agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):jaaaa cieee ale im pokazał :diabloti: TOBIE tez:diabloti::eviltong: clockwork napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: pieknie..... Alicjarydzewska napisał(a): cudnie.... :eviltong::eviltong::eviltong:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 paula_z napisał(a):Hejka :multi: Już wszystko wiem :evil_lol: Widziałam demonka głupecka :loveu: Napasłam oczy, dawa następne foty :razz: co wiesz ?? co??? pooooowiedz:diabloti:nie ma fiecej....weny tworczej brak:roll: madzia i medor napisał(a):Ty z natury jesteś taka wredna, czy życie Cię tak nauczyło:roll::roll::roll: z natury oczywiscie:loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:...byłam ...leze se....:eviltong:....do wanny :roll:[/FONT] chwalisz sie czy zalisz:diabloti::loveu:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 BeaC napisał(a):http://images13.fotosik.pl/84/ae8ce598447ef91d.jpg i co się kurna gapisz............................co?!:mad: ......................nie masz co robic??? witaj:cool3::loveu::loveu::loveu: yyyy na mnie ze tym kijaszkiem?? na mnie:crazyeye: zawiodlam sie na tobie:placz: :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witanko w Naszym Blogasku :grins:[/FONT] [FONT=Arial]....jutro robię nalesniczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]czy ty dziś wolna ...czy arbajtująca :hmmmm:[/FONT] a ja mam jeszcze dwa...yyyy mialam...demona napaslam:evil_lol: Witam cie u NAS:multi::loveu: pan maz powiedzial zebym ze zostala w domu ...to se bede .... jonQuilla napisał(a):Witam :multi::multi: http://images28.fotosik.pl/80/369034643d0d5368.jpg Diler udaje żmije albo coś innego pełzającego co to język wytyka :evil_lol::evil_lol: na muchi polowal chiba:roll: Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]też cię u NAS powitam :grins:[/FONT] [FONT=Arial]zapraszam ;)[/FONT] dziekuje ze powitalas NASZEGO goscia;)
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evanescence napisał(a):Wiatmy super psiaki :):) yyy tzn ktore???:cool3:bo moj jest tylko jeden:diabloti:
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jejku wybacz miało byc super fotki coś się nie wyspałam ta jest moja ulubiona http://images29.fotosik.pl/48/b3bf2787af5a61a6.jpg
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evanescence napisał(a):Jejku wybacz miało byc super fotki coś się nie wyspałam ta jest moja ulubiona http://images29.fotosik.pl/48/b3bf2787af5a61a6.jpg o matko! a skad ty ja wykopalas:crazyeye:przeca ona tu byla sto lat temu:evil_lol:nie mow ze nadrabialas iles tam stron wstecz....podziwiam:evil_lol:
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 do końca jeszcze nie dojechałam ale tak to ogladałam strona po stronie fajna psina zapraszamy do nas :)
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evanescence napisał(a):do końca jeszcze nie dojechałam ale tak to ogladałam strona po stronie fajna psina zapraszamy do nas :) przybedziemy:p
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 mamy na dzieje przybedziecie na 2 kawcie :P
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jonQuilla napisał(a):no to Bajka...będę miała obiadek z głowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial];)wiedziałaś jak się urzadzić .....[/FONT] dealer napisał(a):TOBIE tez:diabloti::eviltong: pieknie..... cudnie.... :eviltong::eviltong::eviltong: :multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]wiedziałam ze ci się języczki spodobują :loveu::loveu::loveu: :grins:[/FONT] dealer napisał(a): Witam cie u NAS:multi::loveu: [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:witaj o witaj [/FONT] pan maz powiedzial zebym ze zostala w domu ...to se bede .... [FONT=Arial];)Nasz Pan Be ....dobrze gada :eviltong:[/FONT] dziekuje ze powitalas NASZEGO goscia;) :multi::multi:[FONT=Arial]:multi:ano WITAM w Naszych progach :loveu:[/FONT]
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)wiedziałaś jak się urzadzić .....[/FONT] :multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]wiedziałam ze ci się języczki spodobują :loveu::loveu::loveu: :grins:[/FONT] :multi::multi:[FONT=Arial]:multi:ano WITAM w Naszych progach :loveu:[/FONT] no witam witam:multi::multi:po stokroc cie witam:diabloti:
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):no witam witam:multi::multi:po stokroc cie witam:diabloti:[FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi:oj WITAJ ....WITAJ :loveu::loveu::loveu:.......AVE ..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a)::scream_3:dilerkaaaaa :scream_3:[FONT=Arial].....CIO ....[/FONT]
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a)::scream_3:dilerkaaaaa Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi:oj WITAJ ....WITAJ :loveu::loveu::loveu:.......AVE ..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] AVE:diabloti:
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a): AVE:diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....poleciałam ....zdążyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....poleciałam ....zdążyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] ufff....dobrze ze zdazylas bo co by to bylo
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::scream_3:[FONT=Arial].....CIO ....[/FONT] pśtro:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):ufff....dobrze ze zdazylas bo co by to bylo[FONT=Arial]:oops:...oj było by ....ale posprzątałabyś .............prawda ....:grins:[/FONT]
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 evanescence napisał(a):co za rozmowy :D:D:D:D [FONT=Arial]o życiu rozmowy ...o zyciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:oops:...oj było by ....ale posprzątałabyś .............prawda ....:grins:[/FONT] nooooooo jakbym musiala to bym sie zmusila....:diabloti: evanescence napisał(a):co za rozmowy :D:D:D:D zwykle Polakow rozmowy:cool1::diabloti:
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a): z natury oczywiscie:loveu: Tak też myślałam:loveu::loveu::loveu: Witam ozięble w ten ciepły dzionek:loveu:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Tak też myślałam:loveu::loveu::loveu: Witam ozięble w ten ciepły dzionek:loveu: witam rownie chlodno w mych progach......:loveu:
Recommended Posts