Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

agbar napisał(a):
nie histeryzuj Alicjo...oczywiscie ze mam:grins:

och koffana:loveu: ...bo już dostawałam wysypki z histerii :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
ja też ugryzłach... zatkło mnie ... poprosze ferbatu :loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol: bo ja cały dżem wyssałam bo w dżemie drzemie wilk:grins:

Posted

Alicja napisał(a):

oooooooooooooo a propos dżemania... ide wywalić zwłoki obok Klocuszka bo on taki biedny samotny :grins:

Posted

clockwork napisał(a):
oooooooooooooo a propos dżemania... ide wywalić zwłoki obok Klocuszka bo on taki biedny samotny :grins:

a w nim też dżemie wilk :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

clockwork napisał(a):
ja też ugryzłach... zatkło mnie ... poprosze ferbatu :loveu::loveu:

a co to za zachcianki:roll:

Alicja napisał(a):
och koffana:loveu: ...bo już dostawałam wysypki z histerii :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

idz precz zarazo:diabloti:

Alicja napisał(a):

z toba jest gorzej niz myslalam:evil_lol:
BeaC napisał(a):
Cześć

widzialam Dilera:diabloti::razz:

chwalisz sie czy zalisz:razz:
Alicja napisał(a):

było dzwonić 997 albo 112 :razz::razz: niech już nie diluje :cool1:

ta wysypka ci musk uszkodzila...:evil_lol:z czego my bedziemy zyc:razz:bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
a co to za zachcianki:roll:

zachciankowe...:p... ja to Madzi nalałam soku przez głośniki :razz:

idz precz zarazo:diabloti:

a dlaczemu :grins:

z toba jest gorzej niz myslalam:evil_lol:

a może być jeszcze gorzej niż jest :hmmmm:

chwalisz sie czy zalisz:razz:

ona się asi :p

ta wysypka ci musk uszkodzila...:evil_lol:z czego my bedziemy zyc:razz:bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti:

osz kurde...a to ja was ino na DT biere...taaaa a potem się okaże że Was nikt nie chce i se na DS zostaniecie :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....i założymy se skarpete w AFN :eviltong::eviltong:

apple napisał(a):
Zjadłam pączka od ciebie..... belly pełniutki moge iść kimono walnąć... do jutra:loveu:

że zapytam pójdziesz na żywioł czy walisz w pampersa:razz::razz:

Posted

Alicja napisał(a):

że zapytam pójdziesz na żywioł czy walisz w pampersa:razz::razz:
Oj ty kobieto o brudnych myślach:diabloti:........spac ide bo żarty sie was trzymaja a nie mam już dzisiaj siłóffff:placz:

Posted

apple napisał(a):
Oj ty kobieto o brudnych myślach:diabloti:........spac ide bo żarty sie was trzymaja a nie mam już dzisiaj siłóffff:placz:

ide se umyć myśli ...............

Posted

Jestem dzisiaj pierwsza.... hahaha.... tym dwóm gadułom..... wiesz którym :razz:..... to wystarczy podrzucić temat z podtekstem i już z blogasa nosa nie wystawiają:eviltong:......hahahaha.:evil_lol:...... dzięki temu jestem dzisiaj pierwsz:multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze Dilusiowa:loveu::loveu::loveu:

Posted

apple napisał(a):
Jestem dzisiaj pierwsza.... hahaha.... tym dwóm gadułom..... wiesz którym :razz:..... to wystarczy podrzucić temat z podtekstem i już z blogasa nosa nie wystawiają:eviltong:......hahahaha.:evil_lol:...... dzięki temu jestem dzisiaj pierwsz:multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ciekawe kogo miałaś namyśli :hmmmm:

Cze Dilusiowa:loveu::loveu::loveu:

cze :loveu::loveu::loveu::eviltong:

Posted

Alicja napisał(a):
zaprawde powiadam Ci ze nie wie :diabloti::diabloti:
Myśle że nie bedzie miała najmniejszych problemów ze zidentyfikowaniem tych osób :diabloti:

Posted

apple napisał(a):
Myśle że nie bedzie miała najmniejszych problemów ze zidentyfikowaniem tych osób :diabloti:

:razz::razz:...oj myślę ze się dziewcze namęczy :roll::razz:

Posted

agbar napisał(a):
bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti:

:errrr:podeślijcie mi wzór bo ja muszę ze sobą podpisać umowę na DT dla Pepy a potem na DS :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:errrr:podeślijcie mi wzór bo ja muszę ze sobą podpisać umowę na DT dla Pepy a potem na DS :evil_lol:

ty dla Pepy ...a ja się dziś zastanawiałam co z rybikami co mam na DT :hmmmm: trzymam je w łazience bo agresywne one som :diabloti::razz::razz:... a faraonki co poszły do DS to też miałam bez umowy :mad::mad::mad:i tera kaplica ...bekne jak nic :shake::shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...