apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Alicja']kurde u Nas też sypie :razz::razz: Klockowa z Dojczlanda przywiezła :roll:szmuglerka jedna:cool1::mad:
Alicja Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 :roll::evil_lol::evil_lol:poczyta http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6159152,Siedem_filizanek_kawy_i_slyszysz_glosy_zmarlych.html pan C. chce mi odciąć dopływ kawy :razz::razz:
Medorowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Alu narobiłaś mi ochoty na kawkę i poszłam "se' ' zrobić:p
agbar Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='apple']Ale że ty? Ty sama?:crazyeye: Nie wierze- cyganisz:diabloti: No u mnie też sypie:roll: sama,sama....Zosia jestem...samosia naturalnie:diabloti: [quote name='Alicja']kurde u Nas też sypie :razz::razz: Klockowa z Dojczlanda przywiezła :roll: ooo nieee..zaczelo sypac jak Klockowa pojechala...pogoda sie normalnie zalamala:evil_lol:
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='agbar']sama,sama....Zosia jestem...samosia naturalnie:diabloti: ooo nieee..zaczelo sypac jak Klockowa pojechala...pogoda sie normalnie zalamala:evil_lol:raczej siostra Basen:diabloti::evil_lol: ALA! NIE DAJ SIĘ:evil_lol:
agbar Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Alicja']:roll::evil_lol::evil_lol:poczyta pan C. chce mi odciąć dopływ kawy :razz::razz: poczytalam:diabloti: Wypije jeszcze dwie i zdam relacje czy co uslyszalam:evil_lol: chociaz:hmmmm: ja bez kaw tez slysze glosy:evil_lol: [quote name='Medorowa']Cze naprawiaczko:loveu::loveu: cze pieknosci:loveu:
agbar Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Vectra napisał(a):rozpuszcza ci się pies, na mróz go wystaw , to przestanie kapać :diabloti: daj mu vit C i rutinoscorbin ;) Zaniewidzialam cie...chyba grzebienie fal przyslonily mi oczy:diabloti:
Vectra Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 agbar napisał(a):Zaniewidzialam cie...chyba grzebienie fal przyslonily mi oczy:diabloti: uważaj żeby ci oków nie powybijały , te fale znaczy , albo te grzebienie żeby ci nie powyrywały kołtunów z uszu :diabloti:
Medorowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 agbar napisał(a): cze pieknosci:loveu: Ach ubóstwiam Cię za Twą prawdomówność:loveu::loveu:
agbar Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Vectra napisał(a):uważaj żeby ci oków nie powybijały , te fale znaczy , albo te grzebienie żeby ci nie powyrywały kołtunów z uszu :diabloti: Twoja troskliwosc mnie powala:diabloti: Medorowa napisał(a):Ach ubóstwiam Cię za Twą prawdomówność:loveu::loveu: Ja tez siebie ubostwiam:loveu:
e.v.a Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Alicja']przybyłam na grzywach fal chyba na kuli śnieżnej :diabloti::diabloti::diabloti: czeee barówa:multi:
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']kurde u Nas też sypie :razz::razz: Klockowa z Dojczlanda przywiezła :roll: przysięgam że nie miałam z tym nic wspólnego, a jeżeli miałam to przysięgam że niechcący ..... :cool3: już w Nimcach mnie oskarżali bo od 20-tu lat nie mieli tam TAKIEJ zimy, śniegi leżały góra przez pół dnia... aż przyjechałam JA i pani zima tysz... no to na mnie.... :mad: pomyślałam ... fajnie że zawiozłam tą zime dojczom, wrócimy to u nas już bedzie ciepełko.... wrócilim i co??? :crazyeye: i doopa.... sypie śniegiem i jest mi zimno i wogóle KCEM WIOSNE!!!!!!! :mad::mad: cze uszczelkowymieniaczu :loveu:
Medorowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 agbar napisał(a): Ja tez siebie ubostwiam:loveu: boshhh, co za narcyzm:roll::roll::roll: trochę skromności babo:diabloti:
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A titititi Kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
agbar Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']przysięgam że nie miałam z tym nic wspólnego, a jeżeli miałam to przysięgam że niechcący ..... :cool3: już w Nimcach mnie oskarżali bo od 20-tu lat nie mieli tam TAKIEJ zimy, śniegi leżały góra przez pół dnia... aż przyjechałam JA i pani zima tysz... no to na mnie.... :mad: pomyślałam ... fajnie że zawiozłam tą zime dojczom, wrócimy to u nas już bedzie ciepełko.... wrócilim i co??? :crazyeye: i doopa.... sypie śniegiem i jest mi zimno i wogóle KCEM WIOSNE!!!!!!! :mad::mad: cze uszczelkowymieniaczu :loveu: cze przelatywaczu przynoszoszacy zime:loveu: [quote name='Selket']A titititi Kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :mdleje:...cos ty jadla??? daj mi tez troche tego:diabloti:
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']no czesc :loveu::evil_lol: no cześć cześć :calus:
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi::loveu: Witkaj .... no czesc :loveu::evil_lol:
lolka75 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 przyszlam po swiatlo:roll: Czesc Agusiu:loveu:
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Przyszlam na herbatkę.....i co? I o suchym pysku siedze:roll:
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 agbar napisał(a)::mdleje:...cos ty jadla??? daj mi tez troche tego:diabloti: Tortille z biedronki:oops:
Recommended Posts