać nie da[/QUOTE] tez tak uważam [quote name='LadyK']Czas się zmienia w ostatni weekend października ;-)[/QUOTE] od chwili gdy mam małe dziecko strsznie denerwują mnie te zmiany czasu:/ a kiedy będą nowe fotki? Quote
limonka97 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 jezu, fizyka i chemia są BE!! :< pzdr :D Quote
limonka97 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 jezu, fizyka i chemia są BE!! :< pzdr :D Quote
Paula03 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 My rok temu przerabialiśmy Zemstę i na lekcji oglądaliśmy film :) Quote
Ciapkowa. Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Sylwia K']tez tak uważam od chwili gdy mam małe dziecko strsznie denerwują mnie te zmiany czasu:/ a kiedy będą nowe fotki?[/QUOTE] Fotki? :cool3: Nie wiem. :roll: Postaram sie w tym tygodniu :diabloti: [quote name='limonka97']jezu, fizyka i chemia są BE!! :< pzdr :-D[/QUOTE] Nie są najgorsze. ;-) [quote name='Paula03']My rok temu przerabialiśmy Zemstę i na lekcji oglądaliśmy film :)[/QUOTE] :) Quote
Daga&Maks Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='LadyK']Czas się zmienia w ostatni weekend października ;)[/QUOTE] dobrze wiedzieć :) Ostatnio pół lekcji myślałam o tym kiedy będzie zmiana czasu :evil_lol: krzyżacy to chyba jedna z najnudniejszych lektur :D w gimnazjum jedyna lektura jaka w miarę mi się podobała to folwark zwierzęcy :D Quote
przeszlus Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 folwark zwierzęcy ? To jest taka książka :o Quote
Ciapkowa. Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Daga & Maks']dobrze wiedzieć :) Ostatnio pół lekcji myślałam o tym kiedy będzie zmiana czasu :evil_lol: krzyżacy to chyba jedna z najnudniejszych lektur :D w gimnazjum jedyna lektura jaka w miarę mi się podobała to folwark zwierzęcy :D[/QUOTE] ;) [quote name='przeszlus']folwark zwierzęcy ? To jest taka książka :o[/QUOTE] Bardzo spostrzegawczy jesteś. :diabloti: Dobranoc. :loveu: ;* Quote
Ciapkowa. Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='LadyK']Dzień dobry :diabloti:[/QUOTE] Dzień dobry :diabloti: To jak przyjeżdzasz? :evil_lol: :loveu: [quote name='chocolatelady']Ciapeek jest boski ;D[/QUOTE] Dziex. :loveu: Quote
Dacote Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Nie będzie żadnych fotek? :placz: Ciapusiowa, chodź do nas ;) Quote
Ciapkowa. Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Dacote']Nie będzie żadnych fotek? :placz: Ciapusiowa, chodź do nas ;)[/QUOTE] Gabi jest zuaaaa i fotek nie da. :D Dam niedługooo.. :P Quote
LadyK Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Fooooooooooootyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='Minerva']To czekamy na te fotki ;)[/QUOTE] [quote name='LadyK']Fooooooooooootyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! :diabloti:[/QUOTE] Może będą za rok... :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts