Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, ale rok się dopiero rozpoczął, jeszcze zdąży się odmienić i zrobić lepszy, mówię Wam :) Święcie w to wierzę :)

Posted

[quote name='jbk']Dziewczyny, ale rok się dopiero rozpoczął, jeszcze zdąży się odmienić i zrobić lepszy, mówię Wam :) Święcie w to wierzę :)[/quote]
o masz a ta wierzy we wszystko :mdleje:

ale teraz musze się z toba zgodzic rok sie rozpoczął i trzeba wierzyć ze bedzie lepszy

czesc Aguśka:loveu:

Posted

jeny i u Was tak źle się dzieje? ja chcę mocno wierzyć, że po tym podłym początku roku jaki miałam, narodziny siostrzenicy zapoczątkują teraz już tylko same dobre rzeczy! i u Was też :loveu:

Posted

Agulka - cmok wielki dla was - oby bylo tylko lepiej
Jezeli chodzi o mnie to najgorszy byl koniec tamtego roku :(
niestety wiazal sie ze smiercia kogos, ale niebede opowiadac bo niechce zdolowac jeszcze bardziej ...

Posted

[COLOR=Purple][B]kochana...
[/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]przepraszam za off...:roll:

ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-(

a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...)
psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął...
ale nie wiadomo, co z Garo...

proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim...

i podnoście wątek pliiiiisss....
[/B][/COLOR][COLOR=Purple][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f96/aleksandrow-lodzki-zaginal-husky-131141/index3.html#post11763205"]Aleksandrów Łódzki zaginal husky[/URL][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

aaaaa... i pamiętaj... nigdy ni ma tak źle coby nie mogło być gorzej :roll::oops::oops:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]oj cos ci się popierdasiło madz:razz:

nie ma tego złego co by na DOBRE nie wyszło:multi::multi::multi:

tak am byc i tak trzymać......

cze Agg
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']jeny i u Was tak źle się dzieje? ja chcę mocno wierzyć, że po tym podłym początku roku jaki miałam, narodziny siostrzenicy zapoczątkują teraz już tylko same dobre rzeczy! i u Was też :loveu:[/quote]

ehe! nadzieja matką głupich - dwa dni po tym jak to napisałam musiałam odebrać Tutka z adopcji do hotelu :mdleje: ale co tam - damy radę ;)

Posted

Czesc Misie Pysie...
Bardzo Wam dziekuje za slowa wsparcia:loveu:
Ostatnio mialam konferencje na Skype z takimi jednymi gadulami i troszke mnie podniosly na duchu.Alu i Madziu -dzieki wielkie:loveu:
Dni tocza sie powoli,Dilski jakis leniwy sie zrobil-nie wiem,moze tez ma depresje:niewiem:...Lezy sobie i patrzy przed siebie,troszke pobiega z pilka,na spacerku pobryka i tyle....chyba sie zarazil ode mnie negatywnym nastawieniem do swiata.
Ale ja sie staram,nie lubie miec zlego nastroju wiec w ramach relaksu scigam sie hehee....Kupilam B.pod choinke X-boxa wiec...korzystam:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Czesc Misie Pysie...
Ostatnio mialam konferencje na Skype z takimi jednymi gadulami i troszke mnie podniosly na duchu.Alu i Madziu -dzieki wielkie:loveu:
Dni tocza sie powoli,Dilski jakis leniwy sie zrobil-nie wiem,moze tez ma depresje:niewiem:...Lezy sobie i patrzy przed siebie,troszke pobiega z pilka,na spacerku pobryka i tyle....chyba sie zarazil ode mnie negatywnym nastawieniem do swiata.
Ale ja sie staram,nie lubie miec zlego nastroju wiec w ramach relaksu scigam sie hehee....Kupilam B.pod choinke X-boxa wiec...korzystam:evil_lol:[/quote]

:loveu::loveu::loveu:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
skutek konferencji taki że C. ma opanowane koliste ruchy dłoni w okolicach czoła ..... cokolwiek to oznacza :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Czesc Misie Pysie...
Ale ja sie staram,nie lubie miec zlego nastroju wiec w ramach relaksu scigam sie hehee....Kupilam B.pod choinke X-boxa wiec...korzystam:evil_lol:[/quote]

No to jak się poprawiło, to chwała ;) Buziaczki i nie dołuj się więcej :)

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A taki miałam zły dzień....
[url]http://images44.fotosik.pl/61/f6743cdae2615fd1.jpg:roflt::roflt::roflt:[/url]
Dziękuję kochana:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Wotam
slooodkie fafelki ;)

to tu jakies konferencyje sie na skype prowadzi, hmmm no ladnie ladnie ;)

niema to jak na smutki kupic sobie prezencik - i tak trzymac ;)

Posted

Wstalam sobie dzisiaj rano i oczom mym ukazala sie zima:mdleje:
Bylismy na porannym spacerku,zrobilam pare fot ale jak je zrzucilam to sie okazalo ,ze bylam na spacerze z jakas ciemna plama szalejaca na bialym sniezku....:roll::evil_lol:Wiec raczej nie mam wam co pokazac:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...