Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzien dobry:grins:..
Oto i objawiam sie wam.Informuje uprzejmie ze mialam niechcieja a teraz sobie pada deszcz.Swiat zszarzal moje mysli rowniez ale trza naprzod isc,nad poziomy wylatac, a jesli juz tak poetycko zaczelam to powiem rowniez,ze coraz bardziej przekonuje sie ze czlek sam sobie sterem,zeglarzem ,okretem.Moj okret ostatnio na mielizne zawital ale ja go wypchne:roll:wlasnymi recami....

apple napisał(a):
Że to niby ten tulipan? a co to za odmiana?:evil_lol:
http://images50.fotosik.pl/75/3d65b4ebaaf44b25.jpg

Dilerus Pospolitus:evil_lol:

jbk napisał(a):
A dla mnie znajdzie się kawka na tym tarasiku?

Sie znajdzie:grins:

Alicja napisał(a):
se skorzystałam :diabloti: nawet wode spuściłam :p

Grzeczna Alunia:loveu:Dostaniesz smaczka:evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):

Oto i objawiam sie wam.Informuje uprzejmie ze mialam niechcieja a teraz sobie pada deszcz.Swiat zszarzal moje mysli rowniez ale trza naprzod isc,nad poziomy wylatac, a jesli juz tak poetycko zaczelam to powiem rowniez,ze coraz bardziej przekonuje sie ze czlek sam sobie sterem,zeglarzem ,okretem.Moj okret ostatnio na mielizne zawital ale ja go wypchne:roll:wlasnymi recami....

jak będziesz wchodzić do wody to ja Ciebie podam kapoczek :grins:

Grzeczna Alunia:loveu:Dostaniesz smaczka:evil_lol:

no czekam na smaczka

Bry

U nas w nocy padał śnieg ale już nie pada ...słoneczko nieśmiało zagląda zza chmurek

Posted

agbar napisał(a):

:calus:Aż mnie te Twoje poetyckie słowa zmotywowały, bo ostatnio u mnie też mało kolorowo...czarno-biało bym rzekła:roll:

Posted

Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nieeeeeeeeee zagaśnie

nigdy nieeeeeeeeeeeeeeeeee zagaśnie
a kto z Nami nie wypije
niech go piorun trzaśnie ....

Aga ..
.co ja sie tam bede rozpisywać ...przecie wiesz ...najlepsiejszego ...i Ty wiesz i Ja wiem czego :calus:

Posted

STO LAT, STO LAT..........:new-bday::BIG:
NIECH JEJ GWIAZDKA POMYSLNOSCI...........:drink1:
NIECH ZYJE NAAAAAAAM REZERWAAAAAAAA.........:drinking::drinking:

Posted

[quote name='Medorowa']:calus:Aż mnie te Twoje poetyckie słowa zmotywowały, bo ostatnio u mnie też mało kolorowo...czarno-biało bym rzekła:roll:

Madziunia to i tak dobrze,ze chociaz czarno-bialo...u mnie ostatnio bylo czarno,czarno jak cholera....I choc stalam na mieliznie to nie widzialam dookola blekitu oceanu ale czarna przestrzen piekiel...a teraz okrecik drgnal,i gdzies tam zza tej czarnosci widze jakis kolor...nie wiem jeszcze dokladnie jaki ale wierze,staram sie wierzyc ,ze bedzie jasny...coraz jasniejszy az w koncu stanie sie tecza:)I Tobie kochana tez zycze teczy:loveu:

[quote name='Alicja']

Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nieeeeeeeeee zagaśnie

nigdy nieeeeeeeeeeeeeeeeee zagaśnie
a kto z Nami nie wypije
niech go piorun trzaśnie ....

Aga ...co ja sie tam bede rozpisywać ...przecie wiesz ...najlepsiejszego ...i Ty wiesz i Ja wiem czego :calus:

Alunia a ty jak zwykle niezawodna i wytrwala...oczyma wyobrazni widze jak czekasz do polnocy,siedzisz w kuchni,oczy ci sie zamykaja,glowa opada ale walczysz:loveu:DLA MNIE:loveu: kocham cie:loveu:i dziekuje nie tylko za zyczenia ...za wszystko,przede wszystkim za to ze jestes:loveu:
[quote name='lolka75']STO LAT, STO LAT..........:new-bday::BIG:
NIECH JEJ GWIAZDKA POMYSLNOSCI...........:drink1:
NIECH ZYJE NAAAAAAAM REZERWAAAAAAAA.........:drinking::drinking:

Karolcia:loveu:ales impre mi zafundowala:loveu:Dziekuje dziekuje dziekuje.....

Wstalam dzis rano i jakos tak poczulam,ze jest jakby inaczej:roll:Ostatnio moje poranki byle bure i ponure i szare i do de....nie tylko z powodu pogody,po prostu wiecie ta mielizna i w ogole....a dzis,niesmialo rano otwarlam oczy i poczulam INNOSC....a potem kiedy podnioslam rolety okazalo sie,ze swieci slonce...Dla mnie swieci? Podejrzewam ze to minie,ta innosc ale dzis bede sie napawac tym ,ze mi chwilowo dobrze....

Posted

agbar napisał(a):
Wole miec tylko glowe:diabloti:doopa zatruwa otoczenie:evil_lol:

A to ciekawe podejście.... a jak się sama głowa sprawuje? Nie tęskno jej za ogonem?

