agbar Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']nio cio .....:oops::oops::oops: boś wykorzystała moją 1/3 muska ...stąd zbieżność skojarzeń :grins: taaaa na pewno stad:grins: [quote name='Paula_']:hand: :loveu: Paula...ales ty rozgadana:diabloti::loveu:
agbar Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 witam wszystkich:p wiecie ze wedlug naukowcow dzis jest najbardziej dolujacy dzien w roku?? tak zwany Blue Monday....zycze wam zeby u was tak nie bylo:loveu:
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar']witam wszystkich:p wiecie ze wedlug naukowcow dzis jest najbardziej dolujacy dzien w roku?? tak zwany Blue Monday....zycze wam zeby u was tak nie bylo:loveu: :splat: o dżisys...to temu tak sie doopiato czuję :razz::razz:
agbar Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']:splat: o dżisys...to temu tak sie doopiato czuję :razz::razz: sie nie czuj....sie umyj:grins:
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar']sie nie czuj....sie umyj:grins: :eviltong::eviltong::eviltong:siem kąpałam ...:eviltong::eviltong::eviltong:....a złemu nastrojowi kategoryczne NIE :mad::mad:
agbar Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong:siem kąpałam ...:eviltong::eviltong::eviltong:....a złemu nastrojowi kategoryczne NIE :mad::mad: a jak przyjdzie...to wydlubiemy mu oki:loveu:
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar']a jak przyjdzie...to wydlubiemy mu oki:loveu: i ukręcimy nóżki :multi::multi::multi:
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 cześć porzyczę wam swojego dobrego nastoja :loveu: Nic mi go dzisiaj nie zepsuje:loveu:
agbar Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='ferraribox']:multi::multi:Cześć:multi::multi::multi: witaj ferrari:multi: [quote name='Alicja']i ukręcimy nóżki :multi::multi::multi: i wyrwiemy raczki:multi::multi::multi: [quote name='apple']cześć porzyczę wam swojego dobrego nastoja :loveu: Nic mi go dzisiaj nie zepsuje:loveu: czesc Jablkowa:loveu: cos taka radosna??:loveu:
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar'] czesc Jablkowa:loveu: cos taka radosna??:loveu:aaaaaaaa taaaaaak jaaaakoś :loveu:
tygra Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cześć Aga ale nagadałyście jak mnie nie było... ide po okulary
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar']witam wszystkich:p wiecie ze wedlug naukowcow dzis jest najbardziej dolujacy dzien w roku?? tak zwany Blue Monday....zycze wam zeby u was tak nie bylo:loveu: To temu mam taki doopiasty nastrój:placz: [quote name='Alicja']:splat: o dżisys...to temu tak sie doopiato czuję :razz::razz: [quote name='agbar']sie nie czuj....sie umyj:grins: [quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong:siem kąpałam ...:eviltong::eviltong::eviltong:....a złemu nastrojowi kategoryczne NIE :mad::mad: [quote name='agbar']a jak przyjdzie...to wydlubiemy mu oki:loveu: [quote name='Alicja']i ukręcimy nóżki :multi::multi::multi: [quote name='agbar'] i wyrwiemy raczki:multi::multi::multi: Wykastrujemy dziada:diabloti:
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='tygra']Boże .... SADYSTKI:crazyeye: Siostry Miłosierdzia :diabloti::diabloti:
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ufffffffffff... w końcu mam więcej czasu na kompecka i inne zaPSYjaźnione blogaski.... poczytałam 2 strony wstecz.... nic normalnego- nie wiem czego sie spodziewałam :niewiem:
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 cześć dilerkowi:) przyszliśmy Was zbuziaczkować :loveu: :buzi::buzi::buzi:
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Medorowa napisał(a): Wykastrujemy dziada:diabloti: a to wszystko dla jego dobra - dobijemy żeby się nie męczył :loveu:
Medorowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 malawaszka napisał(a):a to wszystko dla jego dobra - dobijemy żeby się nie męczył :loveu: Ochh Twe serce tak bliskie memu sercu - pełne miłości i troski:loveu::loveu:
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Wracaj tu natentychmiast do swojego blogasa:mad: i dawa nam tu Naszego Dilskiego :loveu::loveu:
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Przyszłam ci trochę posprzatać bo się zakurzyło...... dawno tu nikogo nie bylo :diabloti: Cze Dilska i czekam na gg a cię nie ma:cool1:
Recommended Posts