Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]zasłużyłyśmy se na przyjemności :eviltong::eviltong:

hoł hoł hoł...
[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]
pada snieg pada snieg
bija sie bałwanki...
[/FONT]
[FONT=Arial] curva mac curva mać.. ktos zapierdasił sanki... [/FONT][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial] renifery to frajery- ciągną mikołaja[/FONT] [FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial] a mikołaj jest pedałem ciągnie je za ... jojki :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]nie było emotek :angryy:[/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]hoł hoł hoł...

pada snieg pada snieg
bija sie bałwanki...
curva mac curva mać.. ktos zapierdasił sanki...

renifery to frajery- ciągną mikołaja
a mikołaj jest pedałem ciągnie je za ... jojki :cool1:
[/FONT]

Ale świateczny nastrój :evil_lol:
[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]hoł hoł hoł...[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]
pada snieg pada snieg
bija sie bałwanki...
[/FONT]
[FONT=Arial] curva mac curva mać.. ktos zapierdasił sanki... [/FONT][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial] renifery to frajery- ciągną mikołaja[/FONT]

[FONT=Arial] a mikołaj jest pedałem ciągnie je za ... jojki :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]nie było emotek :angryy:
[/FONT] buhahahahahaha. Ty to masz fantazję nie powiem:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Dilusie chodźcie no tu bo tu Klocusiowa gwałt na światecznym nastroju robi:evil_lol:
:razz:[FONT=Arial]:razz::razz:gwalcić będą :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a podobno na przyjemności cza se zasłużyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz::razz:gwalcić będą :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a podobno na przyjemności cza se zasłużyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Alu ty to sobie juz zasłużyłas nie martw się! :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Dilusie chodźcie no tu bo tu Klocusiowa gwałt na światecznym nastroju robi:evil_lol:
[FONT=Arial]o gwałcie nie było mowy... ale skoro nalegasz....:razz::razz:

dilerowa :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]o gwałcie nie było mowy... ale skoro nalegasz....:razz::razz:

dilerowa :multi::multi::multi:
[/FONT]

[FONT=Arial]:grins: wierszyk Ci poprawiłam :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:grins: wierszyk Ci poprawiłam :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]widziałam :razz::razz: najlepsiej podobie mi sie satan klaus- sado-maso :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]widziałam :razz::razz: najlepsiej podobie mi sie satan klaus- sado-maso :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ino ten mi tam najlepsiej pasował :eviltong::eviltong:....pedałów nie bylo :oops::oops::oops:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ino ten mi tam najlepsiej pasował :eviltong::eviltong:....pedałów nie bylo :oops::oops::oops:[/FONT]

[FONT=Arial]ja znalazłam w emotach mikołaja pedofila :crazyeye::crazyeye: ale nie bedem go dawać... bo NIE WOLNO!!! dzieci są NIETYKALNE!!!

powaga... jest taka emota :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja znalazłam w emotach mikołaja pedofila :crazyeye::crazyeye: ale nie bedem go dawać... bo NIE WOLNO!!! dzieci są NIETYKALNE!!!

[/FONT]

[FONT=Arial]poka poka .....dawa na gg :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]powiedz że nie chcesz ........ to jest obrzydliwe :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]:razz::razz:...jak obrzydliwe .....to nie chce ...:shake::shake::shake:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Jesssu co tu się dzieje na chwilę was zostawić i sado-maso, pedofilia nie wiem , nie wiem gdzie ten świąteczny nastrój :tree1:
[FONT=Arial]
jabłuszkowa..... czy kazdy musi ulegać świątecznemu nastrojowi :razz::razz: ja juz milion razy mówiłam że NIE CIERPIE ŚWIĄT B.N. :shake::shake: nie bede udawać przed całą Polską że tak nie jest :niewiem: nie lubie nie lubie nie lubie
[/FONT];)

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
jabłuszkowa..... czy kazdy musi ulegać świątecznemu nastrojowi :razz::razz: ja juz milion razy mówiłam że NIE CIERPIE ŚWIĄT B.N. :shake::shake: nie bede udawać przed całą Polską że tak nie jest :niewiem: nie lubie nie lubie nie lubie
[/FONT];)
Dobra, dobra, dobra ino się nie denerwuj bo złość piekności szkodzi. A masz tu coś ode mnie co by juz nie było świątecznie jeak nie chcesz

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja znalazłam w emotach mikołaja pedofila :crazyeye::crazyeye: ale nie bedem go dawać... bo NIE WOLNO!!! dzieci są NIETYKALNE!!!

[/FONT]
:crazyeye::crazyeye::mdleje: Poka mi też;)

U kogo to ja jestem:hmmmm: Acha, u mojej znienawidzonej do bólu robaczycy:loveu::loveu:;)

:loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...