Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Wracaj tu natentychmiast do swojego blogasa:mad: i dawa nam tu Naszego Dilskiego :loveu::loveu:
wrocilam:multi::multi:fotek ni mom:cool1:

[quote name='apple']Przyszłam ci trochę posprzatać bo się zakurzyło...... dawno tu nikogo nie bylo :diabloti:

Cze Dilska i czekam na gg a cię nie ma:cool1:

wlasnie...dawno nikogo nie bylo..nikt nas nie kofffaaaaa:placz:
ide na gie..ide..pedze..lece....:loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Przyszłam ci trochę posprzatać bo się zakurzyło...... dawno tu nikogo nie bylo :diabloti:

ale zalałaś Dilskiej podłogę :razz::razz:

Posted

pomoge ci troche bo dilerowa se klika zamiast pozamiatać

Posted

[quote name='Alicja']ale zalałaś Dilskiej podłogę :razz::razz:
japkowa popuscila hihihi:evil_lol:

[quote name='clockwork'] pomoge ci troche bo dilerowa se klika zamiast pozamiatać

aaaa psik....jakbyscie czesciej zagladaly to nie byloby tyle kurzu:diabloti:

[quote name='Alicja']o dżisys .....ale mi zakurzyłas ekran :razz::razz:

oooooo wlasnie.....sie skichalam jak dziki dzik:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']japkowa popuscila hihihi:evil_lol:

ciiiii.....nikt nie zauważył

oooooo wlasnie.....sie skichalam jak dziki dzik:evil_lol:

a jak kicha dziki dzik :razz::razz:

Posted

chcialam was ostrzec......nie zostawiajcie bananow samych na noc....przytulaja sie do siebie....

i potem nie wiadomo co z potomstwem robic....chyba pseudohowle se zaloze:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']chcialam was ostrzec......nie zostawiajcie bananow samych na noc....przytulaja sie do siebie....

Klonują się powiadasz :razz::razz:

i potem nie wiadomo co z potomstwem robic....chyba pseudohowle se zaloze:diabloti:

http://images28.fotosik.pl/146/58574b9e678bac55.jpg

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:daj je do mnie na tymczas :loveu::loveu::loveu:mam już całą ferajne ...zrobie sałateczkę :loveu::loveu::loveu:

Posted

muszę złożyć zażalenie w warzywniakach, w których kupuje owoce...zawsze zostawiam banany same sobie na noc i nigdy nie przybyło :hmmmm: wygląda na to że sprzedają mi bezpłodne :mad:

Cześć :multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='clockwork'] pomoge ci troche bo dilerowa se klika zamiast pozamiatać

Oj koffana ty jezdeś :loveu:

[quote name='agbar']japkowa popuscila hihihi:evil_lol:

To nie ja!:roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']muszę złożyć zażalenie w warzywniakach, w których kupuje owoce...zawsze zostawiam banany same sobie na noc i nigdy nie przybyło :hmmmm: wygląda na to że sprzedają mi bezpłodne :mad:

Cześć :multi::multi::loveu:

albo jednej płci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']albo jednej płci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i tak ich opieprze...robią wszystko żeby ludzie nie zakładali pseudo hodowli jak to nazwała Dilowa :) :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']witam w ten cieply hmmmm wiosenny wieczor...wiosna chyba juz bo drzewka zaczynaja paki wypuszczac.....:loveu:

i ja cię wiosennie ten tego
u mnie to już baźki na drzewach są i kwiatki mi kiełkuja w ogrudecku:-(

a potem przyjdzie mróz i znowu nic nie zakwitnie:placz::placz::placz:

Posted

Cze śpiaca królewno przyprowadziłam królewicza co by cie obudził :razz:bo co to za spanie o tej porze.......wstawać i psa na spacera wyprowadzić

Posted

Czy TY uczysz się gwizdać :razz::razz:czy pan Be...zabrał Cię znów do pracki :razz::razz:...bo siem nam tu ckni za Tobom :grins:....

no oć do nas :loveu::loveu::loveu:

Posted

czesc kochani:multi:a ja sobie dzis zrobilam wolne od kompa i pojechalam do kolezanki....lepilysmy pierogi apotem je wchlanialysmy...byly pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha:loveu::loveu:

Posted

[quote name='agbar']czesc kochani:multi:a ja sobie dzis zrobilam wolne od kompa i pojechalam do kolezanki....lepilysmy pierogi apotem je wchlanialysmy...byly pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha:loveu::loveu:

a fotki pierożków będą :grins: ??????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...