Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:razz::razz:Nie bojaj zimy ....ona jest taka nooooo....zimna ...ale da się z tym zyć :cool1:...ale słyszałam ze ma się ponoć skończyć ........w marcu :grins:

Posted

[quote name='agbar']:diabloti:

- Koleżanka pije?
- Nie
- Dlaczego?
- Mam problemy z nogami
- Uginają się?
- Nie, rozkładają...

Przychodzi pacjent do doktora:
- Panie doktorze czy można wyleczyć owsiki???
- A co? Kaszlą???

- Puk, puk!
- Kto tam?
- Ja do Jarka.
- A ja kombajn...

Komisja wojskowa:
> - Zawód ojca?
> - Ojciec nie żyje...
> - Ale kim był?!
> - Gruźlikiem...
> - Ale co robił?!!
> - Kaszlał...
> - Ale z czego żył?!!! Z tego się przecież nie żyje!
> - Przecież mowie, ze nie żyje...

Kierowca zatłoczonego autobusu ostro nim manewruje. Pasażerowie *przewracają się, wala głowami w szyby itp.
> Jeden z pasażerów:
> - Panie, k***a, świnie pan wieziesz, czy co?!
> Na to kierowca:
> - A co? Ktoś się w ryj uderzył?
>

Podczas wielkich mrozów, Bieszczadzkie wilki, polują na owce wyłącznie dla ich wełny

Stewardessa dostała polecenia od kapitana, by w sposób dyplomatyczny i delikatny poinformowała pasażerów o tym, że samolot ma awarię i za kilka chwil się rozbije. Stewardesa wychodzi do pasażerów i pyta:
- Czy wszyscy maja paszporty?
- Pasażerowie z entuzjazmem odpowiadają:
- Taaak!!!
- W takim razie niech wszyscy je podniosą i zamachają do mnie
- Pasażerowie podnoszą paszporty w gore i radośnie machają.
- A teraz wszyscy rolujemy paszporty nad głowa, rolujemy....ciaśniutko, ciaśniutko ...- Pasażerowie entuzjastycznie zwijają dokumenty, ciaśniutko...
- A teraz niech wszyscy wsadza sobie je głęboko w dupę, żeby zwłoki dało się łatwo rozpoznać...

i tym optymistycznym akcentem koncze:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Co racja to racja:lol:

:razz:

[quote name='Alicja']:razz::razz:Nie bojaj zimy ....ona jest taka nooooo....zimna ...ale da się z tym zyć :cool1:...ale słyszałam ze ma się ponoć skończyć ........w marcu :grins:

bedem w kwietniu:grins:
[quote name='apple']

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='zaba14']hej!! :)

http://images23.fotosik.pl/127/0b8ef280f86dd9e0.jpg
fajna sarna :grins::grins::grins:

witaj zabko w mych skromnych prograch:multi:
przyszlas zobaczyc moja chude szkape?:evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Zatuczony ten Twój pies jakiś :diabloti:

okropnie...tluszcz mu z fafli normalnie kapie nawet:diabloti:
od dzis dieta cud...niech je co chce i ile chce....to bedzie cud jak schudnie:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:diabloti:...padło mi GG .....

przyjedziesz w kwietniu malować jajka :razz::razz::razz:

komu?:grins:

mi tez padlo...mowilam zaloz sobie TLENA:razz:

Posted

Eeeee tam! Ubierz się ciepło i przyjeżdżaj na świetą. W tym twoim Ober coś tam nie ma takiego dobrego papu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Eeeee tam! Ubierz się ciepło i przyjeżdżaj na świetą. W tym twoim Ober coś tam nie ma takiego dobrego papu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak to nie ma:crazyeye:ty nawet nie wiesz jak ja dobrze gotuje:loveu::loveu::loveu:

czasem tylko jajka spale to ONE sa winne, te GADULY z dogo:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']jak to nie ma:crazyeye:ty nawet nie wiesz jak ja dobrze gotuje:loveu::loveu::loveu: To ja nie wiedziałam że ty taka kucharka jesteś! To ja do cię przyjade co by w domu nie . Bić karpia :-(

[quote name='agbar'] czasem tylko jajka spale to ONE sa winne, te GADULY z dogo:evil_lol::evil_lol: Tak tak tak i to mówi ta co najmniej gada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']To ja nie wiedziałam że ty taka kucharka jesteś! To ja do cię przyjade co by w domu nie . Bić karpia :-(

Tak tak tak i to mówi ta co najmniej gada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

powiedzialam zem kucharka...nie morderca niewinnych karpii:cool1:

tak..oto ja najwiekszy milczek wsrod milczkow..i mam na to swiadkow:cool1::diabloti:

Posted

Medorowa napisał(a):
Niemożliwe:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Na prawdę:crazyeye:

ty masz jakies zwidy....widzialas tu kiedys psa w tej galeryji:crazyeye::diabloti:

Posted

:evil_lol::evil_lol:

Huczne wiejskie wesele zakończyło się bijatyką wszystkich ze wszystkimi. Zdemolowano salę, kilkanaście osób wylądowało w szpitalu, a kilku najaktywniejszych uczestników stanęło przed sadem. Jako pierwszy zeznawał świadek pana młodego:
- Wysoki Sądzie, tańczę sobie z panną młoda jedną piosenkę, potem drugą, potem trzecią... aż tu nagle pan młody przeskakuje przez stół i kopie pannę młodą miedzy nogi.
- Uff, to musiało boleć... - westchnął sędzia.
- Boleć?! Trzy palce mi złamał!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...