Medorowa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 apple napisał(a):medorowa a gdzie ich wywiewa? Na ojczyzne:evil_lol::evil_lol:
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Medorowa napisał(a):Na ojczyzne:evil_lol::evil_lol: No to chlebem i solą ich ..............:beerchug: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='evaxon']siemano słoneczne:multi::multi::multi: :hmmmm:...Effuś o tej porze...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
e.v.a Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm:...Effuś o tej porze...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: miało być słoneczne psy :evil_lol:
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 evaxon napisał(a):miało być słoneczne psy :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
clockwork Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='apple']No to chlebem i solą ich ..............:beerchug: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: obiecanki cacanki... mnie też medorowa miała witać na lotnisku w stroju krakowiaka i doopa :shake::shake::shake: a pozatym na chlebek trzeba ciężko pracowac :roll::diabloti: cześć didżejka... niebawem bedąca w POLSZY :multi::multi:
Agga Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 http://images25.fotosik.pl/126/8cdd5f1b88ce232e.jpg Rewelacyjne zdjęcie:loveu: Pewnie inne naczynia też tak czyści.
Medorowa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork']obiecanki cacanki... mnie też medorowa miała witać na lotnisku w stroju krakowiaka i doopa :shake::shake::shake: a pozatym na chlebek trzeba ciężko pracowac :roll::diabloti: Mówiłam, ze lotniska pomyliłam:placz::placz:
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa']Mówiłam, ze lotniska pomyliłam:placz::placz: wianek na ciebie nie pasowal ze stroju krakowskiego :evil_lol::evil_lol:
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork']obiecanki cacanki... mnie też medorowa miała witać na lotnisku w stroju krakowiaka i doopa :shake::shake::shake: a pozatym na chlebek trzeba ciężko pracowac :roll::diabloti: Dobrze wiedzieć że na Medorowa zawsze mozna liczyć :cool1: P.S. Dilaski! Dzieńdoberek we środę i już pewnie na ojczyźnie! Ah! Pięknie tu nieprawdaż :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jonQuilla Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Cześć :multi::multi::multi: Pokazuję się u Was ;) podbijam kartę odwiedzającego, mocno ściskam i pędzę dalej w świat :) Cieplutkie pozdrowienia :) :loveu::loveu:
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]chyba moge poinformować że dilerowe są już przyjechane na ślunsk :roll: [/FONT]
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :klacz: suuperrrrrr że dotarli bezproblemowo :p
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]chyba moge poinformować że dilerowe są już przyjechane na ślunsk :roll: [/FONT] To witamy Dilaski na ślunsku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']To witamy Dilaski na ślunsku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]onĄ... witanĘczko!!! :multi::multi: dilĘrowa.... nie zadrĘczaj tĘściowej opowiadaniami... choooĄ dĄ naz......... :grins::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]onĄ... witanĘczko!!! :multi::multi: dilĘrowa.... nie zadrĘczaj tĘściowej opowiadaniami... choooĄ dĄ naz......... :grins::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Oj rozwija nam sie kolezanka!:lol: Trudno się to czyta a co dopiero piesze! ZDOLNIACHA:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Oj rozwija nam sie kolezanka!:lol: Trudno się to czyta a co dopiero piesze! ZDOLNIACHA:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]taaaa... bo kiedyś chciałam byc pedagożką.... ale potem mi przeszło :roll::evil_lol:[/FONT]
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaaa... bo kiedyś chciałam byc pedagożką.... ale potem mi przeszło :roll::evil_lol:[/FONT]Ale dlaczego? Była byś super................ no chyba że nie lubisz dzieci. :roll: Fakt kiepsko płacą - ale ma to i dobre strony:lol:
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Ale dlaczego? Była byś super................ [FONT=Arial]z tym ryjem??? :crazyeye::crazyeye::cool1:[/FONT] no chyba że nie lubisz dzieci. :roll: [FONT=Arial]lubie... ale tylko w panierce lekko przyrumienione :roll:;)[/FONT]
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]lubie... ale tylko w panierce lekko przyrumienione :roll:;)[/FONT] hahahaha:lol: Nie twarz sie liczy jeno wnętrze;)
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']hahahaha:lol: Nie twarz sie liczy jeno wnętrze;) [FONT=Arial]i za to cie kochom...:Rose: bo rzadko słysze takie słowa..... wnetrze ludzi nie obchodzi- oceniają z wyglądu ... a ja buntownik i O! wciąż słysze że degenerat, narkoman.. itp [/FONT]
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i za to cie kochom...:Rose: bo rzadko słysze takie słowa..... wnetrze ludzi nie obchodzi- oceniają z wyglądu ... a ja buntownik i O! wciąż słysze że degenerat, narkoman.. itp [/FONT] Do z takimi ludźmi! W zaciszu swoich małych domków dopiero maja burdel a z zewnatrz bułka przez bibułkę:angryy:. Paranoja! Ot co! Ja też cię Kochom moja miła:evil_lol::loveu:
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Ale dlaczego? Była byś super................ no chyba że nie lubisz dzieci. :roll: [FONT=Arial]:diabloti:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Fakt kiepsko płacą - ale ma to i dobre strony:lol: [FONT=Arial]z tym się zgadzam...:razz::razz:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]lubie... ale tylko w panierce lekko przyrumienione :roll:;)[/FONT] [FONT=Arial]po solarce :razz::razz:[/FONT] [quote name='apple'] Nie twarz sie liczy jeno wnętrze;) [FONT=Arial]czyli nadzienie :grins: Dilerowa ;)Dilerówna ;)Agbarowa ;)Agbarówna ;)...tak się mnie poodmnienialo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Melduję poslusznie żeSMSa otrzymałam odebrałam przeczytałam :roll: męczę się z nowym sprzętem :angryy: [/FONT]
Recommended Posts