Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Przyszlam na herbatkę.....i co? I o suchym pysku siedze:roll:
Przyniosłam Ci coś na umoczenie pysia, tititi Jabuszko:loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Przyniosłam Ci coś na umoczenie pysia, tititi Jabuszko:loveu:

:icon_roc:....Selketowej dzisiaj humor dopisuje:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']:icon_roc:....Selketowej dzisiaj humor dopisuje:evil_lol:
ni chuchu nie dopisuje:shake::shake::shake: Ale jak Cię Jabcowa to od razu świat nabiera barw.........GWIAZDO:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Selket']ni chuchu nie dopisuje:shake::shake::shake: Ale jak Cię Jabcowa to od razu świat nabiera barw.........GWIAZDO:loveu::loveu::loveu:
Cieszę się że przydaje się do czegos innego niż gwiazdorzenie:loveu:

Posted

Swiezutkie foty...z dzisiaj..dostalam natchnienia i wzielam aparat na spacer:roll:juz zapomnialam jak sie go obsluguje:cool1:

Posted

Kurtfa jego noga w morde kopana krowia mac...co ten fotosit robi z fotami:placz:Poleccie mi cos nieskomplikowanego co tak nie psuje fot.....:angryy:

Posted

:loveu::loveu::loveu:ale Cie natchło ....Dilski :multi::multi::multi:

podobno photobuket nie psuje :razz::razz:
ale nie wiem jak to obsługiwać ;/

Posted

agbar napisał(a):
Kurtfa jego noga w morde kopana krowia mac...co ten fotosit robi z fotami:placz:Poleccie mi cos nieskomplikowanego co tak nie psuje fot.....:angryy:

ja specjalnie sobie probe zrobilam i wstawilam to samo zdjecie przez fotosika i przez zabe.... roznica byla kolosalna:shake:. Fotosik dostal kopa:roll:

Posted

Mam dola jak lej po bombie i to atomowej....Ogarnelo mnie zniechecenie i niesmak. Okrutne to uczucie przejechac sie na kims kogo sie uwazalo za przyjaciol.
Wiec teraz siedze i mysle i robie NIC.A to NIC jest ogromne i mnie powoli zzera.Zzera mnie tez zlosc i mam ochote zrobic komus cos zlego.
W zwiazku z tym wyzyje sie na Was i dam foty:diabloti:
I to nie beda foty psa.

Posted

Hmmmmmm Aguś no co ja ci moge powiedzieć.:roll:
Też mi się to kiedyś zdarzyło:roll: Zawiodłam się na przyjaciółce (tzn tak mi się wydawało). Ehhhh no życie czasem weryfikuje nasze wyobrażenia o przyjaźniach, czasem nas głaszcze a czasem kopie.....ale ja sobie myśle, że może to i dobrze. Po co trwać w błednym przekonaniu:roll:

A puki co powiem ci coś co pewnie cię nie pocieszy ale i tak to powiem:razz:

Piekne foty! A zwłaszcza ta! Wyzywaj się na mnie jeszcze!
http://images42.fotosik.pl/51/a66e9cbb79c9b388.jpg

Posted

apple napisał(a):
Hmmmmmm Aguś no co ja ci moge powiedzieć.:roll:
Też mi się to kiedyś zdarzyło:roll: Zawiodłam się na przyjaciółce (tzn tak mi się wydawało). Ehhhh no życie czasem weryfikuje nasze wyobrażenia o przyjaźniach, czasem nas głaszcze a czasem kopie.....ale ja sobie myśle, że może to i dobrze. Po co trwać w błednym przekonaniu:roll:

A puki co powiem ci coś co pewnie cię nie pocieszy ale i tak to powiem:razz:

Piekne foty! A zwłaszcza ta! Wyzywaj się na mnie jeszcze!
http://images42.fotosik.pl/51/a66e9cbb79c9b388.jpg

Tylko wiesz czasem jak sie zbierze pare rzeczy do kupy to mozna oszalec.A ja naprawde juz mam dosc kopniakow,mam twarda dupe ale juz cala sina....i w takich chwilach mam ochote wyc ..jak wilk.W ciagu ostatnich tygodni wszystko mi sie pierdzieli,rozpada sie i ja tez sie rozpadam.Nie radze sobie juz czasem.Podnosilam sie po tylu kopach a teraz niby drobiazg a ja zaliczam dola.
Wiem,ze sie podniose ale nie bede juz ta sama osobe..o co to to nie!

Bym sie wyzyla jeszcze ale nie mam wiecej fot.

Alicja napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:ciulpany ....

oć utulkam :glaszcze:

Ano ciulpany...moje najulubiensze.
Dzieki Alunia:loveu:

Posted

nie wiem kto cię kopał
nie mam czasu na nadrabianie
doba mi się jakos tak ostatnio bardzo kurczy

ale twardym trza być a nie miękkim:razz:

pozdro:loveu:

Posted

agbar napisał(a):
Tylko wiesz czasem jak sie zbierze pare rzeczy do kupy to mozna oszalec.A ja naprawde juz mam dosc kopniakow,mam twarda dupe ale juz cala sina....i w takich chwilach mam ochote wyc ..jak wilk.W ciagu ostatnich tygodni wszystko mi sie pierdzieli,rozpada sie i ja tez sie rozpadam.Nie radze sobie juz czasem.Podnosilam sie po tylu kopach a teraz niby drobiazg a ja zaliczam dola.
Wiem,ze sie podniose ale nie bede juz ta sama osobe..o co to to nie!

Bym sie wyzyla jeszcze ale nie mam wiecej fot.

Wypłacz się....zawsze pomaga......
Jakoś potem wszystko inaczej wygląda...........trzymam za ciebie:kciuki:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...