Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha długo oj dłuuugo mi zajęło skapowanie o co cho :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: że też Ci się chciało kombinować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Paula Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Byłam, z grubsza nadrobiłam :oops: Pyszności widziałam, zaśliniłam się :roll: i spadam :hand:
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cześć poranne Dilusie - dzisiaj męczy mnie talent więc wam pośpiewam Fajnie co? :evil_lol:
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 cześć i dobereczek .....................................
agbar Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Paula_ napisał(a):Byłam, z grubsza nadrobiłam :oops: Pyszności widziałam, zaśliniłam się :roll: i spadam :hand: aaa to ty ..a ja sie zastanawiam co to za kaluze:diabloti: apple napisał(a):Cześć poranne Dilusie - dzisiaj męczy mnie talent więc wam pośpiewam Fajnie co? :evil_lol: noooo skro twierdzisz ze fajnie to chyba tak jest:diabloti: Alicja napisał(a):cześć i dobereczek ..................................... dobereczek bereczek:multi:
AlKil Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dzień dobry! :lol: Cynamonowe też będziesz piekła??? Kocham cynamon....:loveu:
agbar Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 AlKil napisał(a):Dzień dobry! :lol: Cynamonowe też będziesz piekła??? Kocham cynamon....:loveu: witaj:pa tos mi pomysla podsunela....:hmmmm::p
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a):aaa to ty ..a ja sie zastanawiam co to za kaluze:diabloti: noooo skro twierdzisz ze fajnie to chyba tak jest:diabloti: Hmmmmm moje czułe ucho wykryło nutke ironii w twoim głosie Agnieszko :cool1:
agbar Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Hmmmmm moje czułe ucho wykryło nutke ironii w twoim głosie Agnieszko :cool1: twoje czule ucho cie zawodzi moja droga:loveu:
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a):twoje czule ucho cie zawodzi moja droga:loveu: Skoro tak twierdzisz .... to jestem zmuszona ci uwierzyć:roll:
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a):dobereczek bereczek:multi: to teraz troszkę gimnastyki
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a): to teraz troszkę gimnastyki Dobra czirliderki już są tera czipendejlsów dawaj:cool3:
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Dobra czirliderki już są tera czipendejlsów dawaj:cool3: ........aaaa........no nie mam ....
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):........aaaa........no nie mam .... No jak to.... ty masz wszystko w tym twoim przepastnym kompecku :eviltong:
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 apple napisał(a):No jak to.... ty masz wszystko w tym twoim przepastnym kompecku :eviltong: ........... ten nie jest przepastny ...jeszcze golutki
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):........... ten nie jest przepastny ...jeszcze golutki No coż ....... to ja poczekam aż go troszkę nafaszerujesz:grins:
clockwork Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Dobra czirliderki już są tera czipendejlsów dawaj:cool3:
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a): ten jest zaje2bisty :evil_lol::evil_lol:...sexy boys:evil_lol:
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a): Klocusiowa jesteś THE BEST:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
agbar Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Skoro tak twierdzisz .... to jestem zmuszona ci uwierzyć:roll: tak..jestes zmuszona:diabloti: Alicja napisał(a): to teraz troszkę gimnastyki nie zmusisz mnie.....:shake: Medorowa napisał(a):Cze pikna:grins::grins: czesc rownie piekna jak ja:loveu: clockwork napisał(a): a ty co????? poglo cie??? moze bys cos do mnie powiedziala??? :cool1:
clockwork Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a): a ty co????? poglo cie??? moze bys cos do mnie powiedziala??? :cool1: mówie do Ciebie... UWAGA Hy hy... cześć dilerowa suońce ty moje... to mówiłam ja WIELKA klocusiowa :loveu::loveu::diabloti:
agbar Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a):mówie do Ciebie... UWAGA Hy hy... cześć dilerowa suońce ty moje... to mówiłam ja WIELKA klocusiowa :loveu::loveu::diabloti: zaprawde powiadam ci zes WIELKA i slowa twe w uszach mych niczym muzyka najslodsza brzmia :diabloti: Tom ja mowila DILEROWA:loveu:
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a):zaprawde powiadam ci zes WIELKA i slowa twe w uszach mych niczym muzyka najslodsza brzmia :diabloti: Tom ja mowila DILEROWA:loveu: .......słyszę to ...zaprawde slyszę .....to......AVE MARYJA na BĘBNACH
agbar Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):.......słyszę to ...zaprawde slyszę .....to......AVE MARYJA na BĘBNACH I twych uszach Alicjo rozbrzmial ten glos?? slodycza nasaczony,otuche niosacy glos.....?
Recommended Posts