Posted

agbar napisał(a):
.....:diabloti:

Gdy Bog stworzyl Adama i Ewe, rzekl im:

- Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojaco, a ...

Wtedy Adam skoczyl do przodu i krzyknal:
"Ja! Ja! Ja! Ja!to chce, prosze, Panie, proooosze, proooosze, istotnie ulatwi mi to zycie".
Ewa się zgodzila, mowiac, ze takie rzeczy nie mialy dla niej znaczenia.
Wtedy Bog dal Adamowi prezent, a ten zaczal krzyczec z radosci. Biegal po Rajskim Ogrodzie i obsikiwal wszystkie drzewa i krzaki, biegal po plazy wysikujac rysunki na piasku... Nie przestawal sie z tym obnosic.
Bog i Ewa obserwowali oszalalego ze szczescia mezczyzne, gdy Ewa spytala:
- Jaki jest drugi prezent?
Bog odpowiedzial:

- Mozg, Ewo, mozg...
:evil_lol:

Słyszałam inną wersję, na koniec Bóg mówi: "W takim razie dla Ewy pozostaje wielokrotny orgazm" ;)

Posted

.....:diabloti:

"Ja! Ja! Ja! Ja!to chce, prosze, Panie, proooosze, proooosze, istotnie ulatwi mi to zycie".
Wtedy Bog dal Adamowi prezent, a ten zaczal krzyczec z radosci. Biegal po Rajskim Ogrodzie i obsikiwal wszystkie drzewa i krzaki, biegal po plazy wysikujac rysunki na piasku... Nie przestawal sie z tym obnosic.
Bog odpowiedzial:

- Mozg, Ewo, mozg...

Posted

[quote name='agbar'].....:diabloti:

Bog odpowiedzial:

- Mozg, Ewo, mozg...

:klacz: :klacz: :klacz:

skąd wiedziałaś ze siedziałam w kuchni :roll::oops:.........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a pobudka o 5 :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:
http://images46.fotosik.pl/82/759934e5e1a5aac1.jpg

a to słoneczko na 100% dla Ciebie ....specjalne zamówienie ;)

no to po browarku :knajpa:

Posted

[quote name='jbk']A to ciekawe podejście.... a jak się sama głowa sprawuje? Nie tęskno jej za ogonem?

Glowa ok,malo miejsca zajmuje:diabloti:

[quote name='jbk']Słyszałam inną wersję, na koniec Bóg mówi: "W takim razie dla Ewy pozostaje wielokrotny orgazm" ;)

wole mozg:evil_lol:

[quote name='Alicja']:klacz: :klacz: :klacz:

skąd wiedziałaś ze siedziałam w kuchni :roll::oops:.........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a pobudka o 5 :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:
http://images46.fotosik.pl/82/759934e5e1a5aac1.jpg

a to słoneczko na 100% dla Ciebie ....specjalne zamówienie ;)

no to po browarku :knajpa:

no ba! skad wiedzialam:evil_lol:tez pytanie:diabloti:
najpierw wypije kawuche browarek potem albo lepiej winko;)

Posted

Chyba mam dzis dobry humor:diabloti:bo dam Wam foty zas:evil_lol:
Swiezutkie,dzisiejsze....
I chcialam jeszcze powiedziec ze Dili ma pierwsza wiosenna ofiare na sumieniu....zaklapnal szczeka trzmiela...:roll:

Posted

[quote name='agbar']Info dla Alicji:)

Takie mam;)

http://images50.fotosik.pl/83/8f29ad88d84369b6.jpg

gynsipympek :p

http://images45.fotosik.pl/83/3e0104f8eb60bd0f.jpg

:hmmmm: a tego to nie znam :shake: jakowyś rojnik cy cóś w ten deseń ;)

u Was już wiosna całym pyskiem a u nas podobno jeszcze do końca marca albo i dłużej taka kaszana :mad:

[quote name='agbar']I specjalnie dla fanow mego super yntelygentnego psa:diabloti:

http://images44.fotosik.pl/83/148195bcad4f8b42.jpg

,,...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:skąd ja znam tego na końcu ciała :hmmmm:..." :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']

Czyzby już u was taka zaawansowana wiosna była, że bąki latają:evil_lol:
http://images44.fotosik.pl/83/148195bcad4f8b42.jpg

No i Sto Lat Agusiu Koffana :loveu:

A coz cie tak bawi?:diabloti:
A i woszem baki,trzmiele i inne bzyczki tfu!
I dziekuje za zyczonka:loveu:

[quote name='Alicja']:hmmmm: a tego to nie znam :shake: jakowyś rojnik cy cóś w ten deseń ;)

u Was już wiosna całym pyskiem a u nas podobno jeszcze do końca marca albo i dłużej taka kaszana :mad:

Tysh go nie znom tego onego ale piekny ci on jest:evil_lol:
Na razie wiosna ale ktoz wie co sie jeszcze moze stac....:roll:

[quote name='Agga']http://images44.fotosik.pl/83/148195bcad4f8b42.jpg

O mój Boże pies guma:lol:

Dobrze ze nie pies Z guma:diabloti:

[quote name='sauatka']o kurczę! :D
co za zbieg okoliczności, na naszego dopalacza tez wołamy diler :)
:)

Noooo ja nie wiem czy ja sie zgadzam:diabloti:Dealer jest tylko jeden:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...