Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

przyszłam do Ciebie..ze światłem
pączków nie mam...dzonkillerowa je roznosi............wszędzie:multi::multi::multi:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

buuhahhahah... zonkila diluje pączkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cze Agucha... częstuj sie pączkiem... niosłam je tu z dżointklią.... troche my zjadły po drodze;)

Posted

Witam was moje kochane i najdrozsze i najcudowniejsze:loveu:dilujace i spozywajace:loveu:roznoszace i pozerajace:loveu:

chcialam zrobic paczuchi sama...ale poszlam na latwizne i cichaczem rankiem bladym switem pobieglam do piekarni:evil_lol:i mam...pachnaaaaa oszalamiajaco a smakuja mmmmmm rewelacyjnie....kij w oko kaloriom:mad:
dzis dzien obzarstwa bezstresowego:loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
przyszłam ze zwierzątkiem :loveu::loveu::loveu:

Buhahahahahaha......................aga dostała żółfia :evil_lol: ciekawe czemu:razz::diabloti:

Posted

apple napisał(a):
Buhahahahahaha......................aga dostała żółfia :evil_lol: ciekawe czemu:razz::diabloti:

na pewno sobie myslisz ze z racji mej opieszalosci dzisiejszej:razz:...wydaje ci sie...wcale nie szlam wieszac prania od 4 godzin....wcale a wcale...:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
na pewno sobie myslisz ze z racji mej opieszalosci dzisiejszej:razz:...wydaje ci sie...wcale nie szlam wieszac prania od 4 godzin....wcale a wcale...:diabloti:
Nie to fcale nie opieszałość tak ci zeszło........... zanim złapałaś tego kangura:diabloti::eviltong:

Posted

agbar napisał(a):
jaki cliczny rzuf:loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu:z Czech My przywiezły z tej Kafejki w Hypernowej :evil_lol:

apple napisał(a):

bo nam Chimoczek się zapodział gdzieś :grins:

Posted

apple napisał(a):
Nie to fcale nie opieszałość tak ci zeszło........... zanim złapałaś tego kangura:diabloti::eviltong:

zlapac nie bylo tak trudno...tylko kurde pranie do torby sie nie miescilo:roll:

Posted

witaj ach witaaj :B-fly:
nie dzieląca się tatarem :cool3: :diabloti: ale za to pączusiami a i owszem ;) dilerko :loveu::multi:

P.S. Alusiu... warum ten Twój żółwik ma jakieś takie... wodogłowie? :razz:
trza by z nim do dochtora chiba :diabloti:

Posted

basia2202 napisał(a):

P.S. Alusiu... warum ten Twój żółwik ma jakieś takie... wodogłowie? :razz:
trza by z nim do dochtora chiba :diabloti:

To żółwik Agi :grins:

przyleciałam tu do Cia bom siem stęskniła Doberek goszcząca się po nocy

Posted

Medorowa napisał(a):
Ce kobito z torbą:roll:

Medorkowa, Madziunia,Robaczywka moja najulubiensza u mnie:multi::loveu::diabloti:

BeaC napisał(a):
.............. cześc kobieto dilujaca psem i z zółwiem

żyjesz po wczorajszym obżarstwie????

jam twarda i sie nie obzarla...aby tradycji stalo sie zadosc- zjadlam jednego paczka i dosc:p

basia2202 napisał(a):
witaj ach witaaj :B-fly:
nie dzieląca się tatarem :cool3: :diabloti: ale za to pączusiami a i owszem ;) dilerko :loveu::multi:

Witam cie ach witam:multi:bo tatara uwielbiam a paczuchy sa mi obojetne:diabloti:

Alicja napisał(a):

przyleciałam tu do Cia bom siem stęskniła Doberek goszcząca się po nocy

widze ze lecialas do mnie bo druty w okolicy pozrywane:razz:o gosciach nocna pora mi nie przypominaj .....bo mi adrenalina sie podnosi:angryy:

Posted

agbar napisał(a):

cze moja stara rumpo :loveu::loveu:

Posted

apple napisał(a):
Przyniosłam ci troche pozytywnych emocji na ten dzień. Witam cie gorąco:loveu:

bardzo ci dziekuje dobra kobieto z TZ w domu:diabloti:

clockwork napisał(a):
cze moja stara rumpo :loveu::loveu:

haszpelku moj ukochany witom cie gorrrrrraco:loveu:

Medorowa napisał(a):
Cieszkasz siem, prawda:cool1::cool1::cool1::loveu:

radosc ma nie ma granic gupolku:loveu:

Posted

o ratunku, trochę mnie u Was nie było...ale nadrobiłam i niestety fotek nie znalazłam, chociaż cieszę się że nie przegapiłam nic Dilerowego :)

pozdrawiam i ściskam mocno :loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...