Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='malawaszka']ehhh to wiem mimo, że nie wiem o jakim wątku mówisz :shake: dlatego nie dałam się wciągnąć do żadnego stowarzyszenia - po pierwsze dlatego, że pomagam tyle ile mogę i nie wytrzymałabym jakby mi ktoś narzucał ile i jak mam pomagać :mad: a po drugie właśnie dlatego, że wcześniej czy później pojawiają się wałki :shake: smutne to...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] tylko że Waszeczko uświadomiłam sobie też to ....że każda nasza wydana złotówka ...to czysty zysk dla tych instytucji :angryy::angryy::angryy:to My im nabijamy kieszeń wydając często swoje ostatnie grosze :angryy:...i to jest najsmutniejsze że na krzywdzie pasą się urzędasy i sępy :angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 dokładnie, ale jak tu nie pomóc :( najgorsze jest to, że w tym wszystkim cierpią te psy, które niczego nie rozumieją i nie są niczemu winne :shake: ręce opadają... idę sięrzucić w wir pracy :roll:
BeaC Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [COLOR=DarkRed][B]miałam skopiowana fotkę Dilskiego tą z zaciśniętymi ustami jakby wody nabrał i nie chciał puścić [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o020.gif[/IMG] ale po drodze gdzies ją zgubiłam:angryy: Cze BarowaKobieto wiosna!!![/B][/COLOR]
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Aguś przyszłam sobie do ciebie kaffke wypić[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG] Jakoś mi tu jeszcze ciebie brakuje do szczęscia :razz:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A ja tu chciałam przy wszystkich publicznie, otwarcie i nie skrycie:cool1::cool1::cool1:;) [SIZE=7][COLOR=Blue]SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ ADZE ZA POMOC FINANSOWĄ, KTÓREJ UDZIELIŁA NA TRANSPORT MAŁEGO[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=Blue]"NIETOPERKA"[/COLOR][/SIZE] ;) [SIZE=6][B][COLOR=Red]JESTEŚ WIELKA[/COLOR][/B][/SIZE]:Rose::Rose::Rose:
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no i co z Tą kaffą :razz::razz: cze Agula :loveu::loveu: siakoś tak nas na gadane wczoraj wzionło :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] nooo i foty u medorowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roll::roll:Teraz dopiero doczytałam:roll:... jego mać, idę w pizdu buhahahhahaha:evil_lol: C:hmmmm::turn-l::errrr::errrr: [url]http://images32.fotosik.pl/157/4fa8b8ba5fb822c5.jpg[/url]
jonQuilla Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hola Agula :) :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 a czy mi tez udzielisz pomocy finansowej???:loveu:bo ten tego na zakupy bym sie wybrala:lol:
Medorowa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Dilerkowa Twój chrześniak już jest na miejscu;):loveu::errrr::errrr:
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]opatrunek Ci przyniesłam ...[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://sklep.trimed.pl/images/PT%200609n.JPG[/IMG]
agbar Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Medorowa']A ja tu chciałam przy wszystkich publicznie, otwarcie i nie skrycie:cool1::cool1::cool1:;) [/quote] na drugi raz sie skryj.....:diabloti:bedzie smiesznej:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: no i co z Tą kaffą :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cze Agula :loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]siakoś tak nas na gadane wczoraj wzionło :roll::oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] dobrze ze Was wzionlo...pora zaczac o tym co sie dzieje mowic glosno...wiadomo ze samo gadanie nic nie zmieni ale niech co niektorzy wiedza ze jednak nie maja spolecznego przyzwolenia na robienie ludzi w c.iula:angryy:
agbar Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']a czy mi tez udzielisz pomocy finansowej???:loveu:bo ten tego na zakupy bym sie wybrala:lol:[/quote] a co??:razz:twoj sponsor sie popsul:razz::diabloti: [quote name='Medorowa']Dilerkowa Twój chrześniak już jest na miejscu;):loveu::errrr::errrr:[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:szkoda ze ci go w komplecie z aparatem nie dali:diabloti::cool1: [quote name='majoka']hej wielka Ago!!![/quote] phiiii.....mam tylko 166 cm wzrostu czy to naprawde tak wiele?:evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]opatrunek Ci przyniesłam ...[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://sklep.trimed.pl/images/PT%200609n.JPG[/IMG][/quote] moja ty dobra i kochana siostro milosierdzia:loveu::loveu:
agbar Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 a tera witam tych nie powitanych, tych powitanych, tych co byli i co jeszcze przyjda....kazdego z osobna i wszystkich razem:loveu::loveu::loveu:
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja poprosze osobne przywitanie :grins: Czeee zwichnięta - tak mi cię szkoda[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-219.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ja poprosze osobne przywitanie :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czeee zwichnięta - tak mi cię szkoda[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-219.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] witam cie osobno:loveu: twoje wspolczucie jest jak balsam na moja biedna noge:loveu:
lolka75 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Aj Agnieszko:-(....daj nozke pomasujem:loveu:
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='agbar'] moja ty dobra i kochana siostro milosierdzia:loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przeszukałam cały necik by takom ładnom opatrunke znaleść :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='lolka75']Aj Agnieszko:-(....daj nozke pomasujem:loveu:[/quote] ja bym tak chetnie pomasowala mojego kundla....kijem po doopalonie...:mad: to przez niego...zobaczyl po drugiej stronie ulicy swojego wroga ....i tak szarpnal ,pod nogi mi wlazl ze zaliczylam glebe a jak chcialam wstac to nozka powiedziala-lezec!!dobrze ze B.jechal do pracy troche pozniej dzis to mnie doholowal autem do chalupy....bo bym tak siedziala na tym krawezniku do wieczora.... zrobilam se oklada i siedze...a ta sierota ma dzis spacery z glowy....niech leje w ogrodku...:diabloti:
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']ja bym tak chetnie pomasowala mojego kundla....kijem po doopalonie...:mad: to przez niego...zobaczyl po drugiej stronie ulicy swojego wroga ....i tak szarpnal ,pod nogi mi wlazl ze zaliczylam glebe a jak chcialam wstac to nozka powiedziala-lezec!!dobrze ze B.jechal do pracy troche pozniej dzis to mnie doholowal autem do chalupy....bo bym tak siedziala na tym krawezniku do wieczora.... zrobilam se oklada i siedze...a ta sierota ma dzis spacery z glowy....niech leje w ogrodku...:diabloti:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nooooo kochana to trzeba byc czujnym na spacerach a nie myslec o niebieskich migdałach tylko czujnie się rozgladac czy w poblizu nie ma wroga....i patrzac pod nogi :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
Medorowa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']na drugi raz sie skryj.....:diabloti:bedzie smiesznej:diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:szkoda ze ci go w komplecie z aparatem nie dali:diabloti::cool1: [/quote] Kuku:diabloti::diabloti: A no szkoda;) Cze chciałam Ci powiedzieć:cool1:
agbar Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]przeszukałam cały necik by takom ładnom opatrunke znaleść :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ach:loveu:twoje poswiecenie mnie rozczulilo:placz: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooo kochana to trzeba byc czujnym na spacerach a nie myslec o niebieskich migdałach tylko czujnie się rozgladac czy w poblizu nie ma wroga....i patrzac pod nogi :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ty nie badz taka madra:diabloti:nie myslalam o migdalach bo nie lubie,se szlam spokojnie a wrog zza roga budynku po drugiej stronie ulicy wylazl...:cool1: [quote name='Medorowa']Kuku:diabloti::diabloti: A no szkoda;) Cze chciałam Ci powiedzieć:cool1:[/quote] cze ci odpowiadam:cool1:
Recommended Posts