apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 agbar napisał(a):nie na razie nie...ale trza byc przygotowanym:diabloti: Co racja to racja:lol:
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :razz::razz:Nie bojaj zimy ....ona jest taka nooooo....zimna ...ale da się z tym zyć :cool1:...ale słyszałam ze ma się ponoć skończyć ........w marcu :grins:
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='agbar']:diabloti: - Koleżanka pije? - Nie - Dlaczego? - Mam problemy z nogami - Uginają się? - Nie, rozkładają... Przychodzi pacjent do doktora: - Panie doktorze czy można wyleczyć owsiki??? - A co? Kaszlą??? - Puk, puk! - Kto tam? - Ja do Jarka. - A ja kombajn... Komisja wojskowa: > - Zawód ojca? > - Ojciec nie żyje... > - Ale kim był?! > - Gruźlikiem... > - Ale co robił?!! > - Kaszlał... > - Ale z czego żył?!!! Z tego się przecież nie żyje! > - Przecież mowie, ze nie żyje... Kierowca zatłoczonego autobusu ostro nim manewruje. Pasażerowie *przewracają się, wala głowami w szyby itp. > Jeden z pasażerów: > - Panie, k***a, świnie pan wieziesz, czy co?! > Na to kierowca: > - A co? Ktoś się w ryj uderzył? > Podczas wielkich mrozów, Bieszczadzkie wilki, polują na owce wyłącznie dla ich wełny Stewardessa dostała polecenia od kapitana, by w sposób dyplomatyczny i delikatny poinformowała pasażerów o tym, że samolot ma awarię i za kilka chwil się rozbije. Stewardesa wychodzi do pasażerów i pyta: - Czy wszyscy maja paszporty? - Pasażerowie z entuzjazmem odpowiadają: - Taaak!!! - W takim razie niech wszyscy je podniosą i zamachają do mnie - Pasażerowie podnoszą paszporty w gore i radośnie machają. - A teraz wszyscy rolujemy paszporty nad głowa, rolujemy....ciaśniutko, ciaśniutko ...- Pasażerowie entuzjastycznie zwijają dokumenty, ciaśniutko... - A teraz niech wszyscy wsadza sobie je głęboko w dupę, żeby zwłoki dało się łatwo rozpoznać... i tym optymistycznym akcentem koncze:diabloti:
zaba14 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 hej!! :) http://images23.fotosik.pl/127/0b8ef280f86dd9e0.jpg fajna sarna :grins::grins::grins:
agbar Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='apple']Co racja to racja:lol: :razz: [quote name='Alicja']:razz::razz:Nie bojaj zimy ....ona jest taka nooooo....zimna ...ale da się z tym zyć :cool1:...ale słyszałam ze ma się ponoć skończyć ........w marcu :grins: bedem w kwietniu:grins: [quote name='apple'] :evil_lol::evil_lol: [quote name='zaba14']hej!! :) http://images23.fotosik.pl/127/0b8ef280f86dd9e0.jpg fajna sarna :grins::grins::grins: witaj zabko w mych skromnych prograch:multi: przyszlas zobaczyc moja chude szkape?:evil_lol::evil_lol:
agbar Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Vectra napisał(a):Zatuczony ten Twój pies jakiś :diabloti: okropnie...tluszcz mu z fafli normalnie kapie nawet:diabloti: od dzis dieta cud...niech je co chce i ile chce....to bedzie cud jak schudnie:diabloti:
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :diabloti:...padło mi GG ..... przyjedziesz w kwietniu malować jajka :razz::razz::razz:
agbar Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Alicja']:diabloti:...padło mi GG ..... przyjedziesz w kwietniu malować jajka :razz::razz::razz: komu?:grins: mi tez padlo...mowilam zaloz sobie TLENA:razz:
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Eeeee tam! Ubierz się ciepło i przyjeżdżaj na świetą. W tym twoim Ober coś tam nie ma takiego dobrego papu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 apple napisał(a):Eeeee tam! Ubierz się ciepło i przyjeżdżaj na świetą. W tym twoim Ober coś tam nie ma takiego dobrego papu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to nie ma:crazyeye:ty nawet nie wiesz jak ja dobrze gotuje:loveu::loveu::loveu: czasem tylko jajka spale to ONE sa winne, te GADULY z dogo:evil_lol::evil_lol:
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='agbar']jak to nie ma:crazyeye:ty nawet nie wiesz jak ja dobrze gotuje:loveu::loveu::loveu: To ja nie wiedziałam że ty taka kucharka jesteś! To ja do cię przyjade co by w domu nie . Bić karpia :-( [quote name='agbar'] czasem tylko jajka spale to ONE sa winne, te GADULY z dogo:evil_lol::evil_lol: Tak tak tak i to mówi ta co najmniej gada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='apple']To ja nie wiedziałam że ty taka kucharka jesteś! To ja do cię przyjade co by w domu nie . Bić karpia :-( Tak tak tak i to mówi ta co najmniej gada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiedzialam zem kucharka...nie morderca niewinnych karpii:cool1: tak..oto ja najwiekszy milczek wsrod milczkow..i mam na to swiadkow:cool1::diabloti:
Medorowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 agbar napisał(a):pies.... pies... Niemożliwe:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Na prawdę:crazyeye:
agbar Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Medorowa napisał(a):Niemożliwe:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Na prawdę:crazyeye: ty masz jakies zwidy....widzialas tu kiedys psa w tej galeryji:crazyeye::diabloti:
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No pies! Fajny pies! http://images32.fotosik.pl/81/bfa4db69e4eb797d.jpg :loveu:
agbar Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='apple']No pies! Fajny pies! http://images32.fotosik.pl/81/bfa4db69e4eb797d.jpg :loveu: no fajny:loveu: jaka pani taki pies:loveu::loveu:
Medorowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 agbar napisał(a):ty masz jakies zwidy....widzialas tu kiedys psa w tej galeryji:crazyeye::diabloti: :roll::roll::roll:Nie:roll:
agbar Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 :evil_lol::evil_lol: Huczne wiejskie wesele zakończyło się bijatyką wszystkich ze wszystkimi. Zdemolowano salę, kilkanaście osób wylądowało w szpitalu, a kilku najaktywniejszych uczestników stanęło przed sadem. Jako pierwszy zeznawał świadek pana młodego: - Wysoki Sądzie, tańczę sobie z panną młoda jedną piosenkę, potem drugą, potem trzecią... aż tu nagle pan młody przeskakuje przez stół i kopie pannę młodą miedzy nogi. - Uff, to musiało boleć... - westchnął sędzia. - Boleć?! Trzy palce mi złamał!
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='agbar']komu?:grins: nie wiem ....komu się da :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi tez padlo...mowilam zaloz sobie TLENA:razz: tera se założe na nowym :roll:...jak bede wiedzieć jak :cool1: fajne te wykałaczki ;) http://images32.fotosik.pl/81/bfa4db69e4eb797d.jpg
agbar Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Medorowa']Buhahahaaha oplułam monitor haha sces smatecke:grins: [quote name='Alicja']tera se założe na nowym :roll:...jak bede wiedzieć jak :cool1: fajne te wykałaczki ;) http://images32.fotosik.pl/81/bfa4db69e4eb797d.jpg fajnie taka wykalaczka dostac przez kopytka jak rozpedzony piesek pedzi i nie patrzy gdzie:evil_lol:
jonQuilla Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cześć :multi::multi::multi: Mimo że od dupy strony to mi się bardzo podoba to zdjęcie http://images23.fotosik.pl/127/0b8ef280f86dd9e0.jpg :loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts