malawaszka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 agBarowa pogoda to i podły nastrój - a jak jeszcze los nam dokopuje to już w ogóle... 3m się babo! też mam ostatnio pod górkę... niby powinnam się cieszyć z wykańczania domu itp,ale nie mogę bo ojciec J choruje i nie wiem kiedy będziemy mogli być razem... ahh nie smucić tu! ciulipanki sliczne :loveu: a pies... ten bokser... też.... śliczny :roflt:
agbar Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 BeaC napisał(a):nie wiem kto cię kopał nie mam czasu na nadrabianie doba mi się jakos tak ostatnio bardzo kurczy ale twardym trza być a nie miękkim:razz: pozdro:loveu: Staram sie byc twarda...jak stal:cool1: apple napisał(a):Wypłacz się....zawsze pomaga...... Jakoś potem wszystko inaczej wygląda...........trzymam za ciebie:kciuki: Wyplakalam sie,wyryczalam,nakurwilam ...poklocilam z B. i teraz w domu panuje nastroj grobowy....ja sie potne malawaszka napisał(a):agBarowa pogoda to i podły nastrój - a jak jeszcze los nam dokopuje to już w ogóle... 3m się babo! też mam ostatnio pod górkę... niby powinnam się cieszyć z wykańczania domu itp,ale nie mogę bo ojciec J choruje i nie wiem kiedy będziemy mogli być razem... ahh nie smucić tu! ciulipanki sliczne :loveu: a pies... ten bokser... też.... śliczny :roflt: Taaa pogoda rzeczywiscie barowa...leje jak wsciekle.... Przykro mi z powodu taty J. Pozdrawiam Was cieplo choc za oknem chlodno i jesien:roll:
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Nieważne co na zewnątrz, ważne, żeby w duszy wiosna grała.... Trzymaj się, będzie lepiej :)
e.v.a Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 czesc Dilówa :multi: Trzymaj sie mała :calus: wiem co czujesz.... czasami nas wszystko przerasta... czasami nie mamy juz sily z tym walczyc.. ale nie ma co sie poddawac trzeba twardym byc... czasami to bardzo trudne. popwyj sobie a pozniej rusz do przodu i pier-dol wszystko to mowilam ja jeszcze miesiac temu załamana Ewa
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 agbar napisał(a): Wyplakalam sie,wyryczalam,nakurwilam ...poklocilam z B. i teraz w domu panuje nastroj grobowy....ja sie potne Znaczy się wszystko na dobrej drodze;) a jak bedzie fajnie się godzić......ojjj jak on cię bedzie przepraszał:diabloti:
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Znaczy się wszystko na dobrej drodze;) a jak bedzie fajnie się godzić......ojjj jak on cię bedzie przepraszał:diabloti: Z kwiatami czy z pierścionkiem z brylantem lepiej?
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Z kwiatami czy z pierścionkiem z brylantem lepiej? I z tym i z tym:evil_lol:
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):I z tym i z tym:evil_lol: To może jeszcze z futrem? Sztucznym, rzecz jasna!
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):To może jeszcze z futrem? Sztucznym, rzecz jasna! tego to już nie wiem...trza by było Agbarowej zapytać w końcu to ja będzie przepraszal:evil_lol:
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 apple napisał(a):tego to już nie wiem...trza by było Agbarowej zapytać w końcu to ja będzie przepraszal:evil_lol: Myślisz, że może mieć jakieś szczególne wymagania?
agbar Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Jestescie rabniete:diabloti: Teraz to ja czekam na samochod..kwiaty nie wystarcza:diabloti:
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 agbar napisał(a):Jestescie rabniete:diabloti: Teraz to ja czekam na samochod..kwiaty nie wystarcza:diabloti: i pełen bak paliwa .... wpadniesz tym wozem do nas ;) :kciuki:
apple Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 agbar napisał(a):Jestescie rabniete:diabloti: Teraz to ja czekam na samochod..kwiaty nie wystarcza:diabloti: No nie ma jak się klócić w Dojczlandzie....w Polandzie to ino zdechłe chabinki dostajesz:cool1:
agbar Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Dobry wieczorek:) Mam dofciapa dla Was:diabloti: Osmego dnia rozdawal pan Bog wszystkim narodom na Ziemi jezyki,dialekty i gwary.Wszyscy dostali ale dla Slazakow braklo.Wyslali wiec delegacje z proba aby pan Bog naprawil swoj blad.Pan Bog sie zawstydzil,pomyslal i odrzekl: Jeeeeronyyy..wyboczcie chopy.Wszystko bez ten pierunski bajzel.To w taki razie bydziecie godac tak jak jo! :diabloti:
Alicja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
apple Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 agbar napisał(a):Dobry wieczorek:) Mam dofciapa dla Was:diabloti: Osmego dnia rozdawal pan Bog wszystkim narodom na Ziemi jezyki,dialekty i gwary.Wszyscy dostali ale dla Slazakow braklo.Wyslali wiec delegacje z proba aby pan Bog naprawil swoj blad.Pan Bog sie zawstydzil,pomyslal i odrzekl: Jeeeeronyyy..wyboczcie chopy.Wszystko bez ten pierunski bajzel.To w taki razie bydziecie godac tak jak jo! :diabloti:Buhahahahahaha:evil_lol:
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Jerunie kaj żeś znwowu polazła:mad: Smyko sie ;)
agbar Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Przeca jestem:grins: Mam dla Was kffiateczki:eviltong:
agbar Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Pies u wodopoju:roll: mmmmm...delicje:evil_lol:
agbar Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Pelna synchronizacja:diabloti: Cos dla Alicji:evil_lol:pies od doopy strony:diabloti:
agbar Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Wsciekniety pies:roll: Pokrzywiony pies:diabloti:
Recommended Posts