Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Ale że ty? Ty sama?:crazyeye: Nie wierze- cyganisz:diabloti:

No u mnie też sypie:roll:

sama,sama....Zosia jestem...samosia naturalnie:diabloti:

[quote name='Alicja']kurde u Nas też sypie :razz::razz: Klockowa z Dojczlanda przywiezła :roll:

ooo nieee..zaczelo sypac jak Klockowa pojechala...pogoda sie normalnie zalamala:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']sama,sama....Zosia jestem...samosia naturalnie:diabloti:

ooo nieee..zaczelo sypac jak Klockowa pojechala...pogoda sie normalnie zalamala:evil_lol:raczej siostra Basen:diabloti::evil_lol:

ALA! NIE DAJ SIĘ:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roll::evil_lol::evil_lol:poczyta
pan C. chce mi odciąć dopływ kawy :razz::razz:

poczytalam:diabloti:
Wypije jeszcze dwie i zdam relacje czy co uslyszalam:evil_lol:

chociaz:hmmmm: ja bez kaw tez slysze glosy:evil_lol:
[quote name='Medorowa']Cze naprawiaczko:loveu::loveu:

cze pieknosci:loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
rozpuszcza ci się pies, na mróz go wystaw , to przestanie kapać :diabloti:

daj mu vit C i rutinoscorbin ;)

Zaniewidzialam cie...chyba grzebienie fal przyslonily mi oczy:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
Zaniewidzialam cie...chyba grzebienie fal przyslonily mi oczy:diabloti:

uważaj żeby ci oków nie powybijały , te fale znaczy , albo te grzebienie żeby ci nie powyrywały kołtunów z uszu :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
uważaj żeby ci oków nie powybijały , te fale znaczy , albo te grzebienie żeby ci nie powyrywały kołtunów z uszu :diabloti:

Twoja troskliwosc mnie powala:diabloti:

Medorowa napisał(a):
Ach ubóstwiam Cię za Twą prawdomówność:loveu::loveu:

Ja tez siebie ubostwiam:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']kurde u Nas też sypie :razz::razz: Klockowa z Dojczlanda przywiezła :roll:

przysięgam że nie miałam z tym nic wspólnego, a jeżeli miałam to przysięgam że niechcący ..... :cool3:

już w Nimcach mnie oskarżali bo od 20-tu lat nie mieli tam TAKIEJ zimy, śniegi leżały góra przez pół dnia... aż przyjechałam JA i pani zima tysz... no to na mnie.... :mad: pomyślałam ... fajnie że zawiozłam tą zime dojczom, wrócimy to u nas już bedzie ciepełko.... wrócilim i co??? :crazyeye: i doopa.... sypie śniegiem i jest mi zimno i wogóle KCEM WIOSNE!!!!!!! :mad::mad:

cze uszczelkowymieniaczu :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']przysięgam że nie miałam z tym nic wspólnego, a jeżeli miałam to przysięgam że niechcący ..... :cool3:

już w Nimcach mnie oskarżali bo od 20-tu lat nie mieli tam TAKIEJ zimy, śniegi leżały góra przez pół dnia... aż przyjechałam JA i pani zima tysz... no to na mnie.... :mad: pomyślałam ... fajnie że zawiozłam tą zime dojczom, wrócimy to u nas już bedzie ciepełko.... wrócilim i co??? :crazyeye: i doopa.... sypie śniegiem i jest mi zimno i wogóle KCEM WIOSNE!!!!!!! :mad::mad:

cze uszczelkowymieniaczu :loveu:

cze przelatywaczu przynoszoszacy zime:loveu:

[quote name='Selket']A titititi Kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:mdleje:...cos ty jadla??? daj mi tez troche tego:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...