Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzymy wam zdrowia, życzymy miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i wokół pełno życzliwych ludzi.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]AGnieszka,BARtek i Diluś[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']i jeszcze chcialam Wam wszystkim podziekowac za zyczenia:loveu:
[FONT=Arial]:grins: ależ pronciem bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

heloł.......jestem obzarta jak smok.....:roll:....niech te swieta sie juz skoncza bo eksploduje.....dzisiaj ciag dalszy i to w jakim wydaniu...moi rodzice przyjedzaja do moich tesciow..ale bedzie gadania...moj wszystkowiedzacy tesc i wszystkowiedzacy ojciec....o matko...juz mam dreszczce....czy ktos mnie moze przygarnac?????:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']heloł.......jestem obzarta jak smok.....:roll:....niech te swieta sie juz skoncza bo eksploduje.....dzisiaj ciag dalszy i to w jakim wydaniu...moi rodzice przyjedzaja do moich tesciow..ale bedzie gadania...moj wszystkowiedzacy tesc i wszystkowiedzacy ojciec....o matko...juz mam dreszczce....czy ktos mnie moze przygarnac?????:diabloti:
[FONT=Arial]świetnie by tam pasowali moi teściowie :evil_lol::evil_lol: podesłać??

chooo do mła... ja sie dziś nie ruszam z domu... bo po wizytach świątecznych mam rano bóle głowy :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]świetnie by tam pasowali moi teściowie :evil_lol::evil_lol: podesłać?? [/FONT]

[FONT=Arial]chooo do mła... ja sie dziś nie ruszam z domu... bo po wizytach świątecznych mam rano bóle głowy :roll:[/FONT]

ty mi dwa razy nie powtarzaj:grins:

Posted

[quote name='agbar']ty mi dwa razy nie powtarzaj:grins:

[FONT=Arial]chooo do mła... ja sie dziś nie ruszam z domu... bo po wizytach świątecznych mam rano bóle głowy :roll:

:razz::razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']heloł.......jestem obzarta jak smok.....:roll:....niech te swieta sie juz skoncza bo eksploduje.....dzisiaj ciag dalszy i to w jakim wydaniu...moi rodzice przyjedzaja do moich tesciow..ale bedzie gadania...moj wszystkowiedzacy tesc i wszystkowiedzacy ojciec....o matko...juz mam dreszczce....czy ktos mnie moze przygarnac?????:diabloti:
[FONT=Arial]czy mogę Ci podesłać szwagra :razz::razz:o moją teściową :cool1:[/FONT]

Posted

agbar napisał(a):
heloł.......jestem obzarta jak smok.....:roll:....niech te swieta sie juz skoncza bo eksploduje.....dzisiaj ciag dalszy i to w jakim wydaniu...moi rodzice przyjedzaja do moich tesciow..ale bedzie gadania...moj wszystkowiedzacy tesc i wszystkowiedzacy ojciec....o matko...juz mam dreszczce....czy ktos mnie moze przygarnac?????:diabloti:

buhahahhaha spotkanie dwóch omnibusów :evil_lol: :evil_lol: łącze się z Tobą dziecino w bólu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;)

życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1:
bogatego mikołaja
:x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości,
oraz szczęścia i samych łask bożych
w nadchodzącym Nowym 2008 Roku

Basia, Mariusz i Zuzanka:)

Posted

[FONT=Arial]:shake::shake::shake:aleśta żarłoczne .........................:evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]

Posted

jezdem wrocona...:grins: i oblowiona..nakupowali my hmm napojow w Czechach:diabloti:bedziem robic zara degustacje:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']jezdem wrocona...:grins: i oblowiona..nakupowali my hmm napojow w Czechach:diabloti:bedziem robic zara degustacje:evil_lol:

[FONT=Arial]:razz::razz:....ale dilować nie będzieta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

agbar napisał(a):
jezdem wrocona...:grins: i oblowiona..nakupowali my hmm napojow w Czechach:diabloti:bedziem robic zara degustacje:evil_lol:

co tam masz , podziel się :evil_lol: :evil_lol: nie bądź wiśnia :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:....ale dilować nie będzieta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
hmmmmmmmm juz nie ma czym za bardzo...wsio napoczete:roll:

[quote name='Vectra']co tam masz , podziel się :evil_lol: :evil_lol: nie bądź wiśnia :diabloti:

mam sporo...choooo poprobujesz:diabloti:

oswiadczam iz wina juz nie ma...likeiru mietowego tez nie....i puszkin napoczety...itera nie dosc ze mi sie klawiatura z dojczowa myli to jeszczce....klawiatura mi sie myli...ale mnie jutro bedzie łeb na...walał:grins:

Posted

[quote name='agbar']hmmmmmmmm juz nie ma czym za bardzo...wsio napoczete:roll:

mam sporo...choooo poprobujesz:diabloti:

oswiadczam iz wina juz nie ma...likeiru mietowego tez nie....i puszkin napoczety...itera nie dosc ze mi sie klawiatura z dojczowa myli to jeszczce....klawiatura mi sie myli...ale mnie jutro bedzie łeb na...walał:grins:

[FONT=Arial]tera zostaje mineralna :razz::razz:[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...