Awit Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 :-( :-( Dafciu jestem z Tobą i Twoim Państwem:-( Jesteś i będziesz już zawsze szczęśliwa:-( Quote
Isadora7 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [FONT=Arial Black]Dafcia umarła. [/FONT] [FONT=Arial Black]Żegnaj jamnisiu, odeszlaś wśród tych co ciebie pokochali.[/FONT] ['] Quote
leni356 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nie spodziewałam się takich smutnych wieści :( :( Amiś i Dafcia :( Quote
a.piurek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Isadora7'][CENTER][FONT=Arial Black]Dafcia umarła. [/FONT] [FONT=Arial Black]Żegnaj jamnisiu, odeszlaś wśród tych co ciebie pokochali.[/FONT] Tylko czasu jak zawsze zbyt mało by się tą Miłością nacieszyć... biegaj szczęśliwa za TM Quote
danka1234 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dafciu biegaj szczęśliwie po zielonych łakach. Quote
tanitka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 do zobaczenia malutka jamnisiu, do zobaczenia w lepszym świecie :( Quote
yunona Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ogromnie mi przykro, że już nie ma naszej Dafci ze względu na wielki sentyment jaki czułam do niej, do Amisia i udręczonego Donisia. Ciężko jest pogodzić się z tym, że nie za każdym razem uda się uratować psiaczka. Dafcia dostała ciepło i miłość tak jak Amiś i nie odchodziły w samotności. Będziemy was robaczki pamiętać. Biegajcie psie aniołeczki za TM i bądżcie szczęśliwe. Pa malutka Calineczko!:-(:-(:-( Quote
yunona Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Dafciu ...........:-(:-(:-( mam nadzieję, że z aniołkami psimi hasasz po tęczowej łące. Quote
Isadora7 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Dafciu pamiętam ale dzisiaj dopiero znalazłam wątek Quote
Nadziejka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 biegunija tam szczesliwa wsrod braciszkow ..pamietamy Quote
a.piurek Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [FONT=Comic Sans MS]"Psy które wyszły na wieczny spacer cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków piastunki naszych dzieci psy o tyle od nas mniej skomplikowane że rozumiały co to wierność która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem odmienianym przez losowe przypadki psy zazdrosne ale nie zawistne które umiały patrzeć prosto w oczy naszej samotności urodzeni komicy z pantoflem w pysku psy które nie przyjdą już na zawołanie."[/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [FONT=georgia]D[SIZE=5]afciu(*) [/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [FONT=comic sans ms][SIZE=6] Kochani Przyjaciele - pamięć o Was pozostała w nas na zawsze!!! Dafciu [SIZE=4]biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem... czekaj TAM na nas... do zobaczenia Kochana!!![/FONT] Quote
Isadora7 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Psi adventus Istnieje chyba dla psich dusz po życiu psim i niebo psie, wiedzie je tam psi Anioł Stróż na smyczy z gwiazd. Kto wie... Poczłapią ze spuszczonym łbem pod psiego nieba bramę, zawyją: "Byłem do-o-brym psem !" i w psi uderzą lament. Zlituje się psi Święty Piotr, uchyli na wpół wrota: "Wnijdźcie! Rasowy najpierw miot, a potem psia hołota. Kagańców ni psich innych pęt na kark wam nie założę; wiem, ze czujecie do nich wstręt. Ściągnijcie też obroże. Służyły wam w żywotach psich na ziemskim psim padole. Tu niebo psie! Zrobimy z nich nad łbami aureolę." Rozłoży się na wyrkach z chmur czereda psów zziajana, czekając w męce psiego snu jak wpierw: na Przyjście Pana. autor: Tadeusz B. Dobrzyński Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [FONT=century gothic] Świątecznie i z pamięcią dla Ciebie Dafiniu ...[/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Dafinko[*], pamiętam Kochana... Quote
Recommended Posts