Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

Posted

[quote name='Drabster']Sprawa wygląda tak ponieważ już wiemy że Bordi nie opusciła naramowic Rozwiesimy jeszcze raz Plakaty i następna rzecz Bordunia spokojnie mogła sobie przejść od oczyszczalni ponieważ tam nie ma żadnej drogi tylko łąki ja zawioze troche ulotek do kilku okolicznych skupów złomu wiadomo nagroda 500zl to powinna być kusząca a tu złomiarzy mnóstwo wiedzą o niej już chłopcy myjący auta przy drodze. Powiedziane mają znaleść żywą ale jeżeli nie daj jej los zanajdom zwłoki niech dzwonią też dostaną 500zł

Słuchajcie nie sądzicie, że oni zrobią nagonkę i nawet ją zatłuką, aby tylko mieć co pokazać i dostać 500zł. Tylko żywa.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylka napisał(a):

Jasnowidz przydalbym sie nam, zeby wskazac chociaz gdzie szukac...

sorry, ale dla mnie propozycje typu jasnowidz/ detektywi są z lekka niepoważne... :lol:
nikogo nie chcę urazić, ale obawiam się, że osoby z zewnątrz wezmą nas za dziwaków...

Posted

Drabster, chyba to jasne, ze TO WSZYSTKICH TUTAJ INTERESUJE.
Ten pomysl z nagroda za zwloki w wysokosci 500zl to wyjatkowa bzdura. Ludzi nie znasz???? Lepiej to odkrec poki czas!
NIE BEDZIE ZADNEJ NAGRODY ZA JEJ ZWLOKI!!!!
Nie beda jej mogli zlapac, to ja zatluka nawet jak sie im obieca 50zl! Lepiej 50zl niz nic prawda??:shake:

Posted

XWegaX napisał(a):
sorry, ale dla mnie propozycje typu jasnowidz/ detektywi są z lekka niepoważne... :lol:
nikogo nie chcę urazić, ale obawiam się, że osoby z zewnątrz wezmą nas za dziwaków...

Oj za jakich dziwakow, ja juz nie ma znalezc pomocy na ziemi to trzeba szukac do gory;-)

Ale patrzac na nasze dokonania na dogo i oczywiscie jak znajdziemy Bordi rownie dobrze mozemy zalozyc Patrol Dogomania, albo Patrol Pies.... Do Rutkowskiego nam juz nie daleko;-):lol:

Posted

propozycja jasnowidza i wrozki padla nie raz...no coz ktos zlapie za rozaniec i sw. Antoniego a ktos pojdzie od wrozki....ludzie wierza w co chca....

Posted

YBOT napisał(a):
propozycja jasnowidza i wrozki padla nie raz...no coz ktos zlapie za rozaniec i sw. Antoniego a ktos pojdzie od wrozki....ludzie wierza w co chca....

a ktoś inny będzie szukał do skutku bez żadnych "nadprzyrodzonych metod" ;)

Posted

sprawa przekazan :) mam nadzieje ze uda sie cos zalatwic, w koncu Ona musi wrocic do domku :) i wroci :) tak trzeba myslec Ybot i nie mysl inaczej :mad: ;) i trzymajcie sie dzielni ludkowie :) wierzyc wierzyc wierzyc :) jak juz cos bedzie wiadomo to dam znac :)

Posted

Jasnowidz odpisał :lol:

Witam serdecznie

Proszę przysłać mi zdjęcię psa, ewentualnie jego imię, jak posiada. Na ogół nie zajmuję się poszukiwaniami zaginionych osób, zwierząt czy rzeczy, ale spróbuję określić, czy pies żyje, czy się odnajdzie, jak szukać.

Ze względu na nietypowy przypadek, nie bedę pobierać pieniędzy od Pani za to.

Pozdrawiam ciepło

Fajny ten jasnowidz :lol:
Wysłałam fotki, czekam...

Posted

Witam, ja tylko na chwilke, zaraz musze leciec do pracy...

Fajnie ztym jasnowidzem,to byl m.in moj pomysl,ale jakos nie podchwycony,ale moze teraz? Na pewno nie zaszkodzi!

Trzymajcie sie, wracam dopiero wieczorem

Posted

Drabster napisał(a):
Sprawa wygląda tak ponieważ już wiemy że Bordi nie opusciła naramowic

Chyba straciłam watek. Drabster a skad masz pewnosć że Bordi nie opuściłą Naramowic? Chyba nie wnioskujesz to po tym jamniku.
POwiedz skad ten wniosek, bo ja sie juz pogubiłam.