apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]z tym się zgadzam...:razz::razz:[/FONT] ale z czym z tym ze jest super czy że kiepsko płacą?:evil_lol: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]czyli nadzienie :grins: Dilerowa ;)Dilerówna ;)Agbarowa ;)Agbarówna ;)...tak się mnie poodmnienialo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Dokładnie! Nadasz się i do szkoły pani psorko przedszkolno:lol:
Medorowa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wianek na ciebie nie pasowal ze stroju krakowskiego :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Za mały był:roll: Duży musk - duża głowa:grins: [quote name='apple']Dobrze wiedzieć że na Medorowa zawsze mozna liczyć :cool1: :B-fly: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]chyba moge poinformować że dilerowe są już przyjechane na ślunsk :roll: [/FONT] :Cool!:
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']ale z czym z tym ze jest super czy że kiepsko płacą?:evil_lol: [FONT=Arial]z tą płacą :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Dokładnie! Nadasz się i do szkoły pani psorko przedszkolno:lol: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly:
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Alicja napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly: ja bym się tak nie cieszyła -jak coś jest do wszystkiego to jest do niczgo :diabloti::evil_lol: a tak poważnie - zostań ty lepiej w tym błogim przedszkolnym świecie:lol:
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']ja bym się tak nie cieszyła -jak coś jest do wszystkiego to jest do niczgo :diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]a co poskakać se nie wolno :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] a tak poważnie - zostań ty lepiej w tym błogim przedszkolnym świecie:lol: [FONT=Arial]a tak na poważnie to nawet nie mam zamiara pchać się do szkoły ...wolę już osmarkane noski wycierać , pomagać gatki podciagać i uczyć od podstaw [/FONT]:p
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 hejoooo ja tu czytam zesta juz na slunskiej ziymi !!! witojta witojta w hajmacie !!!
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='zuzolandia']hejoooo ja tu czytam zesta juz na slunskiej ziymi !!! witojta witojta w hajmacie !!! [FONT=Arial]:razz::razz:i są rzut moherem od Was :cool1:[/FONT]
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:i są rzut moherem od Was :cool1:[/FONT] ja????????? a kaj laduje tyn moher??:evil_lol::evil_lol:
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a tak na poważnie to nawet nie mam zamiara pchać się do szkoły ...wolę już osmarkane noski wycierać , pomagać gatki podciagać i uczyć od podstaw [/FONT]:p I rację masz! w 100% Tam to przynajmniej dzieci sa wdzięczne i kochane i lubią cię za to że w ogóle jesteś :loveu:. Słodziaki. Nie wiem co się z nimi przez te jedne wakacje dzieje- pojecia nie mam
agbar Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 czesc moje kochane dogowariatki:grins: dojechalismy calo i zdrowo ale to juz wiecie:) odespalam,wracam do zywych..klawiatura mnie myli i nie umiem pisac... a tera patrzcie:diabloti:ąóżźńę buhahahahahaha ale z lenistwa nie chce mi sie ogonkow uzywac... Zuzia Fruzia my som w Katowicach -Piotrowicach:cool3:
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='agbar']czesc moje kochane dogowariatki:grins: dojechalismy calo i zdrowo ale to juz wiecie:) odespalam,wracam do zywych..klawiatura mnie myli i nie umiem pisac... a tera patrzcie:diabloti:ąóżźńę buhahahahahaha ale z lenistwa nie chce mi sie ogonkow uzywac... Zuzia Fruzia my som w Katowicach -Piotrowicach:cool3: [FONT=Arial]ha ha ha ....jaka ty tera Ą Ę ...ale szpanujesz ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj na ojczystej ziemi :grins:[/FONT]
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]Witam :) :multi::multi::multi: widzę że tutaj poważne obrzędy są stosowane...chleb, sól :evil_lol::evil_lol: no no...prawie jak kult związany ze stosem i czarownicami ;) :grab: kurde wiedziałam że zaszkodziło mi to filmowanie ;):evil_lol::evil_lol: [/FONT]
Medorowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='agbar']czesc moje kochane dogowariatki:grins: dojechalismy calo i zdrowo ale to juz wiecie:) odespalam,wracam do zywych..klawiatura mnie myli i nie umiem pisac... a tera patrzcie:diabloti:ąóżźńę buhahahahahaha ale z lenistwa nie chce mi sie ogonkow uzywac... Zuzia Fruzia my som w Katowicach -Piotrowicach:cool3: Witąąąąąąjjjjjjjjjjjjjjj:multi::multi::loveu::loveu: A jak kicia??
zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial Black]WESOLYCH SWIAT NA SWOJSKIEJ ZIEMI ZYCZYMY !!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT]
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dealusie w ojczyźnie wy są a z rodkami na Dogo nie pogadają :cool1: A ja wiem pewno z kuchni nie wychodzą i polskie przymaki zajadają i polskim piwem zapijają :diabloti::evil_lol:
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]:hand: teraz wołam dobereczek :grins: dam znacia jak wrócę :cool1:[/FONT]
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial] A życzonka dla Wszystkich są tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post9136678[/FONT]
clockwork Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]hoł hoł hoł... pada snieg pada snieg bija sie bałwanki... curva mac curva mać.. ktos zapierdasił sanki... renifery to frajery- ciągną mikołaja a mikołaj jest pedałem ciągnie je za ... jojki :cool1:[/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=206 :grins:
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]hoł hoł hoł... pada snieg pada snieg bija sie bałwanki... curva mac curva mać.. ktos zapierdasił sanki... renifery to frajery- ciągną mikołaja a mikołaj jest pedałem ciągnie je za ... jojki :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]poka to na foteczce ....no poka :grins:[/FONT]
clockwork Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]poka to na foteczce ....no poka :grins:[/FONT] [FONT=Arial]:shake::shake: na przyjemności to trza zasłużyć :eviltong::eviltong:[/FONT]
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:shake::shake: na przyjemności to trza zasłużyć :eviltong::eviltong:[/FONT] :obrazic: [FONT=Arial] ha ha ha ....to Dilerowa też se nie zasłużyła :eviltong:ani TY [/FONT][FONT=Arial]:eviltong:[/FONT][FONT=Arial]:eviltong:[/FONT]
Recommended Posts