clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ja też ugryzłach... zatkło mnie ... poprosze ferbatu :loveu::loveu:
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 agbar napisał(a):nie histeryzuj Alicjo...oczywiscie ze mam:grins: och koffana:loveu: ...bo już dostawałam wysypki z histerii :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):ja też ugryzłach... zatkło mnie ... poprosze ferbatu :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: bo ja cały dżem wyssałam bo w dżemie drzemie wilk:grins:
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol: bo ja cały dżem wyssałam bo w dżemie drzemie wilk:grins: oooooooooooooo a propos dżemania... ide wywalić zwłoki obok Klocuszka bo on taki biedny samotny :grins:
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):oooooooooooooo a propos dżemania... ide wywalić zwłoki obok Klocuszka bo on taki biedny samotny :grins: a w nim też dżemie wilk :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 BeaC napisał(a):Cześć widzialam Dilera:diabloti::razz: było dzwonić 997 albo 112 :razz::razz: niech już nie diluje :cool1:
agbar Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):ja też ugryzłach... zatkło mnie ... poprosze ferbatu :loveu::loveu: a co to za zachcianki:roll: Alicja napisał(a):och koffana:loveu: ...bo już dostawałam wysypki z histerii :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: idz precz zarazo:diabloti: Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol: bo ja cały dżem wyssałam bo w dżemie drzemie wilk:grins: z toba jest gorzej niz myslalam:evil_lol: BeaC napisał(a):Cześć widzialam Dilera:diabloti::razz: chwalisz sie czy zalisz:razz: Alicja napisał(a): było dzwonić 997 albo 112 :razz::razz: niech już nie diluje :cool1: ta wysypka ci musk uszkodzila...:evil_lol:z czego my bedziemy zyc:razz:bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti:
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Zjadłam pączka od ciebie..... belly pełniutki moge iść kimono walnąć... do jutra:loveu:
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 agbar napisał(a):a co to za zachcianki:roll: zachciankowe...:p... ja to Madzi nalałam soku przez głośniki :razz: idz precz zarazo:diabloti: a dlaczemu :grins: z toba jest gorzej niz myslalam:evil_lol: a może być jeszcze gorzej niż jest :hmmmm: chwalisz sie czy zalisz:razz: ona się asi :p ta wysypka ci musk uszkodzila...:evil_lol:z czego my bedziemy zyc:razz:bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti: osz kurde...a to ja was ino na DT biere...taaaa a potem się okaże że Was nikt nie chce i se na DS zostaniecie :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....i założymy se skarpete w AFN :eviltong::eviltong: apple napisał(a):Zjadłam pączka od ciebie..... belly pełniutki moge iść kimono walnąć... do jutra:loveu: że zapytam pójdziesz na żywioł czy walisz w pampersa:razz::razz:
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a): że zapytam pójdziesz na żywioł czy walisz w pampersa:razz::razz:Oj ty kobieto o brudnych myślach:diabloti:........spac ide bo żarty sie was trzymaja a nie mam już dzisiaj siłóffff:placz:
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Oj ty kobieto o brudnych myślach:diabloti:........spac ide bo żarty sie was trzymaja a nie mam już dzisiaj siłóffff:placz: ide se umyć myśli ...............
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jestem dzisiaj pierwsza.... hahaha.... tym dwóm gadułom..... wiesz którym :razz:..... to wystarczy podrzucić temat z podtekstem i już z blogasa nosa nie wystawiają:eviltong:......hahahaha.:evil_lol:...... dzięki temu jestem dzisiaj pierwsz:multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Dilusiowa:loveu::loveu::loveu:
basia2202 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 witaj ach witaj... smażąca mi pączusie dilerko :multi: :loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 apple napisał(a):Jestem dzisiaj pierwsza.... hahaha.... tym dwóm gadułom..... wiesz którym :razz:..... to wystarczy podrzucić temat z podtekstem i już z blogasa nosa nie wystawiają:eviltong:......hahahaha.:evil_lol:...... dzięki temu jestem dzisiaj pierwsz:multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawe kogo miałaś namyśli :hmmmm: Cze Dilusiowa:loveu::loveu::loveu: cze :loveu::loveu::loveu::eviltong:
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No ciekawe...... mysle że Dilusiowa bedzie wiedziec o kogo biega:diabloti:
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 apple napisał(a):No ciekawe...... mysle że Dilusiowa bedzie wiedziec o kogo biega:diabloti: zaprawde powiadam Ci ze nie wie :diabloti::diabloti:
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a):zaprawde powiadam Ci ze nie wie :diabloti::diabloti:Myśle że nie bedzie miała najmniejszych problemów ze zidentyfikowaniem tych osób :diabloti:
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 apple napisał(a):Myśle że nie bedzie miała najmniejszych problemów ze zidentyfikowaniem tych osób :diabloti: :razz::razz:...oj myślę ze się dziewcze namęczy :roll::razz:
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 gaduły :shake::shake: cze Aguś :multi::multi:
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):gaduły :shake::shake: cze Aguś :multi::multi: milczek :shake::shake: cze Madź :multi::multi:
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 agbar napisał(a):bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti: :errrr:podeślijcie mi wzór bo ja muszę ze sobą podpisać umowę na DT dla Pepy a potem na DS :evil_lol:
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 malawaszka napisał(a)::errrr:podeślijcie mi wzór bo ja muszę ze sobą podpisać umowę na DT dla Pepy a potem na DS :evil_lol: ty dla Pepy ...a ja się dziś zastanawiałam co z rybikami co mam na DT :hmmmm: trzymam je w łazience bo agresywne one som :diabloti::razz::razz:... a faraonki co poszły do DS to też miałam bez umowy :mad::mad::mad:i tera kaplica ...bekne jak nic :shake::shake:
jonQuilla Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 do Was też doczłapałam z tą bombą kaloryczną :) cześć :multi:
Recommended Posts