Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

agBarowa pogoda to i podły nastrój - a jak jeszcze los nam dokopuje to już w ogóle... 3m się babo! też mam ostatnio pod górkę... niby powinnam się cieszyć z wykańczania domu itp,ale nie mogę bo ojciec J choruje i nie wiem kiedy będziemy mogli być razem... ahh nie smucić tu!

ciulipanki sliczne :loveu:

a pies... ten bokser... też.... śliczny :roflt:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BeaC napisał(a):
nie wiem kto cię kopał
nie mam czasu na nadrabianie
doba mi się jakos tak ostatnio bardzo kurczy

ale twardym trza być a nie miękkim:razz:

pozdro:loveu:

Staram sie byc twarda...jak stal:cool1:

apple napisał(a):
Wypłacz się....zawsze pomaga......
Jakoś potem wszystko inaczej wygląda...........trzymam za ciebie:kciuki:

Wyplakalam sie,wyryczalam,nakurwilam ...poklocilam z B. i teraz w domu panuje nastroj grobowy....ja sie potne

malawaszka napisał(a):
agBarowa pogoda to i podły nastrój - a jak jeszcze los nam dokopuje to już w ogóle... 3m się babo! też mam ostatnio pod górkę... niby powinnam się cieszyć z wykańczania domu itp,ale nie mogę bo ojciec J choruje i nie wiem kiedy będziemy mogli być razem... ahh nie smucić tu!

ciulipanki sliczne :loveu:

a pies... ten bokser... też.... śliczny :roflt:

Taaa pogoda rzeczywiscie barowa...leje jak wsciekle....
Przykro mi z powodu taty J.

Pozdrawiam Was cieplo choc za oknem chlodno i jesien:roll:

Posted

czesc Dilówa :multi:

Trzymaj sie mała :calus: wiem co czujesz.... czasami nas wszystko przerasta... czasami nie mamy juz sily z tym walczyc.. ale nie ma co sie poddawac trzeba twardym byc... czasami to bardzo trudne. popwyj sobie a pozniej rusz do przodu i pier-dol wszystko

to mowilam ja jeszcze miesiac temu załamana Ewa

Posted

agbar napisał(a):

Wyplakalam sie,wyryczalam,nakurwilam ...poklocilam z B. i teraz w domu panuje nastroj grobowy....ja sie potne

Znaczy się wszystko na dobrej drodze;)

a jak bedzie fajnie się godzić......ojjj jak on cię bedzie przepraszał:diabloti:

Posted

apple napisał(a):
Znaczy się wszystko na dobrej drodze;)

a jak bedzie fajnie się godzić......ojjj jak on cię bedzie przepraszał:diabloti:

Z kwiatami czy z pierścionkiem z brylantem lepiej?

Posted

jbk napisał(a):
To może jeszcze z futrem? Sztucznym, rzecz jasna!

tego to już nie wiem...trza by było Agbarowej zapytać w końcu to ja będzie przepraszal:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
tego to już nie wiem...trza by było Agbarowej zapytać w końcu to ja będzie przepraszal:evil_lol:

Myślisz, że może mieć jakieś szczególne wymagania?

Posted

agbar napisał(a):
Jestescie rabniete:diabloti:

Teraz to ja czekam na samochod..kwiaty nie wystarcza:diabloti:

i pełen bak paliwa .... wpadniesz tym wozem do nas ;)

:kciuki:

Posted

agbar napisał(a):
Jestescie rabniete:diabloti:

Teraz to ja czekam na samochod..kwiaty nie wystarcza:diabloti:

No nie ma jak się klócić w Dojczlandzie....w Polandzie to ino zdechłe chabinki dostajesz:cool1:

Posted

Dobry wieczorek:)

Mam dofciapa dla Was:diabloti:

Osmego dnia rozdawal pan Bog wszystkim narodom na Ziemi jezyki,dialekty i gwary.Wszyscy dostali ale dla Slazakow braklo.Wyslali wiec delegacje z proba aby pan Bog naprawil swoj blad.Pan Bog sie zawstydzil,pomyslal i odrzekl:

Jeeeeronyyy..wyboczcie chopy.Wszystko bez ten pierunski bajzel.To w taki razie bydziecie godac tak jak jo!

:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
Dobry wieczorek:)

Mam dofciapa dla Was:diabloti:

Osmego dnia rozdawal pan Bog wszystkim narodom na Ziemi jezyki,dialekty i gwary.Wszyscy dostali ale dla Slazakow braklo.Wyslali wiec delegacje z proba aby pan Bog naprawil swoj blad.Pan Bog sie zawstydzil,pomyslal i odrzekl:

Jeeeeronyyy..wyboczcie chopy.Wszystko bez ten pierunski bajzel.To w taki razie bydziecie godac tak jak jo!

:diabloti:
Buhahahahahaha:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...