Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

agbar napisał(a):

z cyklu"faceci"
jedziemy z kolega małżonkiem na zakupy, w zatoczce przy ulicy stoi samochod...Bartus woła:" widzialas jakiego wielkiego kudłatego psa miał ten facet na przednim siedzeniu?????" odpowiadam ze nie widzialam...zapada cisza....po 5 sekundach moje kochanie mruczy pod nosem:" a moze to była jego żona?":roll::cool1:

Buhahahaha bravo dla Pana B.:multi:

Posted

Medorowa napisał(a):
Buhahahaha bravo dla Pana B.:multi:

Ty Madzia :mad:ja z natury tez jestem kudłata, tylko prostuję:angryy:

Siostrus dojechałaś już bezpiecznie??Daj znaka , że zyjesz....

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz:nudzisz się :cool1:...a było do NAS 2/3 podjechać ....:grins:[/FONT]

[FONT=Arial]oswajaj gadzinę a MY czekamy na kiedyś zaś [/FONT]

ja sie nie nudze....to niechciej sie nudzi:grins:

[quote name='Paula_']:grin:

:multi: Witaj Ago z niechciejem ;) To się chyba przenosi wirtualnie, bo mi się też ostatnio nie chce siedzieć przy kompku :roll: Książki trzaskam, już mi się kończą :cool1:

a ja se nakupowalam jak gupia:roll:bede czytac az oslepne:evil_lol:

[quote name='BeaC']hej Dilerówna
tyś jeszcze u nas czy juz w dojczach???:p

hej Luskowa...juz w dojczlandii:cool1:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czesć Aga jak tam twój niechciej ? Poszedł se już?:razz:[/FONT]

plata sie jeszcze ale juz prawie oswojony:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]cześć zołziczku nasz... rozpraw sie z tym niechciejem .... [/FONT]

rozprawiam siem:loveu:
czesc rureczko:diabloti:

[quote name='Medorowa']Buhahahaha bravo dla Pana B.

glosniej klaskaj te bravooo bo nie slychac:diabloti:

[quote name='majoka']Ty Madzia :mad:ja z natury tez jestem kudłata, tylko prostuję:angryy:

Siostrus dojechałaś już bezpiecznie??Daj znaka , że zyjesz....
dojechalam kudlatku ty moj:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]AGUŚ... czy wy som już pojechane?? :razz:[/FONT]
my som nawet juz przyjechane:loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ONE SOM JUŻ W DOJCZACH :razz:[/FONT]

o wlasnie...dzieki Alunia:loveu:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]cześć wam :loveu:[/FONT]
czesc jabluszkowa:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No powróciłaś nareszcie do żywych :multi:[/FONT]
ciesze sie ze sie cieszysz:grins:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]wpajdłam Cię tu powitac[/FONT]
witom cie rybenko:loveu:

[quote name='Medorowa']Cze Dilerko:grins::grins:cze Medorkowa:multi:

Posted

[quote name='agbar']sluchajcie kochani , na pewno wiekszosc z was zostala juz zmolestowana mailem o goldenkach do oddania bo inaczej zostana uspione... poczytajcie, ja to sobie chyba do opisu wkleje bo juz mam dosc znajomych proszacych o pomoc w tej sprawie :angryy: http://atrapa.net/chains/goldeny.htm

[FONT=Arial]o dzięki że to znalazłaś ...bo wczoraj był temacik o goldenkach na naszych blogaskach ....nie kazdy wie że to bójda na resorach :angryy::angryy::angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']taaaaa zima bywa piekna ale stanowczo jak dla mnie za zimna i za dluga.... [FONT=Century Gothic]No co ty a juz zapomniałaś co było w zeszłym roku - -20 i te sprawy. W tym roku to tropiki są normalnie. Jeszcze w tym roku czapki i szalika nie użyłam :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No co ty a juz zapomniałaś co było w zeszłym roku - -20 i te sprawy. W tym roku to tropiki są normalnie. Jeszcze w tym roku czapki i szalika nie użyłam :lol:[/FONT]

dla mnie najgorsze to, ze tu nie ma takich zim....jak wyjezdzalismy bylo ok 12 stopni na plusie w Polsce minus 7 masakra hihihi i teraz tu znowu cieplo dzis 8 stopni ciepla...rano na spacer wyszlam w czapce, rekawiczkach, golfie i cieplej kurtce....myslalam ze sie zapoce na smierc:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...